2009 Kasm Anneleri

sağol canım evet canım deniz olucak adı babamız buldu benimde içime çok sindi amin hepimizin bebişleri adlarıyla sağlıkla analı babalı büyüsünler :Saruboceq:

bebemin bi donu bilem yok dedim diyeee ''tuğbanın bebesine bi donda sen al kampanyası'' mı düzenlediniz nan

masallah canım sen ne güzel hamişsin öle seninde eşininde gözleri renkli bebişinizinde olma ihtimali cok yüksek Allah herseyin en güzelini versin inş.opuyorumnanaktan

sağol canım.alla bizde renkli bekliyoz ama bellimi olur.allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

kızlar acıktım yaaa... üfff evde biri olsa da yemek hazırlasa ne güzel oluuurr... ne yiycem ben şincikcokacimcoook

ya bende acıktım ve senle aynı şeyi düşünüyom.biri olsa yemeğimi hazırlasa sonra meyve getirsee biraz geçincede çay yapsa offfffffffff offfffffffff

ya bende acıktım ve senle aynı şeyi düşünüyom.biri olsa yemeğimi hazırlasa sonra meyve getirsee biraz geçincede çay yapsa offfffffffff offfffffffff

ayyy vallaaaa...mirmirmirmir

bide benim kociş şehir dışına gitti dün.. bugün gelecek geri.. ona yemek yapmak lazım amaaaaa hiç canım istemiyo

ayyy vallaaaa...mirmirmirmir

bide benim kociş şehir dışına gitti dün.. bugün gelecek geri.. ona yemek yapmak lazım amaaaaa hiç canım istemiyo

yahu hamileyken bütün işler bana zor geliyo.yemek ütü ay çamaşır bulaşık makişnada yıkanıyo ama ben ona bile tembellik yapıyom.ya doğumdan sonra eski halime dönerim dimi.son zamanlardada onu takıyom.acaba yatarken rahat sağa sola dönebilecekmiyim,göbeğimden eğilemiyom ya eğilebilecekmiyim falan filan.ay çooooooooook tembelim ben yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…