herkeze merhaba
tuba nann benide ekle faceden yada kabul etklava:
oy canım hayırlısıyla hepsi olur yavaş yavaş.sonrada annesi foto çeker bize gösterir bebişin odasınııhoşbulduk canım opuyorumnanaktan
parkeler badanası ve perdelerin ölçüsü alındı odasıda ramazandan sonraya kaldı canım
meleğim allaha şükür iyiyiz valla
biraz yoruldu aslında.bol bol yüzdük kızımla. tatilde de gürültüye şimdiden alışmış oldu
en azından gürültülü ortamda da uyur bebişim zemuszemus
slm cnmm opuyorumnanaktan
:1ninca: eklesin senidee :1ninca:
ben kaçtım kızllarrr
canım nasılsınn yaa bayadır görüşemedıkişler yaoğun kızlar çok giremiyorum arada bakıp çıkıyordum dün izinliydim bugün çalışıyorum ofiste kimsede yok iş yapmak istemedim bu saatten sonra biraz girip kızlarla sohbet edeyim dedim
kızlar bu aralar denizimin hareketlerini daha bi derinden hissediyorum sizinkiler nasıl
oy canım hayırlısıyla hepsi olur yavaş yavaş.sonrada annesi foto çeker bize gösterir bebişin odasınıı
birasdan gidicemmmsölemeeeeee :1no2::1no2::1no2:
gidiyonmu şimciikk
güle güleeebizde pazara gitcez şincik sonra yine görüşürük kıslar öptüm
hoşgeldinnnherkeze merhaba
ekliyom tamam nantuba nann benide ekle faceden yada kabul etklava:
güle güleeeslm cnmm opuyorumnanaktan
:1ninca: eklesin senidee :1ninca:
ben kaçtım kızllarrr
kızlar bu aralar denizimin hareketlerini daha bi derinden hissediyorum sizinkiler nasıl
canım nasılsınn yaa bayadır görüşemedık
bende geceleri daha çok hissediyorum uykumdan uyanıyorum gene yatıyorum artık büyüyolarya bebişlerimiz canımmm
birasdan gidicemmm
güle güleee
hoşgeldinnn
ekliyom tamam nan
güle güleee
iyi gezzmelerr
ayy benim kızımında hareketlerii çok tatlıııııııı taklalar atıyoo anasının karnındaa
iyiyim canım işler yoğun biraz bu aralar pek giremiyorum artık gün sayıyorum 4 haftam kaldı izne ayrılmama drumla konuştuk geçen gittiğimde enfeksiyonda çıkınca 2 hafta normal rapor vericek ondan sonrada doğum öncesi iznimi başaltıcak yani 30. haftam bitince izne ayrılıcam artık yoruluyorum oturmaktan sürekli çok ayakta kalıp hareket emmemide istemiyor bir an önce 4 hafta geçsin diye gün sayıyoruz sen nasılsın poyrazımız nasıl
ekledimm konyalımmm yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?