2009 Kasm Anneleri

meleğim allaha şükür iyiyiz valla
biraz yoruldu aslında.bol bol yüzdük kızımla. tatilde de gürültüye şimdiden alışmış oldu
en azından gürültülü ortamda da uyur bebişim zemuszemus

işler yaoğun kızlar çok giremiyorum arada bakıp çıkıyordum dün izinliydim bugün çalışıyorum ofiste kimsede yok iş yapmak istemedim bu saatten sonra biraz girip kızlarla sohbet edeyim dedim

hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
parkeler badanası ve perdelerin ölçüsü alındı odasıda ramazandan sonraya kaldı canım
oy canım hayırlısıyla hepsi olur yavaş yavaş.sonrada annesi foto çeker bize gösterir bebişin odasınıı
meleğim allaha şükür iyiyiz valla
biraz yoruldu aslında.bol bol yüzdük kızımla. tatilde de gürültüye şimdiden alışmış oldu
en azından gürültülü ortamda da uyur bebişim zemuszemus

oh iyi yapmışsınız canm yaa olsun zaten bebeği sessiz ortama alıştırmayın diyolarya doğunca.alışsın tv sesine,2 kişinin muhabbet sesinee...seneyede ipekle gidersiniz beraber yüzersınızz onuda alırsın kucağına.oyy valla hep hayal kuruyorum Rabbım hayırlısıyla kavuşmayı nasıp etsın.
gecen sene hastanede yatarken odamda bi hamiş vardı ağlıyodu bade doğsun artık.çıksın dötüne vurcam ısırcam ayaklarınıı..kavuşmak istiyorum die.bende gülüyodum kız neden ağlıyosun die.
valla insan sabırsızlanıyo yaa..

işler yaoğun kızlar çok giremiyorum arada bakıp çıkıyordum dün izinliydim bugün çalışıyorum ofiste kimsede yok iş yapmak istemedim bu saatten sonra biraz girip kızlarla sohbet edeyim dedim
canım nasılsınn yaa bayadır görüşemedık
kızlar bu aralar denizimin hareketlerini daha bi derinden hissediyorum sizinkiler nasıl

bende geceleri daha çok hissediyorum uykumdan uyanıyorum gene yatıyorum artık büyüyolarya bebişlerimiz canımmm

sölemeeeeee :1no2::1no2::1no2:
gidiyonmu şimciikk
birasdan gidicemmm
bizde pazara gitcez şincik sonra yine görüşürük kıslar öptüm
güle güleee
hoşgeldinnn
tuba nann benide ekle faceden yada kabul et klava:
ekliyom tamam nan
slm cnmm opuyorumnanaktan

:1ninca: eklesin senidee :1ninca:

ben kaçtım kızllarrr
güle güleee
iyi gezzmelerr
kızlar bu aralar denizimin hareketlerini daha bi derinden hissediyorum sizinkiler nasıl

ayy benim kızımında hareketlerii çok tatlıııııııı taklalar atıyoo anasının karnındaa

canım nasılsınn yaa bayadır görüşemedık

bende geceleri daha çok hissediyorum uykumdan uyanıyorum gene yatıyorum artık büyüyolarya bebişlerimiz canımmm

iyiyim canım işler yoğun biraz bu aralar pek giremiyorum artık gün sayıyorum 4 haftam kaldı izne ayrılmama drumla konuştuk geçen gittiğimde enfeksiyonda çıkınca 2 hafta normal rapor vericek ondan sonrada doğum öncesi iznimi başaltıcak yani 30. haftam bitince izne ayrılıcam artık yoruluyorum oturmaktan sürekli çok ayakta kalıp hareket emmemide istemiyor bir an önce 4 hafta geçsin diye gün sayıyoruz sen nasılsın poyrazımız nasıl

maşallah bebişlerimize bazen öyle bir sarsıyorki şimdiden böyleyse doğunca yandık diyorum ama sonrada sağlıklı olsunda her eziyetini çekerim diyorum ben bu aralar çok duygusalım zaten herşeye gözlerim doluveriyor

canım geçmiş olsun diyim öncelıkle.hadi bakalım az kalmış izin almana.tabı cnaım artık ağırlaşıyosun kolay değil çalışan bayanlar için Rabbım yardımcınız olsun canım.inş cabucak gecer su 4 hafta ondan sonra oğluşuna kavuşmayı beklıceksın sabırsızlıkla daha rahat edersın inş canım...
bende iyiyim Poyrazımda iyi şükür bi problem yok yuvarlanıp duuruyoruz evde..
sizde denız koyacaksınız demı oğluşun ismını.adıyla yaşasın bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…