2009 Kasm Anneleri

anam bizdede var o olmayasıca lig tv :sinifsinif: emme bende çok alıştım nan dıgıturksuz duramamm lülülülülülü
iyi kızz 11 saat normal bencee

bizdede digi varda lig tv yok Allahtan ben kızmasam coktan alcakta babamdan dolayı bıktım macın sesi bile beni deli ediyoo
11 saat cok uzun geldi bana yaaa inş. bizimki o kaa sürmez korkmaaa basladım nann

bizdede digi varda lig tv yok Allahtan ben kızmasam coktan alcakta babamdan dolayı bıktım macın sesi bile beni deli ediyoo
11 saat cok uzun geldi bana yaaa inş. bizimki o kaa sürmez korkmaaa basladım nann

ben zaten babamdan alışık olduğum için hiç yabancılık çekmediimm kaydirigubbakcemile3
babamda 24 saat top peşine koşanlara bakardı kocişte öle çıktıı kaydirigubbakcemile3
valla digi olmadan olmaz annemgilden alışığım zati evlenmeden hemen aldırdımdı kocişedee kaydirigubbakcemile3
ben mymax,movimax olmadan yaşayamamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ii yapmıssın canım yerimseniben

he canım öle bakalım işe yarar inşş

yok tatlım ben gül... ön...im tatlım istiyosan ben teklif gönderem tatlım

muredamm gönderdım tatlım arkadaşlık isteğiniii

aayyy ben kime yolladım acep teklifff kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kıslaarrr ben de geldim burdayım ya amma uçmuşunuz yaa 5000e dayanmış sayfa sayısı

slm cnm hoşgeldiiinn a.s.
çenemiz çok sormaaa kaydirigubbakcemile3

ramazan yaklaşıo kızlar aranızda oruç tutmayı düşünen var mı
ben hep hamilelikte tutmayı isterdim ama tutamıcam sanırım mide sorunum çok fazla :S

hee yaa doğurcaz nan az kaldııı sırnaşık şey:1shok::1shok:

gel cnm bekleriiz biz 24 saat burdayızz :roflol::roflol:

daha dün 6. haftadaydık ne zaman oldu bu kaaa
bu arada 35 haftadan sonra herseyi hazırlayın diyolar
6 hafta sonra yani herseyi tamamlamak lazım

ramazan yaklaşıo kızlar aranızda oruç tutmayı düşünen var mı
ben hep hamilelikte tutmayı isterdim ama tutamıcam sanırım mide sorunum çok fazla :S

dinimiz kolaylık dini ama ben tutmayacagım
nasıl olsa ramazandan sonra tutabiliriz
aclıga dayanamıyorum ben
cok sinirli oluyorum
bari günaha girmeyeyim
bebegimede zarar verebilirim Allah korusun
belki kadir gecesinde tutarım

haklısın tabi ya bi de havalar felaket sıcak ben yarım saat su benzeri içmiyim mide yanmaya başlıo benim tabii sonra da gece her yarım saatte bi o aldıım sıvıları aynen çıakrıorum delikafadulden

delikafadulden delüüü delikafadulden
laelaelaelaelae

biz seenin gibin zengün değülükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…