2009 Kasm Anneleri

naptınız kızlar anam gülmekten öldüm maceralarınıza çok yaşayın emi.çok yemişim yaa gene şişkince oturuyorum sandalyede kaydirigubbakcemile3

melekanne sende az ye eccük cnmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonra çare düşünüyozzz kaydirigubbakcemile3

kızz tubişş maç başladı damladın haaa :lepi::lepi:

kimler var nan istanbıllı sen ben krispi danası gelse memleketten zeytün var karakız varr başka kimler istanbullu aslında bi eminönü yapabülürük abuuu 10 tanee hamile karu harika olur laaa :)))))))))))
bide incisu war benim bildiğimm
görgüsüz nolcakkk kaydirigubbakcemile3
melekanne sende az ye eccük cnmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonra çare düşünüyozzz kaydirigubbakcemile3

kızz tubişş maç başladı damladın haaa :lepi::lepi:

damladım bacımmm
herif yok kiiii
maçı anasıgilde izliyoo herhaldeee

anam maç seyrediyoo bi yandanda internetten diğer maçları takip ediyooo
manyak yaaa kafamçokkarıştı

bizim laptoplar ayrıı kaydirigubbakcemile3 ona şirket verdi tabiidee kaydirigubbakcemile3
bide ben parmak izi kiliti koydum benden başka açmasın deyüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimki acamıy yaniiiii kaydirigubbakcemile3

slm kızlarrrrrrrr napıyonusssssssssss
biz geldik kayınvaldemlerden annemlerdeyiz gene
yaa bu tuvalet olayına sinir oluyom nannn yarım saattte bir tuvaletteyim aaaaaaaaaaa

slm kızlarrrrrrrr napıyonusssssssssss
biz geldik kayınvaldemlerden annemlerdeyiz gene
yaa bu tuvalet olayına sinir oluyom nannn yarım saattte bir tuvaletteyim aaaaaaaaaaa

nan seninde eve girdiğin yok haaa :mymeka:
bende çok gidiyom wc ye yaa hele uykudan uyanıyom ya deli oluyoomm :bbo:

nan seninde eve girdiğin yok haaa :mymeka:
bende çok gidiyom wc ye yaa hele uykudan uyanıyom ya deli oluyoomm :bbo:

yaa mac var babamda lig tv olduguna biz artık hep burdayız gülümmm
benimde işime geliyooo :dance:
he yaa uykudan uyanınca uyunmuyo bide neyse az kaldı
dün benim üstümdeki kadında dogum yaptı agrısı tam 11 saat sürmüş yaa
eşiyle eşim konusmus bende gitcem bakalım

anam bizdede var o olmayasıca lig tv :sinifsinif: emme bende çok alıştım nan dıgıturksuz duramamm lülülülülülü
iyi kızz 11 saat normal bencee

edoşşş oğluşuma cimbomlu takım aldım ama resim ekleyemiom mafoldumben bi de sende bi tkm varya uyku tulumu ya da nlormal tulum gaalba gs li onu nerden ve kaç a aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…