naptınız kızlar anam gülmekten öldüm maceralarınıza çok yaşayın emi.çok yemişim yaa gene şişkince oturuyorum sandalyede kaydirigubbakcemile3
melekanne sende az ye eccük cnmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonra çare düşünüyozzz kaydirigubbakcemile3
kızz tubişş maç başladı damladın haaa :lepi::lepi:
he annem haklısın valla ama bu defa sodam da var sakız da...
bide incisu war benim bildiğimmkimler var nan istanbıllı sen ben krispi danası gelse memleketten zeytün var karakız varr başka kimler istanbullu aslında bi eminönü yapabülürük abuuu 10 tanee hamile karu harika olur laaa :)))))))))))
görgüsüz nolcakkk kaydirigubbakcemile3bencede işe yolla hem ordada hava basarun arkadaşım teee marmarislerden kızıma hediye yolladı deyü kaydirigubbakcemile2 orda ayrı bi posta sorada eve gelirken poşeti sallaya sallaya gelürün kaynana görümce kim varsa gösterurun baaakkk arkadaşım yolladı deyü delikafadulden
melekanne sende az ye eccük cnmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonra çare düşünüyozzz kaydirigubbakcemile3
kızz tubişş maç başladı damladın haaa :lepi::lepi:
derkeeeeeeennnnnnn ahanda bizimki aradı bişey lazım mı geliyorum diyeeee
bende sewindiydim rahat rahat takılırım buraya diyeee :enbuyukkk:
neyse kız maça bakar sana ilişmez heraldee :kedi:
bak ciciş topiğine ne yazdımmm kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...inin-bebeklerine-yaptigi-hazirliklar-117.html
anam maç seyrediyoo bi yandanda internetten diğer maçları takip ediyooo
manyak yaaa kafamçokkarıştı
slm kızlarrrrrrrr napıyonusssssssssss
biz geldik kayınvaldemlerden annemlerdeyiz gene
yaa bu tuvalet olayına sinir oluyom nannn yarım saattte bir tuvaletteyim aaaaaaaaaaa
nan seninde eve girdiğin yok haaa :mymeka:
bende çok gidiyom wc ye yaa hele uykudan uyanıyom ya deli oluyoomm :bbo:
yaa mac var babamda lig tv olduguna biz artık hep burdayız gülümmm
benimde işime geliyooo :dance:
he yaa uykudan uyanınca uyunmuyo bide neyse az kaldı
dün benim üstümdeki kadında dogum yaptı agrısı tam 11 saat sürmüş yaa
eşiyle eşim konusmus bende gitcem bakalım
edoşşş oğluşuma cimbomlu takım aldım ama resim ekleyemiom mafoldumben bi de sende bi tkm varya uyku tulumu ya da nlormal tulum gaalba gs li onu nerden ve kaç a aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?