2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol:

hadi yaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hee gı falla kaydirigubbakcemile3 sora bi bebe dükkanından çıktık iki tane kadın yolda bize didiki aaa hamile yürüyüşümü var bu ne ayol falan :roflol:

ama en son pasajda bi tükana girdik zıbın pijama falan bakıyoh oo curcunaya çevirdik iki satıcı adamda deli oldu taa mı ben bi sandalye vardı çöndüm zate kalkmıyom nenem karı :roflol: bi hastane çıkışı bakıyok bi pijama bakıyoh murada bu ne işe yarar deyü hep bi ağızdan ona annatıyoh allam hepi topuda döt kaa tükandı yane adamlar baya bi mırıldandı kızlar farkettimi bilmem de delikafadulden

:roflol::roflol: ayy gözümde canlandıı :roflol::roflol:

ama çok güzel bi duygu senle aynı durumu paylaşan insanlarla vakit geçirmek çok zevkliydi opuyorumnanaktan
bi ara yol kenarında durduk istem dışı herkeste hareket aynı el belde ağız açık soluk soluğa sorada kendimize gülüyoh nan kaydirigubbakcemile3

hee nann hemde hepimiz 7 aylık olunca qarı şaşşırdıı

ebişko bu ara ablama annattım pijamaları dolabı bi açtı bahsettiğin bu mu dedi :roflol:
o almış ama penyesi daha kalındı baktıklarımızdan pembiş cici bişiy ama bence arkadaşlarına söle boşuna orası havalandırmalı deyü almasınlar dedi yani çok çok cazip deelmiş çünkü sütyen taktıktan sora onun bi espirisi yok hemen ordan pırtlatamıyon memişleri didi düğmeli pijama takımı al daha ii dedi bacım ben diyem de sağa
ben onun takımları aldım geldim eğer beğenirsem kendime kullanışlı bişi alırım hiçte bulamazsam deyü aldım geldim zaten abloş 2 defa giymiş o kaaa kaydirigubbakcemile3

klasik gebes durusuu delikafadulden

orayı da iki dakkada kk ya çevürdük yane kaydirigubbakcemile3
allahtan canliz yoktu nan pasajı birbirine katardı artık hayatımın çilli mikseri yaa :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: aboww oda olaydıı :roflol::roflol::roflol:

pasajdaki dükkanda mı falla farketmedim du ben bi ara gidimm de hadlerini bildiriim nan vay terbiyesizler

kıslar ya ne ettiniz öle bensiz buluşmalar falan
kimler buluşmuş anlayamdım
çatlak karular ben yokken mi buluştunuz pislikler

dur nan celallenme manyak karu ben ankaraya ablamın yanına gittim ani bir kararlan
saolsun kızlarda buluşma ayarladı öle bi görüştük daha istanbul tayfası buluşmadı ama
en kısa zamanda orta bi yerde bi ayar yapmak lazım çünkü çok zevkli oluy nan şöyle bi eminönü havası alak bence bi cumartesi :jeyyar:

abaaooowww ii ki almamışım nannn ben de düğmeli bişi aliim baree sağol kuzum ii ki ablana sormuşun nann

falla angara da sıkı güvenlik önlemi vardı bişi yapamadukk emme ist. da tikkat edin nann :jeyyar:
ebişşşşşş bu ne naaann allam pzikopat nan çoh datlu bu ya ben manyağım ya fala çok sevdim naann :roflol:
demiii ben de çok beğendim nann beğenirse nehire alazaaamm

naptınız kızlar anam gülmekten öldüm maceralarınıza çok yaşayın emi.çok yemişim yaa gene şişkince oturuyorum sandalyede kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…