2009 Kasm Anneleri

kızceler günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

cerin gecmiş olsun canım baktır derim bir Allah koruns bir şey cıkarsa erken tedavi olursun ....... bende yarın ikinci şeker yüklemesine gidecem bakalım.bnde ne cıkacak

ya işte cır cır sorun deelde eniştede hepatit a çıktı ya ondan tırsıyom o olmasında basit bi cırcırı atlaturun inşallah doktora gidecem bakalım çıkar neyse artıkk

kızceler günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

cerin gecmiş olsun canım baktır derim bir Allah koruns bir şey cıkarsa erken tedavi olursun ....... bende yarın ikinci şeker yüklemesine gidecem bakalım.bnde ne cıkacak

günaydın tatlışım zemuszemus
evet gidicem bakalım doktor bilsin ona göre davranayım

cerenimooo cır cır mu oldun gıııı
angaranın hawası yaramadı sanaa heeedelikafadulden

hee gıı başkent havası mı çarptı noldum annamadım nan
ama allahtan yolda olmadı valla bitmiştim yoksa eve geldim başladı dünden beri helak oldum olum yauww :bbo:

kız cerenimoo ben bugün eminönüne gitmeyi düşünüyomm sositososito
geliyon mu gııı:jeyyar:

günaydın herkese a.s. ya kızlar ben uyuyamıyorum artık gecelerı sinir oluyorum gündüzlerı burda mahvoluyorum benım gıbı uyuyamayan varmı :çok üzgünüm:

günaydın herkese a.s. ya kızlar ben uyuyamıyorum artık gecelerı sinir oluyorum gündüzlerı burda mahvoluyorum benım gıbı uyuyamayan varmı :çok üzgünüm:

herkeste war gece uykusuzluğu çilliiimmmm
ama çalışanların işi daha zorrr tabiiiiiiii :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…