kızlar ya ellerimde yanma var sanki üstüne biber dökülmüş gib yanıyor sizlerded oluyor mu
selam canım iyyiiss sen nasılsın umarım daha iyisindirslm kızlar bğr bakıyım ne yapıyonuz diye
güle güle kullan canımmmnan karular ben geldim günaydın bebemin buhar mak ana kucağı geldi nan :) uyku setine oy kullanın onuda alamda bitsin bu işgenceee
Uyku setinde kararsız kaldım lütfen fikir verin bana :) - Sayfa 4 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
uyku setlerini görebilicem yeri bana söle hemen oy vercem cnm15 e 15 olmuş gııııııııııı:1shok::1shok::1shok:
aradım normalmiş dedi yanma hamilelikte olurmuş acab diyom strestende olabilir mi dok çarşamba gidyeim diye düşünüyom randevuma daha iki hafta var bebğin durumunu merak ediyom iki defa bayılma oldu ya ondan belki bitkisel ilaç isterim stres içinyok valla cnm dr.a bi danış
selam canım iyyiiss sen nasılsın umarım daha iyisindir
güle güle kullan canımmm
yaa ben uyku seti falan görmedim kuzumm nerden görebilirim ?
uyku setlerini görebilicem yeri bana söle hemen oy vercem cnm
selam canım iyyiiss sen nasılsın umarım daha iyisindir
güle güle kullan canımmm
yaa ben uyku seti falan görmedim kuzumm nerden görebilirim ?
uyku setlerini görebilicem yeri bana söle hemen oy vercem cnm
efett yaa edoşummm sen benim face de resimi görüosun ya paylaş desene senin duvarında yayınlansın o zaman görebili ada haa olmaz mı ?aaa ebişim işyerinden açamıy faceyii :sinifsinif:
neyse ağsama görüüsün cnm gruba kabul ettim cnmm opuyorumnanaktan
özgecim işyerinde ki pc resimleri göstermiyo maalesef uyku setlerinin olduğu lin ki atabilirmisin canım bana çok merak ettim kıssshttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum...tinde-kararsiz-kaldim-lutfen-fikir-verin.html
aha burası bajımopuyorumnanaktan
efett yaa edoşummm sen benim face de resimi görüosun ya paylaş desene senin duvarında yayınlansın o zaman görebili ada haa olmaz mı ?
özgecim işyerinde ki pc resimleri göstermiyo maalesef uyku setlerinin olduğu lin ki atabilirmisin canım bana çok merak ettim kısss
cok uyumusum yaaa napıyonuzz kızlarrrr
mafoldumbenmafoldumben hayır yaaa bizim kurum engellemiş kilit çıkıyoo
mafoldumbenmafoldumben hayır yaaa bizim kurum engellemiş kilit çıkıyoo
nehirrr internet sitesi var mı cnm ?
günaydıınnn konyalımmmcok uyumusum yaaa napıyonuzz kızlarrrr
facede acmıon demi CADIARZU mail olarak atsam
face acamıomfacede acmıon demi CADIARZU mail olarak atsam
ok cnm özelden mail adresimi attım bekliom inşallah engelleme yoktur da gelir :Saruboceq:resimi kücük cıkıo orda hemide ikisi ayrı ayrı yerlerde bulunmuoo ben sana onu göstertcem mail atammıkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?