evet gündüzlerı evde olanlar yatabılır bende yatıyorum ama uyuyamam müsterı gelıyoo kafamçokkarıştı
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...8-kullanici-adini-degistirmek-isteyenler.html
bak burdan değiştirdim yeni hesap açmana gerek yokkk
yazık nan o müşterilerede
uykulu uykulu karıların bi tarafını kopartmayasınnn delikafadulden
çalışıyokk nannnnnn desparate housewifenerdesiniz yaaaaaaa
öldünüz müüüüüüüüüüüüü
heeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy
efett pazartesiiii hofffffİyidir tatlım ne olsun yeni bir pazartesi ve yeni işler ?
Bu arada facebooka seni ekledim kabul edersen sevinirim.
kıss şu yaptıın kavga da yapılmaz beeeee çok ayıpp kaba kimseeebiliyom zatennn gelemiceğiniiii sositososito
bende seni kudurtmak için dedim sositososito
ben uyuyom falla şincilikgünaydın herkese a.s. ya kızlar ben uyuyamıyorum artık gecelerı sinir oluyorum gündüzlerı burda mahvoluyorum benım gıbı uyuyamayan varmı :çok üzgünüm:
canlizim bi de sen hep ayaktasın sanırım ondan da olabilir mi acaba ?herkeste war gece uykusuzluğu çilliiimmmm
ama çalışanların işi daha zorrr tabiiiiiiii :teselli:
falla kimse şikayetçi olmaz öle bişi yapsa nan fena mı kökten kurtulurlarr:jeyyar:yazık nan o müşterilerede
uykulu uykulu karıların bi tarafını kopartmayasınnn delikafadulden
çalışıyokk nannnnnn desparate housewife
yok eminönü gitcekmişde bilmem ne de dalga mı geçion bislee :mymeka:
bak üstümüse gelme bi cinnet herşeyi halleder
efett pazartesiiii hofffff
kafamçokkarıştı
kıss şu yaptıın kavga da yapılmaz beeeee çok ayıpp kaba kimseee
ben uyuyom falla şincilikkıçımı da kaşiyim
yatmadan 1 bardak süt içiom o da işe yarıyo bi de akşam yemekte mutlaka yoğurt yiyom bi dene cnm istersen ama gene de gecede 2-3 kez uyanıyom çok sıcaklamış oluyom yalnız
canlizim bi de sen hep ayaktasın sanırım ondan da olabilir mi acaba ?
falla kimse şikayetçi olmaz öle bişi yapsa nan fena mı kökten kurtulurlarr:jeyyar:
hayırlı sabahlar cerin kartanesii topiğe ne olmuş ya herkes uyuyyumii arkadaşımın son gününe 20 ağustos demişti doktor bbeişin suyu azalmış tehlikedeymiş bu sabah amliyata hazırlamışlar inş sağ salim kucağına alırr onada son ana kadar normal doğum dendi nasip işte sağ salim gelsinde bebişler
sizlerde durum nasıll tepik yemeğe devammı bide hıçkırık olayı varr
günaydınnn
ay maaş sonrası ilk pazartesi hesap kitap şu kredi kartlarını falan ödedim derken kk yı açtım ama bişi yazamadım burdayım yane...
gerçi pek ii diilim ya aferdersiniz emme cır cır olmuşumgece uyuyamadım doru duzgun karın ağrısı ve helaya koşmaktan bugun doktora gidicem bakalım ne dicek
ya işin kötü tarafı salgın var zaten eniştemde hastaydı hepatit A çıkmış ay allam bide ondan öle bişi bulaştıysa yandım ben ya
kız cerenimoo ben bugün eminönüne gitmeyi düşünüyomm sositososito
geliyon mu gııı:jeyyar:
biliyom zatennn gelemiceğiniiii sositososito
bende seni kudurtmak için dedim sositososito
günaydın herkese a.s. ya kızlar ben uyuyamıyorum artık gecelerı sinir oluyorum gündüzlerı burda mahvoluyorum benım gıbı uyuyamayan varmı :çok üzgünüm:
murada işten face açamıyom akşam ekliim olurmu cnm
Tamam tatlım olur. Bu arada murada msa oldu ...
slm kızlar bğr bakıyım ne yapıyonuz diye
nan karular ben geldim günaydın bebemin buhar mak ana kucağı geldi nan :) uyku setine oy kullanın onuda alamda bitsin bu işgenceee
Uyku setinde kararsız kaldım lütfen fikir verin bana :) - Sayfa 4 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
merabalar kızlar ne yapıyosunuz
anam kızz bende çözmeye çalışıyom heee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayrıca resmini gördüm ebiştee çok hoşsun vallaa :jeyyar::jeyyar:
slm cnmm,iyimisinn opuyorumnanaktan
ben kazanacammm :lepi:
slm hoşgeldiinnnn opuyorumnanaktan
anam kızz bende çözmeye çalışıyom heee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayrıca resmini gördüm ebiştee çok hoşsun vallaa :jeyyar::jeyyar:
slm cnmm,iyimisinn opuyorumnanaktan
ben kazanacammm :lepi:
slm hoşgeldiinnnn opuyorumnanaktan
slm kızlaaaarr iş çok yazamıyom ondan sebep bi slm çakem de merak etmeyin didiimmm
haftasonunun ayrıntılarını soora anlatem baarii
canım şimdi daha iyiyim eşimin arkadaşı ile konuştuk dün oanlarıda yemeğe almıştım eşimi dışarı çıkarım iyice konuşmuşlar bakalım zaman göseterecek
aaa ebişim işyerinden açamıy faceyii :sinifsinif:
neyse ağsama görüüsün cnm gruba kabul ettim cnmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?