2009 Kasm Anneleri

bende bugün battaniye aldım tesadüf
mora bebek battaniyesi topitoş modeli
hemde 26 tl ye çok şaşırdım
40 tl demişlerdi normalde
güle güle kullan canım müsait zamanda ekle topiğe bakalım topitoş nasıl anlayamadım ben.
niye saçma olsun cnm yaaa lmaz: git bencedee :lepi:
19,haftamda gittimm.bidaha gidip göreyım diyorumm..
ben hiç görmedim bugun bursaya telefon ettim 3 eylüle gün veriyo sinir oldum yaa
bakalım daha erkene ayarlayabilirsem gidicem artık
32. haftadan sonra net görüntü alamazsınız diyolarr

anladım canım bulamazsan 3 eylül tarihinde git yanı en uzak ihtimal diyelım.ben daha önce gittim ama merak ediyorum...
kız 32,haftadan sonra zaten az kalıyo doğuma..
bende yarın bi arayıp sorayım bakalım o doktora...hadi bakalım canım inş daha erkene ayarlayabılırsınnn

özdilek açıldı antalyaya indirim yapmışlar denke geldi hiç aklımda yoktu
son kalan battaniyeyide ben aldım sanırım
krem rengi ay zaten pembe istemiodum herşeyi pembe oldu kaydirigubbakcemile2

aboww sanslı hatunmusun nan alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızz kenya el at şu işee cabukkk delikafadulden

ayın 3 ne cok var dimi o zaman benimkide 31 haftalık olcak herhal
yaa baska yerledede var ama benim yasadıgım yerde yok illa bursaya gitmem gerekecek
bakalım nasip

hee annadım anaaam görürsen haber et yaav bizim burda yok değilse netten alacaaammmm :lepi:

ben bursaya gidersem bakarım canım eger uygun olur gene denk gelirse senlen özgeye alır postalarım cicim
hade ben yattım yavruslar ii geceler sizeeeeeee opuyorumnanaktan

kenyacım cersucum iigeceler size...şimdi gördüm resmi çok güsel bişi bu...
topitoş battanıye diyem ı sorcam ya ben bunu komık olur valla:ecrin_bebek:

hayırlı sabahlar cerin kartanesii topiğe ne olmuş ya herkes uyuyyumii arkadaşımın son gününe 20 ağustos demişti doktor bbeişin suyu azalmış tehlikedeymiş bu sabah amliyata hazırlamışlar inş sağ salim kucağına alırr onada son ana kadar normal doğum dendi nasip işte sağ salim gelsinde bebişler
sizlerde durum nasıll tepik yemeğe devammı bide hıçkırık olayı varr

günaydınnn
ay maaş sonrası ilk pazartesi hesap kitap şu kredi kartlarını falan ödedim derken kk yı açtım ama bişi yazamadım burdayım yane...
gerçi pek ii diilim ya aferdersiniz emme cır cır olmuşum gece uyuyamadım doru duzgun karın ağrısı ve helaya koşmaktan bugun doktora gidicem bakalım ne dicek
ya işin kötü tarafı salgın var zaten eniştemde hastaydı hepatit A çıkmış ay allam bide ondan öle bişi bulaştıysa yandım ben ya

cerincim geçmiş olsun benimde çok sık yaşadığım bi durum bu maalesef ama hamilleikten sonra normale döndüm en iyi beyaz leblebii ve muz gelir bol bol sıvı al bişiycikler olmaz endişelenme canımm

kızz kartanesii nörüyon hiç görüşemedik senle napıyosun nasıl prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…