sert yere yatman lazım gece yatarken bacak arana yastık koyda yat
ben kimse yok derken kalabalık değil manasında dedim opuyorumnanaktan
nan siz benim kadar dayanıklı olsanız keşke
az sonra halı silip ütü yapıcam bide balkon yıkamayı düşünüyom
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
hamilelikte direncimis düştü napakanam sen kadaaa olamayıss biz maşallah sen turp gibisinlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ya o zaman az yere uzanam ben biraz dinlesin belim.
kız ne halı silmesi deli olma
kızz cersu gece gece dellendinmii :mymeka:
sert yere yatman lazım gece yatarken bacak arana yastık koyda yat
ben kimse yok derken kalabalık değil manasında dedim opuyorumnanaktan
nan siz benim kadar dayanıklı olsanız keşke
az sonra halı silip ütü yapıcam bide balkon yıkamayı düşünüyom
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bende tüm mutfağı boşalttım kızlar canım çıktı temizledim mutfağı yarın sabah doğalgaz döşenicek bende o saatlerdee kızkardeşimle bebek için oto koltuğu puset bide çanta abakıcam beğenirsem alırımm
ay mutfağı benimde temizlemem lazım ama artık bi dahakine yaparım halıyı gözüme kestirdim
ayy ben bugün evi,süpürdüm sildim toz aldım,oğlanın mobilyaları sildim bide yemek yaptım misafirde vardı geberdim naannnnn
ayy ben bugün evi,süpürdüm sildim toz aldım,oğlanın mobilyaları sildim bide yemek yaptım misafirde vardı geberdim naannnnn
ooh maşşalah bende çok koşturuyom bide normal doğuramassam var yaa yakıcam dünyaayyı hehehekaydirigubbakcemile3 hareket iyii tabii ama dinlene dinlene yapıyorum bendee birden kaldıramıyorum artık evii şaka maka 7.ayı dolduruyoruz olsun o kadar
çatlak hepsi birden yapılırmı hiç.valla ben artık bigün evi süpürüyom,siliyom.diğer gün toz alıp lavoboları ovuyom.ayyyy deli yapma öyle kız
ooh maşşalah bende çok koşturuyom bide normal doğuramassam var yaa yakıcam dünyaayyı hehehekaydirigubbakcemile3 hareket iyii tabii ama dinlene dinlene yapıyorum bendee birden kaldıramıyorum artık evii şaka maka 7.ayı dolduruyoruz olsun o kadar
gidiymde halının suyunu ısıtıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?