2009 Kasm Anneleri

ya o zaman az yere uzanam ben biraz dinlesin belim.
kız ne halı silmesi deli olma

bende tüm mutfağı boşalttım kızlar canım çıktı temizledim mutfağı yarın sabah doğalgaz döşenicek bende o saatlerdee kızkardeşimle bebek için oto koltuğu puset bide çanta abakıcam beğenirsem alırımm

ayyyyyy maşallah bugün kasım anaları pek bi hamarat.bende yarın için yemek yaptım.oyüzden belim ağrıdı.

ay mutfağı benimde temizlemem lazım ama artık bi dahakine yaparım halıyı gözüme kestirdim

ayy ben bugün evi,süpürdüm sildim toz aldım,oğlanın mobilyaları sildim bide yemek yaptım misafirde vardı geberdim naannnnn

ay bende doğumdan önce şu halıları yıkasam ne güzel olur yaaaa.kocişe diyemde makinayla bi yıkasın ya ben yapamam valla

ay mutfağı benimde temizlemem lazım ama artık bi dahakine yaparım halıyı gözüme kestirdim

kolay gelsin canımm evet ya hele yazın insanın gözüne dahada batıyor sankii camlar açık her yer tozz oluyor haliylee bende hava güzel olduğundaa bi iki halımı köye götürp yıkamayı düşünüyorum doğumdan öncede koltuklarımı makineylen yıkamam lazımm durmak yokk:))

ayy ben bugün evi,süpürdüm sildim toz aldım,oğlanın mobilyaları sildim bide yemek yaptım misafirde vardı geberdim naannnnn

çatlak hepsi birden yapılırmı hiç.valla ben artık bigün evi süpürüyom,siliyom.diğer gün toz alıp lavoboları ovuyom.ayyyy deli yapma öyle kız

ooh maşşalah bende çok koşturuyom bide normal doğuramassam var yaa yakıcam dünyaayyı hehehekaydirigubbakcemile3 hareket iyii tabii ama dinlene dinlene yapıyorum bendee birden kaldıramıyorum artık evii şaka maka 7.ayı dolduruyoruz olsun o kadar

kız 7.ayı bitirmiyozmu.valla bende iş yapamıyom yaa.eskiden bütün evi süpür sil toz lavabo cam mam ohoooooooooo şimdi kolumu kaldırsam her yerim ağrıyo

çatlak hepsi birden yapılırmı hiç.valla ben artık bigün evi süpürüyom,siliyom.diğer gün toz alıp lavoboları ovuyom.ayyyy deli yapma öyle kız

ayy napam kııııı mafoldumben

kız zaten sen bi normal doğurmaa benden sanaa klava:klava:klava:klava:

gidiymde halının suyunu ısıtıym

anam koydu kafayaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…