2009 Kasm Anneleri

hheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy milleeeeeeeeeeeeettttttttt been geldim
nasılsınız kuşlarım inşallah herkes iyidir bende iyiyim çok şükür
ayyy bu saatte anca gelebildim sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi yorgunum haaaa
eeee neler yaptınız bensiz eğlenebildinizmi evet derseniz inanmam şimdidedn söylim yanişahsen benim aklım hep burda kaldı hem kocişi,m burda hem siz kudurdum resmen neyse kavuştuk artık çok özledim

:teytey::teytey::teytey::teytey:
hoşgeldün nannn çaturtuuummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anam çok özledim nann seniiii

hoşgeldin gıııııııı.ohhh gezdin geldin işte ne güzel.

hoşgeldin tatlımm..kızlar nasılsınız iyisiniz demı...
bende geçmişi okuyayım gelıyorum..buarada eşim bugün iş kazası gecirmiş banada haber vermedı korkup bebişe bişi olmasın diye akşam eve gelınce öğrendım.çok üzüldüm yaa....

buarada zeytınım hediyen yarın elinde olur Allahın izniyle...opuyorumnanaktan

krispim hoşgeldin cnm
nasıl geçti bakem tatil
sağol canım
iyi geçti biraz enerji topladım geldim işte doğuma kadar yeter bana kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin gıııııııı.ohhh gezdin geldin işte ne güzel.

teşekkür ederim canım he valla gezdim geldim aslında pek gezmek değel ailemle beraber oldunmmu bana yeter ablamıda doğurttum geldim iştea.s

sağol canım
sanada geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın:Saruboceq:

hoşbuldum tatlum anam senmi benmi bende çok özledim yaaaaa naber nasıl gidiyo hamilelik sen nasılsın bi sorun yoktur umarım :Saruboceq:

çok şükür cnmm iyiyiz oğluşumda bendee :Saruboceq:
busecim napıyo,oğluşun nasıl eyimiii yerimseniben
ablan doğurdumu cnmm opuyorumnanaktan

melek annee geçmiş olsun,allah beterinden korusun :Saruboceq::Saruboceq:
bişey yoktur umarım cnmmm opuyorumnanaktan

ay canım nasıl eşin.çok geçmiş olsuun.umarım önemli bişey yoktur

ooooo maşallah kııııııız demek ablanı doğurttun haaaaa.ohhhhhhh ne güzel.

çaturtum bebem hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn karadenizin hırçın kızıııııııııııııı:roflol::roflolpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay bende doğumdan önce şu halıları yıkasam ne güzel olur yaaaa.kocişe diyemde makinayla bi yıkasın ya ben yapamam valla
kız deli misin ver yıkamacıya ben halıları vericem yıkamay fazla bişide tutmuyo.bugün yıka yarın doğurursun delii yapma aman canımmm
sağol canım
sanada geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın:Saruboceq:

ay canım nasıl eşin.çok geçmiş olsuun.umarım önemli bişey yoktur

ooooo maşallah kııııııız demek ablanı doğurttun haaaaa.ohhhhhhh ne güzel.
sağolun kızlar Allah razı olsun.eşim demır-çelik fabrikasında çalışıyo eli sıkışmış biyere tam elının ortasından çok şiş.krem ağrı kesici vermişler.2 gün rapor vermişler ama 2 günde gececek bişide değil yarın hastaneden yenıden rapor alcaz...inş cabucak gecer eşimin elii.canım koçişim kıyamam ben ona nasıl yanmıştır canı.

meleğim canım ya çok geçmiş olsun
ciddi bir durum yoktur umarım
allah herkesi kazalardan belalardan korusun cnm

hediye için saol cnm şimdiden elime ulaşınca fotosunu da koyarım poyrazımdan geldi deyüopuyorumnanaktan

ay valla ben şimcik yaparım kalanını annem gelince yaptırcam yaa
yapabildiğim yere kadar yapcm

anam yoruldum yaaaaaaa ama bitti azcık dinleniym

ay krispi gelmiş hoş gelmiş a.s.

hadi bacım dinlen gıııııı :bbo:

cnmmm çok geçmiş olsuunnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun

kız yok makinayla yıkayayım diyorum pis değil ama yinede doğumdan önce içime sinsin diyom.
umarım eşinin eli bi an önce iyileşir canım ya.rapor alında iyice dinlensin gııııııı,hem yanında olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…