ben yatıyom kıslar yayın görüşürüz
öptüm hepinize iyi geceler
iyi geceler herkeseeee
amin canım sağol.Poyrazdan ve cici teyzesonden hediye güle güle kullansın ipekimiz...meleğim canım ya çok geçmiş olsun
ciddi bir durum yoktur umarım
allah herkesi kazalardan belalardan korusun cnm
hediye için saol cnm şimdiden elime ulaşınca fotosunu da koyarım poyrazımdan geldi deyüopuyorumnanaktan
anladım canım aman yorma kendını sanada bebişide yazık...sağol tatlım inş cabucak iyileşirkız yok makinayla yıkayayım diyorum pis değil ama yinede doğumdan önce içime sinsin diyom.
umarım eşinin eli bi an önce iyileşir canım ya.rapor alında iyice dinlensin gııııııı,hem yanında olur
kızlar ben kaçtım hepinize ii gceler öptümm hepinizi.Allaha emanet olun canlarım bebişlerinizleee
arada bir bende oluo normalmiş canımkızlar bişey sorcam sizde kasık ağrısı varmı.bende çok sık oluyo ya.yarın doktoramı gitsem acaba
arada bir bende oluo normalmiş canım
canım ne bilem korktum ya.sanki son günlerde dahada arttı yaaaaa.erken doğum falan olur diye korkuyom beeeeeeeeeeeeen
kıs dilmuh ne oldu sana bajım ya gecmedimi
sağol canım belimden geçtimde kasık ağrısı beni korkutuyo.gerçi cuma kontrol için gitcem doktora.yarın gitmeyeyim
nasıl bi ağrıki cnm :uhm: istersen yarın git çok durulmucak gibise :sinifsinif:
yok canım durulmuycak gibi değilde ne bilem korkuyom işte ağrı oldukça.sizdede oluyomu.ya geçen gidişimde kasığımda batma vardı tahlil falan yaptı doktor enfeksiyon yokmuş.erken doğum tehlikesi yok dedi ondanda oluyomuş ağrı.şimdide acaba erken doğum tehlikesimi var diye korktum.neyse yarında olursa giderim omadı cuma giderim
hemen en kötüyü düşünme nann :mymeka:
allah korusun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?