2009 Kasm Anneleri

nasıl vermedi telefonunu kız.:1shok:. hayret bişe acil bi durum oluyo ama doktoruna ulaşamıyosun... ee bacım özel hastaneye gitmenin ne anlamı kalıyo anlamadım... bu doktor sana kartını falan vermedimi

benim de salaklığım aslında almıştım önceden kaydetmedim :kedi: eşim bulmuş neyseki

Hemoroid dışta olacak diye bir şart yok içinde de olmuş olabilir. Hemoraid kabızlık ve isalde sıkıntı yapar. Sen kanın ordan geldiğinden eminsen sorun yok.

kartanesi geçmişmi olsun diyem
ne diyem anlamadım haaa bizide korkuttun çatlak karu arada bul şimdi nerden geliiii

ilülülülülülü

yaaa aranızda derin dondurucu su olan varmı hangileri kullanışlıdır bunların çekmecelimi yojsam üsten kapaklılarmı acep bilemedim alacamda ondan soruyom

yaaa aranızda derin dondurucu su olan varmı hangileri kullanışlıdır bunların çekmecelimi yojsam üsten kapaklılarmı acep bilemedim alacamda ondan soruyom
slm çıtırtım nasılsın gıı yeni görüşüyoz bak kaç gündür:1hug:hoşgelmişsen:lepi:
ben yeni aldım 2 ay falan olacak arçelikten üstten kapaklı
çekmeceli almayı düşünüyordum önermediler
ama bu aldığım harika varya içine koyduklarımı saysam şaşırırsın
selam cnm nasıl geçti yükleme ?
ohhh be ödümüzü koparttın kızzz
kaydetsene nan tlf :mymeka:
biz de kadınceeze kızıp durduk tlf vermio falan die
rahat oldu ebişim soğuk suyun içine limon sıkıp glukozu koydum nefes almadan içtim
hiç zorlanmadım
birde kasılmalarım oluyor diyince idrar tahlili vermişti dr.um onuda verdim yarın sonuçları alacak kocişim

hoşbuldum canım sağolda kaç gündür neredesin nan
yaaa çekmeceliyi banada kimse önermiyo bende üsten kapaklı almayı düşünüyom sen kaça aldın benim beyaz eşyam hep bekonun memnunum bunuda bekomu alsam acep
bide bosch çok iyi diyolar bakalım bende dolduracam içini buzluk var amma sığmıyorki anam fasülyesidir barbunyasıdır menemenidir bide kurban gelecek hepsi olmiiii yetmiiiiii
koymak istediğim o kaaa şey var yer yok seni,nki küçüklerindenmi bide kocaman olanlardan var ben küçük alacam
benim kısım olmadığı için ben bakmayım:gitme:

dert ettiğin şeye bak nan seneye patlatırsın nasılsa bidene daha:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…