ay ben bi yemek koyam kendime de gelem kociş geldi yemeden gitti ay bu kaynım beni delü etcek gıcıkk yaaa bi kaza yaptı arabayı dağıttı koca kafalı şimdi arabayı yaptırcak abisinin yakasını bırakmıyo yaaa her akşam aynı muabbet sıktı falla bi yapılsaydı şu düldül daraldım nannn
ya şaka yaptık olum neen vuruyon yaaa aptal olazaaamm bu kk yuzunden nan gelen geçen vuruyy :bbo:
hayırlı akşamlar gençlik ne örüyonuz bakem
krispi nan oğluşunun adı yokmu bakim
koca dötlü tubaaaaaaaaaaaaaaaa
deyü seslensem beni boğmak için piyasaya çıkar mı ki acabaa delikafadulden
he nan öle oldu çok garip demi sevgi dolu arkadaşım benimŞeniz
hade beee vay şişkolar vayyyyyyyy milleti kan çeker bunnarı da yağmı çekti nannnnn noluyohhhhhh :roflol::roflol:
hayırlı akşamlar gençlik ne örüyonuz bakem
krispi nan oğluşunun adı yokmu bakim
zeytunn gııııııııı napyon
bak eğer tubayı bulursak eminönüne gideceeek ordan da krispiye gı sende gel valla krispi allah aşkına deyü istiyu nan :roflol::roflol:
edam doğru diyon gı ben bu anket işini pek bi sevdim
geçenlerde özgem de yapmış hemencik oyumu kullandım
aman bi sıra vardı bir sıra zor geldi oy sırası :roflol:
he bu arada belli oldumu uyku seti acep
iyi akşamlarrrrr anamm nerden buluonuz bu çeneyii kıııı okudum okudum güldüm hep kendi kendmekaydirigubbakcemile3yaaaaa 4 gündür düğün dernek gezioz yoruldum artıkınnn.....ya bide şu doğum çizgim var yaa çok kaşınıo ve kabarık sanki elimle hissediyom dokununca sizinde ölemi???
hee bende onu diiyim seni sardı bu iş şu gacıyada bi el att kaydirigubbakcemile3
özgecik 2.takımı aldı yaavv belli oldu yaneee opuyorumnanaktan
nerde bastın naaaannnnn delüüüüüüü duyanda bişey sanıcakk:roflol:bu aradaaa tubişi canlizle bastım nann :roflol::roflol:
karular msndeee ondan gelmiylerr buraa :mymeka:
buyrun beniimmmm :lepi:koca dötlü tubaaaaaaaaaaaaaaaa
deyü seslensem beni boğmak için piyasaya çıkar mı ki acabaa delikafadulden
hee çekiyoss birbirimizziiii kaydirigubbakcemilehade beee vay şişkolar vayyyyyyyy milleti kan çeker bunnarı da yağmı çekti nannnnn noluyohhhhhh :roflol::roflol:
tabii ya ne kadar istiyooooozeytunn gııııııııı napyon
bak eğer tubayı bulursak eminönüne gideceeek ordan da krispiye gı sende gel valla krispi allah aşkına deyü istiyu nan :roflol::roflol:
cerinim ne iyi olurdu valla
emme biz yarın gidiyok kocişle sizde gelin gıı o zaman havuzlu hana
slm cnmm opuyorumnanaktan
hee kızz bende ölüyom gülmekten anam ne çok eğlenen bi topic bura yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bende öle bi şikayet yok yaavv geçmiş olsun sanada opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?