2009 Kasm Anneleri

ev sahibine bak nan adam ecük ısrar eder olumm karu ayarlicam dedi ya düdük
bu da evi yeni temizledim misafir çekemem mi diyon nan krispi karusu daha bebemiz yok nan dağıtmayuk korkma lülülülülülü

nan çatlak karu yollarınıza kırmızı halımı seryim nan özel helikopterlemi aldırayım istermisin delü nan kaç kere gel gel dedük nan dilimde tüy bitti
temizliğim henüz bitmedi kalanınıda siz yaparsunuz artık taaammı
:mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava:

anaaaam habu tubişin hamileliği ilerledikçe ağar ağar gelmeye başladı nerdesin nan ağar vasıta iki saattir kaldın aşağıda bi türlü çıkamadın piyasaya içim şişti valla çık nan ortaya sabahtan beri yoksun

aynen ölee çok kızdıımmm senağlamasenağlama bide demesinmiki anassıı oooo sen dur daha seninki neler yapcak bu odaya diyeee :mymeka::mymeka: ulan yapacaksa benimki yapsın demiii senağlama

anaaaamm tam gıcıkmış haa o da gerzek ya ege yapar tabe onun odası onun malı senin veledinde kendi odasına yapsın ay balkabaaa yaaa :mymeka:
insan ecük annayışlı olur demi nan hani bu karu bin hevesnen yapmış deyü abbuu bacı falla için erimiştir nan kitleseydin odayı nan

ben dedim zaten bu karu bize temizlik yapturur deyü çok beklersün kölee temüzlüü bitür hemen nannn gelecüüükk yarın lülülülülülü

meraba kasım ananeleri. sizler de kış annesi olucaksınız. bebişlerinize neler alıyosunuz. ben de ocak annesi olucam ve fikirlerinize ihtiyacımız var.

senağlama çok sinir oldum nannnn
bi daa kilitlicem zatiiii senağlama

nan eda sen kaç doğumlusun gıı hakkaten sesin pek bi bıcır bıcır yaşın küçük duruy heç 30 yaşında karu sesi deel yane delikafadulden

ocak annessiii hoşgeldin şekerim hayırlı olsun bebişinnn
valla biz topic olarak ne görsek alıyoz şekerim kayış koptu burdadelikafadulden

nan çok şen şakrak birisin haaaa
kakara kikiri çok neşeli buldum seni hiç evi dağılmış karuya benzemidin
:roflol::roflol::roflol:

Şeniz canım beniiiimm Şeniz kızz sende öle sankim 30 senedir tanışıyıkk gibi oldu demii :roflol::roflol:

nan eda sen kaç doğumlusun gıı hakkaten sesin pek bi bıcır bıcır yaşın küçük duruy heç 30 yaşında karu sesi deel yane delikafadulden

:mymeka::mymeka: ne 30 unan senlen aynı yaştayım ben delüüüüü :mymeka::mymeka:
1982 liyim ben hatta 27 ağustos (duyurulurdelikafadulden) 1982 :mymeka:
emme çok bıcır bıcırım nan benn çok sevgi doluyummm Şeniz

ay ben bi yemek koyam kendime de gelem kociş geldi yemeden gitti ay bu kaynım beni delü etcek gıcıkk yaaa bi kaza yaptı arabayı dağıttı koca kafalı şimdi arabayı yaptırcak abisinin yakasını bırakmıyo yaaa her akşam aynı muabbet sıktı falla bi yapılsaydı şu düldül daraldım nannn

ya şaka yaptık olum neen vuruyon yaaa aptal olazaaamm bu kk yuzunden nan gelen geçen vuruyy :bbo:

nan görmemiş sende heveslendin bakıııııııııııınn burasıda egemin odasıııı cicişleri falan dedin dimi sorada burnundan geldiii :roflol::roflol:

yok kızz vallaa bebeler gittii daldıııı ben göstermediim bileeee

ocak annessiii hoşgeldin şekerim hayırlı olsun bebişinnn
valla biz topic olarak ne görsek alıyoz şekerim kayış koptu burdadelikafadulden

delikafaduldendelikafadulden hee kızzz delikafadulden

bu aradaaa tubişi canlizle bastım nann :roflol::roflol:
karular msndeee ondan gelmiylerr buraa :mymeka:

koca dötlü tubaaaaaaaaaaaaaaaa
deyü seslensem beni boğmak için piyasaya çıkar mı ki acabaa delikafadulden

he nan öle oldu çok garip demi sevgi dolu arkadaşım benimŞeniz

hade beee vay şişkolar vayyyyyyyy milleti kan çeker bunnarı da yağmı çekti nannnnn noluyohhhhhh :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…