iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
kenyacım anneye küsülmezlmaz: kayınvalideye serbest ama:1ninca:
benim eşim çocukken çok yaramazmış. annemin komşuları falan sen gelme derlermiş. yazık kadıncağız evde oturup ağlarmışsanki sizin bebelerinizi isticekler sizinkileride istemicekler nann bende sevmem cocuklu misafiri ama mecbur katlancaz
diyarbakırlıyım şu anda burda oturuyom bismil ha hemşomsun yane
iyi aksamlar
sanada iyi akşamlar
:roflol::roflol::roflol:
arkadaşım gelecek datlu yapacak deyü seviniyodun ya dün düdük noldu şiştin mi :roflol:
nan zate bu çocuklu karu hiçbiyere sığmazmış ha ben bebem olunca pek gezmeyi duşunmuyom lan sen gidince ev sahibi sövuyo aha böle :1ninca:
o da iyi haa ona da oğlu küsmesin demi amaaa alla alla kaydirigubbakcemile3
benim eşim çocukken çok yaramazmış. annemin komşuları falan sen gelme derlermiş. yazık kadıncağız evde oturup ağlarmış
he valla hemşo çıktık. en son 3 yıl önce gittim. çok büyümüş ve gelişmiş
Size TAVŞANLI PATİK ÖRNEĞİİ
ELBİSTANLI: İKİ KAREDEN BİR TAVŞAN PATİK VE YAPILIŞI
benim eşim çocukken çok yaramazmış. Annemin komşuları falan sen gelme derlermiş. Yazık kadıncağız evde oturup ağlarmış
he valla hemşo çıktık. En son 3 yıl önce gittim. çok büyümüş ve gelişmiş
ben böyle karelerden battaniye yapıyom şimdi kolay oluyor. Patik hiç örmedim. Ablamlar çorapçı onlar kışlık bol bol gönderecek zaten:dance::dance:
sağolun kızlar a.s. nasıl gidiyor :CüvCüv:
gelişmiş ama insanlarımız değişse biraz ne kadar iyi olur zihniyet eski gelişme yok tabi her aile aynı değil kültürel farklılık
kızz o arkadas başkaa onun bebesi yok :roflol:
sonra geldi 2 bebe anaam oğlumun odasınıda alt üst ettiler mobilya kapaklarını çaat çuttttt :mymeka::mymeka:
yaavv yanlış anlamayın kızzz beniii :kedi::kedi:
orası öyle. biz uzakta olduğumuz için farkedemiyoz. sen içindesin daha iyi görürsün.
küsmesin tabide benim ki devamlı küs annesiyle hep ben barıştırırım onları. onun için pek sever kaynanam beni-tatlicadiarzu-
görüşmek üzere canımkızlar ben kaçayım namaz kılmadım vakit daralıyor herkese hayırlı akşamlar
selam kızlar
yaaa tubişş gelebilecekmisin bacım bana eğer gelemem dersen hediyeni yollayam yok gelirim dersen geldiğin zaman veririm olurmu kııı nedersin heee
işte bunu yapmiciklerdi demek egemin odasının ırzına geçtiler ha tüyü bitmemiş yavruşumun eşyalarına hunharca davranmışlar az bile etmişin gı kovsaydın keşke kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ya harbiden çocuk bilmez anası önemli olan bazı karular salıyo çayıra kırmış dökmüş mıçmış umru olmuyo nan çok kınıyom işallah öle bi ana olmam haa delikafadulden
ev sahibine bak nan adam ecük ısrar eder olumm karu ayarlicam dedi ya düdük
bu da evi yeni temizledim misafir çekemem mi diyon nan krispi karusu daha bebemiz yok nan dağıtmayuk korkma lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?