2009 Kasm Anneleri

sanki sizin bebelerinizi isticekler sizinkileride istemicekler nann bende sevmem cocuklu misafiri ama mecbur katlancaz
benim eşim çocukken çok yaramazmış. annemin komşuları falan sen gelme derlermiş. yazık kadıncağız evde oturup ağlarmış

diyarbakırlıyım şu anda burda oturuyom bismil ha hemşomsun yane

he valla hemşo çıktık. en son 3 yıl önce gittim. çok büyümüş ve gelişmiş

kızz o arkadas başkaa onun bebesi yok :roflol:
sonra geldi 2 bebe anaam oğlumun odasınıda alt üst ettiler mobilya kapaklarını çaat çuttttt :mymeka::mymeka:
yaavv yanlış anlamayın kızzz beniii :kedi::kedi:

gelişmiş ama insanlarımız değişse biraz ne kadar iyi olur zihniyet eski gelişme yok tabi her aile aynı değil kültürel farklılık

kızz o arkadas başkaa onun bebesi yok :roflol:
sonra geldi 2 bebe anaam oğlumun odasınıda alt üst ettiler mobilya kapaklarını çaat çuttttt :mymeka::mymeka:
yaavv yanlış anlamayın kızzz beniii :kedi::kedi:

işte bunu yapmiciklerdi demek egemin odasının ırzına geçtiler ha tüyü bitmemiş yavruşumun eşyalarına hunharca davranmışlar az bile etmişin gı kovsaydın keşke kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ya harbiden çocuk bilmez anası önemli olan bazı karular salıyo çayıra kırmış dökmüş mıçmış umru olmuyo nan çok kınıyom işallah öle bi ana olmam haa delikafadulden

selam kızlar
yaaa tubişş gelebilecekmisin bacım bana eğer gelemem dersen hediyeni yollayam yok gelirim dersen geldiğin zaman veririm olurmu kııı nedersin heee

selam kızlar
yaaa tubişş gelebilecekmisin bacım bana eğer gelemem dersen hediyeni yollayam yok gelirim dersen geldiğin zaman veririm olurmu kııı nedersin heee

ev sahibine bak nan adam ecük ısrar eder olumm karu ayarlicam dedi ya düdük
bu da evi yeni temizledim misafir çekemem mi diyon nan krispi karusu daha bebemiz yok nan dağıtmayuk korkma lülülülülülü

aynen ölee çok kızdıımmm senağlamasenağlama bide demesinmiki anassıı oooo sen dur daha seninki neler yapcak bu odaya diyeee :mymeka::mymeka: ulan yapacaksa benimki yapsın demiii senağlama

ev sahibine bak nan adam ecük ısrar eder olumm karu ayarlicam dedi ya düdük
bu da evi yeni temizledim misafir çekemem mi diyon nan krispi karusu daha bebemiz yok nan dağıtmayuk korkma lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…