nasıl bebek mevlüdü düşünmüyonnlmaz: yapman lazımmmmm olmazzzz lmaz:
bu arada niye günlük ped kullanmıyon bacııımmmm ben kullanıyomm onlar olmasaa mahvolrum ben nan çok akıntım warr benimmmm :sinifsinif:
üzülme nan hacıı benim bizim arkadaşlardanda ses çıkmıyoooo
olmadıııı dediğin gibi altın takanlara veririk şekerleriiiii zemuszemus
hee sizin ora karuşukk
falla bizim burda öle mevlüt işinden annayan yok arkadaşlarım gelir zaten bi ondan yapmıcam
şeker de yapmıcadım emmeee acep çeyrek takanlara verem diye yapsemmiki :roflol:
iki kişi gelirmiş birine verirmişim çeyrek taktı diye diğğerine sakız :roflol: :roflol:
hee hacı bende fahri angaralı sayulurun :jeyyar:
nan baksana zaten istanbullularnan buluşma ayarlayana kaaaa o biz siznen bi da göruşuruk heral :roflol:
tabe öle yap annasın hatasını olum :roflol:
aslında altın yastığının yanına bide pos cihazı koyaruk nan herkesde altın yada cash olmayabülüüü işi garantiye aluruk taksit bile yaparuk nannnnnnnnn :roflol:
bi de utanmadan yüzyüze tanıştık :roflol:
bele şeyler konuşcamızı bilseydim hayatta tanışmazdıımm :roflol: :roflol: :roflol:
ben elevit kullanıyom gebeliğin başından beriiikızlar yaa birşey sorcam ayıp olcek ama ben kan hapına başladım ya bir haftadır yaklaşık bir haftadırda büyük tuvalete çıktıgımda rengi çok koyu çıkıyor sanki birşey zehirlemiş gibi bazen zift gibim rengi tırstım nan kan hapındanmı oluyor bu.ilk defa dün komşuma sordum tecrübelidir diye kan kapı yapıyormuş böyle hatta bebklere verdiklerindede öyle oluyormuş ama...
:roflol: :roflol: :roflol:hee sizin ora karuşukk
falla bizim burda öle mevlüt işinden annayan yok arkadaşlarım gelir zaten bi ondan yapmıcam
şeker de yapmıcadım emmeee acep çeyrek takanlara verem diye yapsemmiki :roflol:
iki kişi gelirmiş birine verirmişim çeyrek taktı diye diğğerine sakız :roflol: :roflol:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: laf sokup durma nan cerin karusu :mymeka:hee hacı bende fahri angaralı sayulurun :jeyyar:
nan baksana zaten istanbullularnan buluşma ayarlayana kaaaa o biz siznen bi da göruşuruk heral :roflol:
ya nehirin doktoru demiş heralde kullanmayın diye mantar falan olunca gaaba ben de o yüzden kullanmadım gerçi gene kullanıyom da akıntım bi ara çoktu kullanıyodum şimdi azaldı
tabe öle yap annasın hatasını olum :roflol:
aslında altın yastığının yanına bide pos cihazı koyaruk nan herkesde altın yada cash olmayabülüüü işi garantiye aluruk taksit bile yaparuk nannnnnnnnn :roflol:
zaten nehirrr zıçma dese zıçmıcaz artık
topiğin fahri doktoruuu :roflol:
na kadar yaratıcısın nan cerinnnn :roflol:
off sorma yaaaa şimdi bile çıkmam lazım benim aslındaaa offfffffffaman tubik yaa şu kaynananda hakkaten günün içine limonu sıktı yane bak nası bi buluşasım var gezesim var kahvaltı edip evi ecük toplicam sora kendimi sukaklara vurazaaaammm
off sorma yaaaa şimdi bile çıkmam lazım benim aslındaaa offfffffff
o değil benim bugün doktor randevumda varr 4tee bide ordan bi yere oturmaya çağırıyolar sabahtan beri50 kere aradılar illa gel diyeee
çok koşuşturmacalı bi güün olcaakkk
sen bakırköye gidicen mi hacııı
git hacı gittt :çok üzgünüm: bugün krispiye gidemeseydık bile gelirdim bende bakırköyeeebi aksilik olmazsa gidecunn hacı
günaydın kızlar. ben şimdi ultrason kağıdına bakıyomda doğum aralığını 18 ekim-6 kasım arası diyo. ben büyük ihtimalle ekim anası olacam nan
git hacı gittt :çok üzgünüm: bugün krispiye gidemeseydık bile gelirdim bende bakırköyeee
bakırköy meydandan inerken solda bi tane a@c diye bi mağza var yaa oraya mutlaka uğraa güzel şeyler war ordaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?