2009 Kasm Anneleri

nasıl bebek mevlüdü düşünmüyonn :olmaz: yapman lazımmmmm olmazzzz :olmaz:
bu arada niye günlük ped kullanmıyon bacııımmmm ben kullanıyomm onlar olmasaa mahvolrum ben nan çok akıntım warr benimmmm :sinifsinif:

üzülme nan hacıı benim bizim arkadaşlardanda ses çıkmıyoooo
olmadıııı dediğin gibi altın takanlara veririk şekerleriiiii zemuszemus

ya nehirin doktoru demiş heralde kullanmayın diye mantar falan olunca gaaba ben de o yüzden kullanmadım gerçi gene kullanıyom da akıntım bi ara çoktu kullanıyodum şimdi azaldı

sagolun kızlar kan hapıda alıyom magnezyumda her haltı alıyom.valla angara ekibi toplaştık...ada ne haber gıı..cerin çeyrek getirenlere ne yapacan gıı?

hee sizin ora karuşukk
falla bizim burda öle mevlüt işinden annayan yok arkadaşlarım gelir zaten bi ondan yapmıcam
şeker de yapmıcadım emmeee acep çeyrek takanlara verem diye yapsemmiki :roflol:
iki kişi gelirmiş birine verirmişim çeyrek taktı diye diğğerine sakız :roflol: :roflol:

tabe öle yap annasın hatasını olum :roflol:
aslında altın yastığının yanına bide pos cihazı koyaruk nan herkesde altın yada cash olmayabülüüü işi garantiye aluruk taksit bile yaparuk nannnnnnnnn :roflol:

aslında altın yastığının yanına bide pos cihazı koyaruk nan herkesde altın yada cash olmayabülüüü işi garantiye aluruk taksit bile yaparuk nannnnnnnnn :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

bi de utanmadan yüzyüze tanıştık :roflol:
bele şeyler konuşcamızı bilseydim hayatta tanışmazdıımm :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy valla haa aman zaten bu karı milleti evlenince bi ar damarı çatliy onu biliyodumda hamile kalınca da eice herşey gidiymiş bunu da annamış olduk nan :roflol:

kızlar yaa birşey sorcam ayıp olcek ama ben kan hapına başladım ya bir haftadır yaklaşık bir haftadırda büyük tuvalete çıktıgımda rengi çok koyu çıkıyor sanki birşey zehirlemiş gibi bazen zift gibim rengi tırstım nan kan hapındanmı oluyor bu.ilk defa dün komşuma sordum tecrübelidir diye kan kapı yapıyormuş böyle hatta bebklere verdiklerindede öyle oluyormuş ama...
ben elevit kullanıyom gebeliğin başından beriii
afedersinn simsiyahhh mıçıyoommmmm:kedi:
pokun asıl rengibi unuttum nan :roflol:
hee sizin ora karuşukk
falla bizim burda öle mevlüt işinden annayan yok arkadaşlarım gelir zaten bi ondan yapmıcam
şeker de yapmıcadım emmeee acep çeyrek takanlara verem diye yapsemmiki :roflol:
iki kişi gelirmiş birine verirmişim çeyrek taktı diye diğğerine sakız :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
hee hacı bende fahri angaralı sayulurun :jeyyar:
nan baksana zaten istanbullularnan buluşma ayarlayana kaaaa o biz siznen bi da göruşuruk heral :roflol:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: laf sokup durma nan cerin karusu :mymeka:
ya nehirin doktoru demiş heralde kullanmayın diye mantar falan olunca gaaba ben de o yüzden kullanmadım gerçi gene kullanıyom da akıntım bi ara çoktu kullanıyodum şimdi azaldı

zaten nehirrr zıçma dese zıçmıcaz artık
topiğin fahri doktoruuu :roflol:

na kadar yaratıcısın nan cerinnnn :roflol:

tugba gıı valla öyle elevit kullanıyodum ama böyle olmamıştı gerçi ben türkiyedeki elevitden kullanmıyom yabancı bir markanın multi vitamini kullanıyom(göürmcem çalıştıgı yerden getirmişti) kilo yapma olayıda olmadı onda ama kan hapı dan sonra oldu..

ya sabah sabah kan hapını içtim şimdi bekliom ecük geçsinde kafaltı edem deyü ama canım bi tatlı istiyki anammm töbe töbe yaaa bu nedir hemde ağır şerbetli olanlardan iice zıvanadan çıktım haa :tomato:

aman tubik yaa şu kaynananda hakkaten günün içine limonu sıktı yane bak nası bi buluşasım var gezesim var kahvaltı edip evi ecük toplicam sora kendimi sukaklara vurazaaaammm

aman tubik yaa şu kaynananda hakkaten günün içine limonu sıktı yane bak nası bi buluşasım var gezesim var kahvaltı edip evi ecük toplicam sora kendimi sukaklara vurazaaaammm
off sorma yaaaa şimdi bile çıkmam lazım benim aslındaaa offfffffff
o değil benim bugün doktor randevumda varr 4tee bide ordan bi yere oturmaya çağırıyolar sabahtan beri50 kere aradılar illa gel diyeee
çok koşuşturmacalı bi güün olcaakkk
sen bakırköye gidicen mi hacııı

off sorma yaaaa şimdi bile çıkmam lazım benim aslındaaa offfffffff
o değil benim bugün doktor randevumda varr 4tee bide ordan bi yere oturmaya çağırıyolar sabahtan beri50 kere aradılar illa gel diyeee
çok koşuşturmacalı bi güün olcaakkk
sen bakırköye gidicen mi hacııı

bi aksilik olmazsa gidecunn hacı

günaydın kızlar. ben şimdi ultrason kağıdına bakıyomda doğum aralığını 18 ekim-6 kasım arası diyo. ben büyük ihtimalle ekim anası olacam nan

bi aksilik olmazsa gidecunn hacı
git hacı gittt :çok üzgünüm: bugün krispiye gidemeseydık bile gelirdim bende bakırköyeee
bakırköy meydandan inerken solda bi tane a@c diye bi mağza var yaa oraya mutlaka uğraa güzel şeyler war ordaaa
günaydın kızlar. ben şimdi ultrason kağıdına bakıyomda doğum aralığını 18 ekim-6 kasım arası diyo. ben büyük ihtimalle ekim anası olacam nan

bi çakma kasım anası dahaaaaaa kaydirigubbakcemile3

Back
X