2009 Kasm Anneleri

:roflol:

nan suursuzun bizim ana kucaklarımız chicco dreams ana kucağı aha resmide asaada fiyatıda ben 136 tl ye aldım

130619.jpg

he benim doktor dedi ama bunu bilmek icin alim olmaya gerek yok pamuklu bez en doğru secim :lepi:

nekaa iğrencsin duba demekki demiri vucudun emmio demir ilacı içtikten sonra portakal bul ye bi yerden pokunun rengi değişirr:lepi:

nan sizden hafta olarak öndeyim neyimle dalga gectiyseniz basınıza geldi hala laf sölüonuz en son git kocan kasısın diodunuz al cerin tutusıyyy simdii:roflol::roflol::roflol:

meraketme size bişe olmass taş gbisinizz:roflol:

he bebeğim anca uyandım opuyorumnanaktan

tatlım ben bi cok siteden alısveriş yaptım e bebek civciv bebe vs genelde marka ürünleri alırsan bi sorun yasamıosun kuması vs gayet ii oluo :lepi::lepi:

ok bi bakınam ben de mağlum mahrumiyet bölgesindeyiz. burda gittim bir yere kadın bana erkek çoçuk için lacivert renkte birşeyler çıkardı. siyahı yok mu bunların dedim karuya yüzüme alık alık baktıdelikafadulden

git hacı gittt :çok üzgünüm: bugün krispiye gidemeseydık bile gelirdim bende bakırköyeee
bakırköy meydandan inerken solda bi tane a@c diye bi mağza var yaa oraya mutlaka uğraa güzel şeyler war ordaaa

bi çakma kasım anası dahaaaaaa kaydirigubbakcemile3
nie öle dion nannn
:çok üzgünüm: benim dr da 38. haftadan itibaren bekliy 38. haftam da ekimin 3. haftası oluyyy
selam canım naberr?
eziklemeyin nan benisenağlama bedenim ekim anası olabilir ama ruhum kasım anasınaniknanik
aynen katılıyom arkidişimmm
selammmmmmmmmm nan karular....tubaaaaaaaaaaaaaaa nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee özledim seniiiiiiiiiiiiiii
selam cnm naberr? kıss sana bişi sorcamm ayaklarım çok ağrıyo bi haftadır yürüş de yapamıyom acısından sende oldu mu öle bişi

sizeee bi ebe arkadasın sölediği bişeyi söleyem belki biliosunuzdur bebek doğum kanalına girmişmiböle anlasılıomus yukardan baktıgında göbek deliğini görüosan bebek aşşağı inmiş kanala girmiş demekmişşşş

:mymeka:

hoşgeldin kııı nerelerdesin anam yoksam başka yerleremi takılıyon bacım
facelere mesele heee:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
nan dün akşam kulaklarım çok çınladı nan demekki sen çınlatiidin kulaklarımı çatlak karu

:lepi: he nan bendım
sen geldın aklıma hihoyyyt :jeyyar:

ben saglık ocagına gidicem kızlar bugun bebişimin sesini duyayım :dance:
bide bakalım kac kilo olmusuz:çok üzgünüm:
sonrada canlizimin kargosunu yollıcim
ben hazırlanımm yavas yavas

ok bi bakınam ben de mağlum mahrumiyet bölgesindeyiz. burda gittim bir yere kadın bana erkek çoçuk için lacivert renkte birşeyler çıkardı. siyahı yok mu bunların dedim karuya yüzüme alık alık baktıdelikafadulden

doğru cnm internet olmasa bende zorlandım bişeler bulmaktaopuyorumnanaktan

olmamı hacııı ben acıgım canın ne zamn ısterse yaz bacummm
bu arada ana kucagı güzelmıs cok begendım

taam cnm ben daha acmdım kahvaltı edem öle:kedi:saol bu arada sanada alak bu ana kucağından opuyorumnanaktan

nie öle dion nannn
:çok üzgünüm: benim dr da 38. haftadan itibaren bekliy 38. haftam da ekimin 3. haftası oluyyy
selam canım naberr?
aynen katılıyom arkidişimmm
selam cnm naberr? kıss sana bişi sorcamm ayaklarım çok ağrıyo bi haftadır yürüş de yapamıyom acısından sende oldu mu öle bişi

canım ya bende olmadı hatta bende ne elimde ne ayağımda en ufak bi şişlik bile yok senin neden oluo bilionmu bütün gün ayaklarını sarkıtıpoturuon ya ondan oluo zaman zaman yüksege koyman lazım ayaklarını eve gittiğindede tuzlu su yap koy ayaklarını ii gelir canmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayagı ayrıyanlara yanı tabanınız agrıyor ve nasırlandıysa ytanı sertleşme olduysa tabanlarınızda bunlar hamılelıkden sonra gecer yanlızbu arada pedikür yanı ayak bakımı yaptırırsanız rahatlarsınız tabanlarınızdakı ölü derı gıdınce rahatlatır sızı bu cogu hamılelerde oluyor

sizeee bi ebe arkadasın sölediği bişeyi söleyem belki biliosunuzdur bebek doğum kanalına girmişmiböle anlasılıomus yukardan baktıgında göbek deliğini görüosan bebek aşşağı inmiş kanala girmiş demekmişşşş

hadi canım benim kafası veya poposu sandıgım yer o zaman bebişin ayaklarıydı :uhm:

git bak bakalım canımcım görüşürüsssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nan bende yollıcamda bır daha cıkım alısverısede bır daha bakınım söle bı pek vaktım olmuya ya kenyam ondan aksamalrı gec cıkıyom valla anca gıdıyoz eve bı aksam ısımın olmadıgında halletcem opuyorumnanaktan

nan bende yollıcamda bır daha cıkım alısverısede bır daha bakınım söle bı pek vaktım olmuya ya kenyam ondan aksamalrı gec cıkıyom valla anca gıdıyoz eve bı aksam ısımın olmadıgında halletcem opuyorumnanaktan

sorun deil canım rahat ol sen opuyorumnanaktan

slm güzeller ben geldim sabah enesimi dr.a götürdük sabahtan beri kusması vardı ishal başlangıcıymış bu aralar çok salgın var yaaaa

Back
X