Görüşürüz kenyaacım bende yavaş yavaş kalkıyorum kızlar pc başından akşam misafirliğe geçeceğiz arkadaşlara iftar sonrası ..İtekim gelirim cnm benim a.s. a.s. a.s.
Hepinizi çok çok öpüyorum bende yazdıklarınızı okumaya devam ederim ama sık sık kalkacağım anidende çıkarım şimdiden iyi akşamlar diliyorum opuyorumnanaktan
hadi byyy canım şimdiden iyi iftarlar öpüldünopuyorumnanaktanGörüşürüz kenyaacım bende yavaş yavaş kalkıyorum kızlar pc başından akşam misafirliğe geçeceğiz arkadaşlara iftar sonrası ..İtekim gelirim cnm benim a.s. a.s. a.s.
Hepinizi çok çok öpüyorum bende yazdıklarınızı okumaya devam ederim ama sık sık kalkacağım anidende çıkarım şimdiden iyi akşamlar diliyorum opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol: düşünmee bileee :roflol::roflol:
nann karularrrr ben cıkıyom azcık işim var öptümmm hepciniziii
güle güle canım.bende kaçıyorum.sofrayı hazırlamam lazım.öptüm bende hepinizi.
opuyorumnanaktan
hadi byyy canım şimdiden iyi iftarlar öpüldünopuyorumnanaktan
seneye kasım analarında görmek dileğiylevereliniortak:roflol::roflol:
bugün çıtırtının sesi çıkmıyor
acep nerede ballı biryer bulduda gitti
yerleri wcyi öpüp gelemedi haaa:roflol::roflol::1ninca::1ninca: yok nannn allah korusunn :Saruboceq:
iş yapımış o bugünn kaydirigubbakcemile2
selamm kasumm analaruuuu :lepi:şincik bebeğimi gördümde geldimmmmmm amann o nasıl güzellikti öle,doktor sana benzio dedi ehehehehehehehesositososito1265 gr.39 cm olmuşşşşş yaa kuzummm:)ammaaaa bi sorunn varkinee şekerim yüksekkkk:bbo:makarna yok pilav yok en önemlisi TATLI YOkkkk,işin kötüsü eşimde duydu bunları yemicemi yandık gariCADIARZU bi doğsun zekeriya sofrası donatçam kendime bu ne yaaaaalmaz:kaydirigubbakcemile3
selamm kasumm analaruuuu :lepi:şincik bebeğimi gördümde geldimmmmmm amann o nasıl güzellikti öle,doktor sana benzio dedi ehehehehehehehesositososito1265 gr.39 cm olmuşşşşş yaa kuzummm:)ammaaaa bi sorunn varkinee şekerim yüksekkkk:bbo:makarna yok pilav yok en önemlisi TATLI YOkkkk,işin kötüsü eşimde duydu bunları yemicemi yandık gariCADIARZU bi doğsun zekeriya sofrası donatçam kendime bu ne yaaaaalmaz:kaydirigubbakcemile3
selam kuşlar
anam oruç tutmayıp yemek hazırlamak ne kaaa zor yavv
nan tutmadan yapmanın nesi zor esas tutunca zor olurrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok::1shok:
aaa ´duydunuz mu laaa domuz gribi simdide hindi ve tavuklara gecmis
ayvayi yedik vallah ne halt etcezdelikafadulden
nan tutsam zevkle yaparım istekli olurum emme şimdi karnım tok içimden gelmiiiki yemek hazırlamak yaaaaaaaaaaaaa emme mecbur hazırladım ha şimdide sofrayı hazırlayacam oyyy ooyyyyy
napiyonuz kislar
ben yemegimi coktan yedim simdide kocama dadlu yapacuuummm gece gelince yer artikin
:1shok::1shok::1shok:
aaa ´duydunuz mu laaa domuz gribi simdide hindi ve tavuklara gecmis
ayvayi yedik vallah ne halt etcezdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?