- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
benim icin ikiside önemli yaa zaten gavurun memleketinde herseyden koruyoz kendimizi simdide bu ciktihindi sorun değelde tavuk önemliydi yaaaa tüühhhhh
:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok sekerim saka degil haberlerde söyledi az önce nette de yazio haber sitelerindeMUREDA .!.:kızzz şakamı buuu ben tavuk çok sevim yaaaa
hee ben aç ooldum içi zevknen yapiyimmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun cnmmmm opuyorumnanaktan
kızzz şakamı buuu :sinifsinif::sinifsinif: ben tavuk çok sevim yaaaa senağlama
:roflol::roflol: hee kızz ben yeni gelin olduumm :roflol::roflol:
ahh napsın annene mutlu mutlu gidiyosa bilki seni kırmasın diye ses etmiyodurr :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: allahtan onu becermişş :roflol::roflol:
benim icin ikiside önemli yaa zaten gavurun memleketinde herseyden koruyoz kendimizi simdide bu cikti
yok sekerim saka degil haberlerde söyledi az önce nette de yazio haber sitelerinde
tavukta seni sevidi demi
nan bende severün haaa busede sevi kocişde ben pek sığır eti sevmiiimmm
he yaaa anneme ne zaman gelsek seviniyo hatta kendisi diyo gidelim diye
eee kadın nişanlılık dönemimizde 7 kilo aldırdı kocisime opuyorumnanaktan
aaa benim annem seninkinden daha marifetli o zamaannn çünk 15 kilo alırdıııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
aaaaa popstar alaturka başlamış jüride armağan ,metin akpınar,gülben ergen,ve bület hanım var ay pardon bülent bey aaaayyy nedesem şaşudum şimcik:roflol:
gülbende göğüsden aşasını göstermiii bol kıyafet yaptırmış kiloları belli olmasın deyüüüü
aaaaa popstar alaturka başlamış jüride armağan ,metin akpınar,gülben ergen,ve bület hanım var ay pardon bülent bey aaaayyy nedesem şaşudum şimcik:roflol:
gülbende göğüsden aşasını göstermiii bol kıyafet yaptırmış kiloları belli olmasın deyüüüü
ohh masallah gelsin göbüşlerrr :roflol:
benimki cok acıkmıs nannn ben gelirim gene sofraya oturam gariiii
hade afiyet bal seker olsun
tutanların orucları kabul olsunnn
bende denicem nan bigün doktoruma soramda
dur kizim hemen panik yapma panik atak kari:1shok::1shok: ayy valla çok üzüldümmmm :1shok: kız ne dicem bak hemen alıp buzluğa atalım nasılsa yeni sıçramış sonra esas hasta olanları yemiyekk :lepi:
al bendende o kaa beyaz et sevim bendee
bişe sorcam kızlar mikrodalga kullanmaya devam ediyomusunuzz yavv :uhm:
dur kizim hemen panik yapma panik atak kari
türkiyeye gelmemis daha önce bilimum domuz yeninlen memleketleri gezer sonra gelir orayada
hangi kanalda kiisss bende bakayim
ben kullaniyorum cicim aksamlari yatmadan önce sütümü mikrodalgada isitiyom
normalde cok isim olmuyo ama süt icin kullaniyorum
dur kizim hemen panik yapma panik atak kari
türkiyeye gelmemis daha önce bilimum domuz yeninlen memleketleri gezer sonra gelir orayada
hangi kanalda kiisss bende bakayim
:roflol::roflol::roflol: korktum nan tavuğu çok seviimmmmm :roflol::roflol:
foxta cnmmm :lepi:
heeee bende kullanımdaa buzluktan çıkanları eritmek ve yemek ısıtmak için ondan sorimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dr.kullanma felan demedi demiiii
bizde fox yok yaamafoldumben gitti yerinde tgrt geldi sanki cok lazimmis gibi
mikrodalga zaten normalde cok iyi bisey degil asiri radyasyon yayiyo
uzun süreli kullanimini kimse tavsiye etmiyo sadece iste biseyleri isitmak icin 1 dklik kullaniyoz...amam bebegin yemeklerini ben onda isitmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?