2009 Kasm Anneleri

ben sık sık çıkıyom cnmm :lepi: haklısın kocişin arabası büyük onda sürüş daha rahat ama part etmek zor kapalı kasa arkası..
benim ehliyet yeni daha 2 yıllık anca öğrenim park etmeyiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bide böle bayan olunca herkeş bakıyoyaa daha stres olumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam ben gidiom edoştan baska kimse selamımı bile almadı özel ilgi bekliom nan sevmionuzmu beniii :roflol::roflol::roflol:küserinm giderim :umursamaz:

Şeniz

nan benimkinide edoştan başkası almadı ne küsüon beeeee -tatlicadiarzu-
kaprüslüüüüüüü

bilin nan kıymetimii Şeniz

aboooooo nan ben sen kadar küsmüom kendimi hasta edip edip söleniom naniknanik

nan nası sölemion nan abowwwwwwww daha dün dizim dizim diodun burnun akıodu halsizdin allah kuru iftiradan saklasın sölemiom dio :roflol::roflol::roflol::roflol:

nan nası sölemion nan abowwwwwwww daha dün dizim dizim diodun burnun akıodu halsizdin allah kuru iftiradan saklasın sölemiom dio :roflol::roflol::roflol::roflol:

nan sana abooooooooooo (ooo ları uzattım hataya kadar gelmiş olmalı ) nan dizime kan oturmuş burnm tıkalı sinüslerimde dolmuş başımda ağrıyo ama sen kadar kaprüslü olamam kaprüsler kraliçesiiiiii :roflol: :roflol:

ayy iki gezem dolanem dedim ama sıcak nan hava
hemde ben havamda deeldim döndüm geldim loo sositososito

bi selam vereyim kacacam yine isler beni beklio
herkeste burdaymis masallah, napionuz bakemmm
arkadasim persembe dogum yapicakmis strese girmis simdiden,,, benide heyecanlandirdi
ay bizim zamanimiz yaklastikca nasil olcak acep

sus lan mızmız valla uykum var uykum olmasa ben sana biliodum :roflol::roflol: az yokum

Nann ehliyetin yokmu gerçekten ? Neyse yapacak birşey yok ehliyet yoksa öğrenmeyle başlar sonra ehliyet alırız sana ?
var nan ehliyetimmm 8 senelikk son 5 yıldır kullamadım ama ehliyet sınavına gireceğim gün yakalanmıştımm ehliyetsiz o oldu zatenn başka hiç bi suçum günahım yok hacı merak etme ist. trafiğide kullandık burda hayde hayde kullanırım gııı
anam ben gidiom edoştan baska kimse selamımı bile almadı özel ilgi bekliom nan sevmionuzmu beniii :roflol::roflol::roflol:küserinm giderim :umursamaz:
nan benimkinide edoştan başkası almadı ne küsüon beeeee -tatlicadiarzu-
kaprüslüüüüüüü
ve aleyküm selam hacılarr küsmeyin nann bi taraftan ütü yapıyommm

ayy iki gezem dolanem dedim ama sıcak nan hava
hemde ben havamda deeldim döndüm geldim loo sositososito

havanı yisinler seninnnn :roflol:

bi selam vereyim kacacam yine isler beni beklio
herkeste burdaymis masallah, napionuz bakemmm
arkadasim persembe dogum yapicakmis strese girmis simdiden,,, benide heyecanlandirdi
ay bizim zamanimiz yaklastikca nasil olcak acep

slm elifciimmm opuyorumnanaktan
allah kurtarsın arkadasınıdaa cnmm :Saruboceq:

ayy kuzenim msn de çocuk açım aç yazmış bende diom git de yesene salak nette dolaşcanaa aboowww iice unuttum ramazan falan herkeşi kendim cibi cavur saniiiimm :roflol:

ay benim canım sıkılıyo beeeeeeeeeeeeeee
iş yapmak istemiom ama çamaşır ve ütü var hiç bakmıyom o tarafa doğruu naniknanik
mutfakta mı bişiler yapsammm ajabaaaaaaa

hee yisinler havamı
havamı aldım geldimm ama ekmek almadım salak ben yaaaaaaa laelaelaelaelae

saskın ördekkkk kaydirigubbakcemile3

ayy kuzenim msn de çocuk açım aç yazmış bende diom git de yesene salak nette dolaşcanaa aboowww iice unuttum ramazan falan herkeşi kendim cibi cavur saniiiimm :roflol:

:roflol::roflol: gavurrr :roflol: yazuk bebeyeee :roflol:

men geldim dinlenmeye
malum bugün yarın misafir ağırlayacam
yemeklerimi yaptım bir pilavım kaldı
birazdan evi toparlayacam
işe girişmeden size bir slm verem dedim
sizler ne yapıyonuz bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…