Araba sürme işi arada sırada yapılarak ilerletilmez, ama sürekli kullanırsan parkta sürmekte kolay gelir. Ama benim durum biraz farklı ben sanırım 13-14 yaşından beri kullanıyorum annem öğretmişti. Şimdide erkeklerden çok araba manyağıyım.
Küçük araba oyuncak gibi geliyor. Büyük araba ile yollar heryer senin gibi daha rahat ama yeni öğrenene zor tabi.
Bu ara kocamla zaten araba konusunda kapışıyoruz. O sürme hamilelik ilerledi diyor ama ben ne mümkün onu dinlemiyorum. Sonra da dinlemeyince gelsin kapışmalar. Alışınca arabada bir saplantıya...
anam ben gidiom edoştan baska kimse selamımı bile almadı özel ilgi bekliom nan sevmionuzmu beniii :roflol::roflol::roflol:küserinm giderim :umursamaz:
nan benimkinide edoştan başkası almadı ne küsüon beeeee -tatlicadiarzu-
kaprüslüüüüüüü
aboooooo nan ben sen kadar küsmüom kendimi hasta edip edip söleniom naniknanik
nan sen kafayımı yedin trafikte simetrik gitmeyenlerede tak ozaman laelaelaelaelae
selam nan çatlak kiremitlerr
Ben kaçtım kızlar hepinize iyi haftasonları daha sonra görüşürüz.
nan nası sölemion nan abowwwwwwww daha dün dizim dizim diodun burnun akıodu halsizdin allah kuru iftiradan saklasın sölemiom dio :roflol::roflol::roflol::roflol:
nan sana abooooooooooo (ooo ları uzattım hataya kadar gelmiş olmalı ) nan dizime kan oturmuş burnm tıkalı sinüslerimde dolmuş başımda ağrıyo ama sen kadar kaprüslü olamam kaprüsler kraliçesiiiiii :roflol: :roflol:
var nan ehliyetimmm 8 senelikk son 5 yıldır kullamadım ama ehliyet sınavına gireceğim gün yakalanmıştımm ehliyetsiz o oldu zatenn başka hiç bi suçum günahım yok hacı merak etme ist. trafiğide kullandık burda hayde hayde kullanırım gıııNann ehliyetin yokmu gerçekten ? Neyse yapacak birşey yok ehliyet yoksa öğrenmeyle başlar sonra ehliyet alırız sana ?
anam ben gidiom edoştan baska kimse selamımı bile almadı özel ilgi bekliom nan sevmionuzmu beniii :roflol::roflol::roflol:küserinm giderim :umursamaz:
ve aleyküm selam hacılarr küsmeyin nann bi taraftan ütü yapıyommmnan benimkinide edoştan başkası almadı ne küsüon beeeee -tatlicadiarzu-
kaprüslüüüüüüü
ayy iki gezem dolanem dedim ama sıcak nan hava
hemde ben havamda deeldim döndüm geldim loo sositososito
bi selam vereyim kacacam yine isler beni beklio
herkeste burdaymis masallah, napionuz bakemmm
arkadasim persembe dogum yapicakmis strese girmis simdiden,,, benide heyecanlandirdi
ay bizim zamanimiz yaklastikca nasil olcak acep
slm elifciimmm opuyorumnanaktan
allah kurtarsın arkadasınıdaa cnmm :Saruboceq:
hee yisinler havamı
havamı aldım geldimm ama ekmek almadım salak ben yaaaaaaa laelaelaelaelae
ayy kuzenim msn de çocuk açım aç yazmış bende diom git de yesene salak nette dolaşcanaa aboowww iice unuttum ramazan falan herkeşi kendim cibi cavur saniiiimm :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?