2009 Kasm Anneleri

selam kızlar
bu akşam menüde ne var bakem
bende işkembe çorbası kociş çok sever istedi dün yaptım
sulu köfte ve bulgur pilavı var bise salata yaparım yeter demi fazla bile

geldi gene bayan menü allah belanı verniyee
ayy ne de çok severun nan işkembe çorbasınıııııııııı cokacimcoook cokacimcoookcokacimcoook

ayy ben bugün yemek yapmiyacam valla
dün canim cikti herifim oruclu onun sevdigi seyleri yapayim diye bitane koymadi agzina gece gec saatte yemek yenmezmis :dilcikar:
dünden kaldi yemeklerim bende bugün ise yanina koydum...kendim icinde kaldi hecc ugrasamayaceemm bugün yemekle..tatlimda var yan gelip yaticam

krispi .!.:
selam kızlar
ohoo daha ne olsun bundan iyisi samda kayisi misali...tatli olarak ne var menünüzde bakim

muhasebede bi terim yawrım o 320 satıcılar hesabı deyüüüüüüüüü :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: delüüüü:roflol:

karyolayı kaça aldın kız zeytünnn :bbo:

selam kızlar
işkembe miii :sinifsinif:
sulu köftee bulgur pilavı salata :lepi:
muhasebede bi terim yawrım o 320 satıcılar hesabı deyüüüüüüüüü :roflol::roflol::roflol:

hee anladummm bide alıcılar hesabı wardı 120 miydi neydii gııı :uhm:

nan zeytunnnnnnnnnnn teşhir urun almak için araya adammı soktun nan ne alem karusun geberezeeem şimdi torpille teşhir malı alıyo yaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:

kizz made in CHINA mi aldigin battaniye
burdaki ikea hp cin mali satiyo gerci kontrolden geciyodur mutlaka ama ben güvenemiyorum

istanbullular ama özellikle anadolu yakasındakiler
chichodan mesaj geldi uzun aradan sonra
depo satış yerinde çarşamba perşembe günleri saat 6 ile 9 arası indirimli satışları olcek
iftar vaktine denk geliy ama 50 ytl lik alışveriş yapana chicho iftar yemeğiniz bizden diyoooo
yine şanslı tarafımızdayız
biz gidecez kociş bu sene son alışveriş olsun deyü
bittim deyüüüü nan
gelebilecek varsa orda görüşelim

geldi gene bayan menü allah belanı verniyee
ayy ne de çok severun nan işkembe çorbasınıııııııııı cokacimcoook cokacimcoookcokacimcoook
ay bende çok severüm ama dün akşam yiyemedim midemin yangınında biliyosun işkembe çorbası bol sirkeli ve acılı oliiiiiiinaniknaniknaniknanik
tatlı yok bacım yaaa o da eksik kalsın demi nankaydirigubbakcemile3
ahan krispim daha ne olsun
ben de bişeyler yaptım ama sölemeyim milletin canı çeker

kimse oruç tutmadığı için söledim nan ben tutmuş olsaydım neler yapardımda neyse

kızzz zeytun sen bu veledi hastanenin indirim yaptığı gun doğurursun bu gidişle ben sağa diyem :))))))))))))

işkembe miii :sinifsinif:
sulu köftee bulgur pilavı salata :lepi:

hee anladummm bide alıcılar hesabı wardı 120 miydi neydii gııı :uhm:

evt şekerim 120 alıcılar hesabı
ama sen 320 grubuna giriyorsun muş deyler

nan zeytunnnnnnnnnnn teşhir urun almak için araya adammı soktun nan ne alem karusun geberezeeem şimdi torpille teşhir malı alıyo yaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:

he nan ama başka mağazadakini getirtirmiş teşhir malını ondan canım

kizz made in CHINA mi aldigin battaniye
burdaki ikea hp cin mali satiyo gerci kontrolden geciyodur mutlaka ama ben güvenemiyorum

bakmadım cnm
ikea çin ürünlerini niye satsın ki
gerçi uygun ürünler ama olsun biz kesemize bakak şincik

edacım özgem duymasın ama üsülür sonram
240 lık ürünü 150 almış olduk

ayy krispi nan vallaha canım çekti nolücük şinciiiiiiiiiiiiiiii kocamda nefret ediy hayatta göturup yedirmezde nannnnnnnnnnnnn

kızzz zeytun sen bu veledi hastanenin indirim yaptığı gun doğurursun bu gidişle ben sağa diyem :))))))))))))

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hee sabret derim kızıma az kaldı derim indirim zamanını beklerim
kızım beni dinler bi keremzemuszemus
gelcenmi chichoya gız hade buluşak orda

:roflol::roflol::roflol::roflol:
doktor diyecekki şu tarihte doğum var zeytünde olmaz hocam o gün indirim yok yapamam boş verin içerde kalsın:roflol::roflol::roflol:

doktor diyecekki şu tarihte doğum var zeytünde olmaz hocam o gün indirim yok yapamam boş verin içerde kalsın:roflol::roflol::roflol:

yaparım tabi
o değilde kıslar ya benim tek derdim normal doğum yapmak
üzerine para verem deyüm sağlıklı normal doğurtun derim beni
sezaryanın parasını ben size verürüm derim hatta
teşhirden aldığım farkı oraya vermiş oluruklaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…