Selam Kızlar ve Melekleri a.s. a.s. a.s.
Ütü vs derken bu saat oldu ama hazırlandım çok şükür..Nasipse sabaha karşı yola çıkıyoruz 1 hafta burada olmayacağım.Hepinizi çok çok özleyeceğim. a.s. a.s. a.s.
Nasılsınız bakalım?
karakızım inşallah görüşürüz orda canım
kendini fazla yorma
ben şincik çıkıyorum yine görüşürüz
durucum ne durumda
ben de bu ay sonu gitcem şeyma gacısına
sen ne zaman gidecek cnm
Ütü vs derken bu saat oldu ama hazırlandım çok şükür..Nasipse sabaha karşı yola çıkıyoruz 1 hafta burada olmayacağım.Hepinizi çok çok özleyeceğim. a.s. a.s. a.s.
Nasılsınız bakalım?
slm ablacııım
güle güle git inş.haftaya görüşmek dileğiyleeehihoyyyt
canım ben haftaya gideceğim şeymaya c.yesi gunu sen hangi gün gideceksin
nazlımmmm canımmmm nereye gidiyosunnn opuyorumnanaktan
kızlar ben yine çıkıyorum kociş geldi iş olmamış bugün büfede tabi kimse yemek yemiyoki nasıl iş olsun erken geldi madem gidekte aşağı mahallede beco bayisi var dondurucu bakam ordan yaaaaa
slm millet ben geldim
geçmişe bakmadan daldım direk
Nasılsınız bakalım?
kızlar naber.ya ne iki dakka belimi dinlendireyim diye uzendım uyumuş kalmışım.pc de şarjı bitmiş kapanmış.ayyyy kocişim aradıda uyandım.abooooooo adam ne zaman arasa uyuyom.
kızlar ben yine çıkıyorum kociş geldi iş olmamış bugün büfede tabi kimse yemek yemiyoki nasıl iş olsun erken geldi madem gidekte aşağı mahallede beco bayisi var dondurucu bakam ordan yaaaaa
iyiyim kuzum sabahtan işlerimi hallettim biraz kestirdimadaşııııııımmmm nasılsın dadluummm a.s.
kızlar naber.ya ne iki dakka belimi dinlendireyim diye uzendım uyumuş kalmışım.pc de şarjı bitmiş kapanmış.ayyyy kocişim aradıda uyandım.abooooooo adam ne zaman arasa uyuyom.
Canım Marmaris ayarladık doktor daha fazla yola izin vermedi 1 saatlik dura kalka aralıklarla gideceğiz nasipse sabaha karşı yola çıkarız.Kısaca Muredamın Yanına gidiyorum:)
slm cnmmm opuyorumnanaktan
slm nazlııımmopuyorumnanaktan hoşgeliiiiyosunnnnnn
anaam bu kadar saat uyudunmu kızzz :kedi::kedi:
tamam cnmm hade byby opuyorumnanaktan
:1hug: :1hug: kaydirigubbakcemile5 Şenizalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::dance::dance::dance:
yaaaa kıslar benim çok büyük bir sorunum varrr:kedi:
iki saat uyumuşum gııııııı ama sabah yedide uyanmıştımslm cnmmm opuyorumnanaktan
slm nazlııımmopuyorumnanaktan hoşgeliiiiyosunnnnnn
anaam bu kadar saat uyudunmu kızzz :kedi::kedi:
tamam cnmm hade byby opuyorumnanaktan
iyiyim kuzum sabahtan işlerimi hallettim biraz kestirdim
veletimi uyutmuşken daldım burayaa
sen nasılsın bidenemmmopuyorumnanaktan
:roflol::roflol:anam senin bu kociş uyandırmaya programlı heralde:roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Canım birşey istermisin buradan alınacak yapılacak varsa bugün halledebiliriz gelmeden?
Bi yandanda sinir oldum Borcamın kapağı düştü kırıldı bütün mutfak tuz buz yaa benden başkada kimse yok evde offfYa varya ne zaman akşam görüştüklerimize gitsem hep böyle birşeyler oluyor ya lambalar iner aşağıya ya tabaklar çok şükür Allahıma bize birşey olmuyor :Saruboceq: Ama toparlaması çok zor geldi şimdi nedense yaaa :umursamaz: :sinifsinif:
:1hug: :1hug: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Hayırdır cnm ne oldu?:uhm:
noldu gııııı
iki saat uyumuşum gııııııı ama sabah yedide uyanmıştım
kız adam uyuduğumu anlıyo ona göre arıyo valla
:1ninca: çok gizli şeyler hissediyoooooooom
yaaaa doymak nedir bilmiyorum daha 2 saat önce yedim şimcik yine acıktım gün boyu böyleyim
aralarda meyve yiyorum o bile kesmiyor beni:kedi:
tosunuma yarasın diye yiyorum ama bu gidişle bana yarayacak:roflol::roflol:
yaaa tokluk hissi nedir unuttum
birde şeker testim 60 çıkmış düşük yani birşey olmaz dimi
hafta içi gidip sonucu göstereceğim dr.a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?