2009 Kasm Anneleri

nörüyon tubiik gebercem ben yaa dehşet uykum var gözlerim aniii
şimdi netten bebiş kıyafetlerine baktım gıı çok datlu şeyler var ama hep yazlık naan niye heç kışlık elbise yok yaa

kızlar ben geldimmmmm....
ayyy çok özledim hepiniziiii opuyorumnanaktan

geçmişe bi el atsam mı napsam ...çıkabilir miyim acaba içinden lülülülülülü

ayyy çok merak ediyorum herkes iyidir inşallahhh...biri bana anlatsın nolur bir aydır neler yaptınız bakimmm yerimseniben

ayy hoşgeldiiinnnn fıstıkkk
yok nan sakın geçmişe gidem deme hayatta çıkamazsııınnn
hatırladığım kadarıyla bi arıza yok herkes iyii alışveriş yapıp duruyooz
çok geçmişe bakmak istiyosan git ciciş topicine bak kaydirigubbakcemile3
sen naptıın annat bakalııımmm

abooowwww ben 3615. sayfada kalmışımmm :lepi: geçmişe bi dalarsam 10 günde çıkamam heralde... gidip biraz göbiş, ciciş topiklerine falan bakim bari...

canım valla ben hiç bişey yapmadım bir ay anneciğimin yanında yan geldim yattım işte...kızıma bi tane battaniye ördüm bi de hırkayla şapka... şimdi alışverişe başlıcam artık... pzt dr. kontrolümüz var ondan sonra alışverişdi yıkamaydı ütülemeydi öyle geçer heralde... siz alışverişi falan bitirdiniz mi yoksa yaa...bak gene panik oldum :))))))))))

arka sayfada kaldı kimse görmedi tekrar gönderiyom kızlar hele bakın bi bana

hoşgeldinnnnnnnnnnnn unicimmm
valla bende bugun işe başladım iki haftadır raporluydum evdeydim
kıs marifetli hatun battaniye örmüş hırka örmüş şapka örmüş bak ya maşallah sana tatlım
daha bende bitirmedim hazırlıkları canım merak etme sen

karakızım önce gel bi öpemm özledimmmm Şeniz

rüyana gelince, dün bi kitapta okudum hamileliğin bu dönemlerinde bebişle ilgili rüyalar çok fazla görülürmüş ciddiye almayın falan yazıyodu..... bilinçaltında isimle ilgili düşünceler var demekki üstünde durma bence...

bu arada ben hala isim bulamadım yavru kuşuma

aaa neden raporluydun canımmm noldu ???

nörüyon tubiik gebercem ben yaa dehşet uykum var gözlerim aniii
şimdi netten bebiş kıyafetlerine baktım gıı çok datlu şeyler var ama hep yazlık naan niye heç kışlık elbise yok yaa

nöriyim bacımmmm
offffff ewde sürünüyoss
anam sizin işinizde zor heeeee hamile hamileee offff
ne zaman çıkcan sen doğum izninee

teşekkür canım nike ın çok güzel modelleri var gerçekten

hoşgeldin unia.s.

kendi adıma bir aydır ruh gibin dolaşıyom... bi uykusuzluk, bi halsizlik ,bi yorgunluk aldı başını gidiyo canım...hemen hemen bütün kızlarda bu durum mevcut aslında... böyle işte sen nasılsın canım

canım yaa sorma bana da 26. haftaya girdiğim anda bişey oldu oturduğum yerden kalkamaz oldum.. geceleri sağa sola dönemiyorum sabah bi kalkıyorum her yanım tutulmuş... buraya da geldim bi sürü iş var evde ... sabahtan beri hiç oturmadım naptım diye bakıyorum bi iş de yapmamışım noluyo anlamadım :))))))))))

ben şimdi şeyi panik yaptım 28 den sonra erken doğum riski var ya hazırlıklar için geç mi kaldım diyorum... gerçi öncesinde de erken diye yapmadık aman ne biliyim işte...bu düşüncelerle 7 ayı bitirdik valla inanamıyorum :)))

ay canım kafanda tam oturmadımı ki duru ondan mı rüya görüyon acepp
nöriyim bacımmmm
offffff ewde sürünüyoss
anam sizin işinizde zor heeeee hamile hamileee offff
ne zaman çıkcan sen doğum izninee
ayy tubikim heç sorma yaaa ekimin başında çıkacaam doğuma 3 hafta kalaa
şeytan diyo çık 32. haftada emmeee sonrasında nolceek o 5 haftayı bebiş doğduktan sonraya aktarmak istiyom hofff

yok kıız 2 günde halledersin biz ebişle bi çıktık herbişeyi bi günde aldık vallaaa

canım belimden dolayı mr çekildim sonra dr 10 gün istirahat verdi evdeydim ama dinlendinmi diye sor hiç dinlenemedim kafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım.... dikkat et beline o da çok önemli..ilerde daha da ağırlaşınca sorun olmasın... bebiş doğunca da geçmiyo çünkü bel ağrısı o zaman çok zorluk çekersin allah korusun... fırsat buldukça dinlenmeye çalış bari...:1hug:

Kızlar Eminönü'nde Havuzlu Han diye bi yer varmış oraya gideniniz mi var mı ??? a'dan z'ye herşey varmış orda...

park yatak falan alan var mı ???

ayy ben bi hafta boyna sorarım artık idare edin nolur

hepimiz aynı durumdayız o zaman

ben de daha hiçbişey yapmadım canım yaaa. alış verişi bile yapmadım.

bizim işçoook. ev boyanacak,temizlenecek ve serilecek... sonra bebişe oda takımı beğenecez o gelecek temizleyip eşyalarını ve cicilerini yıkayıp yerleştiricem.. ııı ondan sonra da bebiş gelecek zatenkaydirigubbakcemile3 yetiştirebilirsem ne alaaakaydirigubbakcemile2

bu arada dolaba misafirlik ve kışlık bişeler konulacak, kışlık domates hazırlanacak-tatlicadiarzu- bunların hepsini ben mi yapcam yaaa. böle sayınca daha bi çok göründü gözüme

şeytan diyo çık 32. haftada emmeee sonrasında nolceek o 5 haftayı bebiş doğduktan sonraya aktarmak istiyom hofff
canım walla iyi düşünmüşsünnn
dayanabildiğin kadar dayann bebişinlee daha çok wakit geçirirsinn sonraa
Kızlar Eminönü'nde Havuzlu Han diye bi yer varmış oraya gideniniz mi var mı ??? a'dan z'ye herşey varmış orda...

biz gittik ama oaranın müdavimii karazeytinn
ona sorarsan daha çok aydınlatır seniii zemuszemus

üüüfffffff ben de aynı durumdayım.. bu şekilde son üç haftaya kadar nasıl gelip gitcem diyom ama bebişimle dah açok birlikte olmak ta istiyooom:uhm: çok kararsız kaldım bu konuda

bu arada dolaba misafirlik ve kışlık bişeler konulacak, kışlık domates hazırlanacak-tatlicadiarzu- bunların hepsini ben mi yapcam yaaa. böle sayınca daha bi çok göründü gözüme

sorma canım yaa bi de bunlar var...annem saolsun domateslerimi yaptı...ben de biraz barbunya koymak istiyorum dolaba... daha misafirliği düşünmüyorum valla...

bir an önce kızımın odasını halletmek istiyorum... düşündükçe de kalbim sıkışıyo :))))

sen cerinin yakasına yapış nan o havuzlu han kürkçü han dolanıp duruyooo kaydirigubbakcemile3 beraber gidersiniz
angaradaki baculaaa
yeşim tekstil nerde yaa deyin baa helee
gap kids, mothercare a falan üretim yapan bursa firmasıymış çayyolu, çukurambar, çankayada falan şubeleri varmış uyku tulumu falan 15miş nan hemen gidecüüm bi bulsam yerinii
bi dee mothercarede her ayın 15inde %50 indirim oluyomuş bazı ürünlere karulaa kapış kapış alıyomuş sabahtan gitmek lazımmışş ben gidemem yaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…