selam kızlar ben geldüm çıtırtıyı duydunuzmu gerçi pek çıtırtıya benziycek halım kalmadı emme olsun
eveeet bugün becoya gittim dondurucumu nihayet aldım yarın geliyor 488 tl ye aldık 6 taksitle
ordan bankaya uğradım işimi hallettim ordan otobüse atladım doktora gittim bebişimi gördüm ben size demiştim bu bebek allah bilir döndi diye ve gerçekten dönmüş ters dönmüş ayaklarını aşağı vermiş başını mideme sokuyo bende desemki nee kaaa midem yaniiii diyafremı sıkıştırıyo yaaaa ayaklarınıda şeyime sokiii canımı yakıyoooo bu işte bi iş olduğunu anlamıştım
neyse sağlıklı olsunda nasıl durursa dursun
beb,işim 1200 gr mmış doktor iyi dedi
doktorun tartısına göre 4,5 kilo almışım azmı dedim evet dedi tsh tahlili yaptı bakalım neyn az almışsın troitlerle alakalı bi durummu diye ben dedim hocam bende o kaaa yemek yemiyom az almam normal yok dedi ben bakmam lazım ve bide şekere tahlili istedi işte onlarıda yarın sonuçlerını tel den öğrenicem
eveeet işte böle kızlar amma konuştum iftar vakti tabi ben yemek yapamadım kocişte pide ısmarladı napim bu saatten sonra yapacak bişe yok
selam kızlar ben geldüm çıtırtıyı duydunuzmu gerçi pek çıtırtıya benziycek halım kalmadı emme olsun
eveeet bugün becoya gittim dondurucumu nihayet aldım yarın geliyor 488 tl ye aldık 6 taksitle
ordan bankaya uğradım işimi hallettim ordan otobüse atladım doktora gittim bebişimi gördüm ben size demiştim bu bebek allah bilir döndi diye ve gerçekten dönmüş ters dönmüş ayaklarını aşağı vermiş başını mideme sokuyo bende desemki nee kaaa midem yaniiii diyafremı sıkıştırıyo yaaaa ayaklarınıda şeyime sokiii canımı yakıyoooo bu işte bi iş olduğunu anlamıştım
doktorun tartısına göre 4,5 kilo almışım azmı dedim evet dedi tsh tahlili yaptı bakalım neyn az almışsın troitlerle alakalı bi durummu diye ben dedim hocam bende o kaaa yemek yemiyom az almam normal yok dedi ben bakmam lazım ve bide şekere tahlili istedi işte onlarıda yarın sonuçlerını tel den öğrenicem
eveeet işte böle kızlar amma konuştum iftar vakti tabi ben yemek yapamadım kocişte pide ısmarladı napim bu saatten sonra yapacak bişe yok
napıyım bendee salak salak oturuyom
slm çaturtuumm opuyorumnanaktan güle güle kullan cnm dondurucuyuu
maşallahh tatlışım oğluşunaa
dimek az kilo dedi araştırıy heee :uhm:
inşallah şeker meker çıkmasın cnmcımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tubişim ne hoş o karikatürlerr gııı :roflol: sen neettin cnm opuyorumnanaktan
sadece tahlilllerimi yaptırdımm
şeker yüklemesii aç karnına yapılcakmışş
yarın yaptırcamm
eeee salak herüf niyee öle dimiişşş :mymeka: ben bilidim aç olcanı zatiii :mymeka:
heriff değel karı lan benim doktorummm
ne bilemm ölee demiştii
offf bitsede şu işkencee biran öncee
bir haftadır yaptıramadım şu zıkkımıı
nan neen msn açmisiz edoşlan tuboş
kız yemek yicez şimdi oturuyok yiyek hemen damlarımm kaydirigubbakcemile5
cerenimoo kargo tamamdırrrr :lepi:
Kızlaaaaaaaar bende geldimmmmmmmm
sen karşı ödemeli yapma nan bücürük :roflol::roflol::roflol::roflol:
mersii dadlummm opuyorumnanaktanheee gıı uzaduda uzadıı valaa :kedi:
bu arada kargo tamamdır cnmm :lepi:
güzel oldu mu gı dadlunnnayy geberdim elifin tatlıdan yaptımm zemuszemus
bide yemekle uğrasıım kociş geldi çok acmış beklii basımıı kaydirigubbakcemile3
sositososito sositososito sositosositonan neen msn açmisiz edoşlan tuboş
harbii nan bide mi kornet yesekk bizim bebeler küççük kaldııııçaturtu gaza geldi kuçucuk buzluk için o kaa malzeme yığdıysan kzıım sen bu dondurucuyu doldurucuum deyu çarşamba pazarını siler supurur ordanda hale gidersin nan çatlak lazım benümmm kaydirigubbakcemile3
annaaamm nan kornet demek ki bebeği en ii besliyen madde nann maşşşşallahh dosun olmuş oğlan nannn analar neler doğuruyyy haaaaa delikafadulden
hoşgeldinnn a.s.Kızlaaaaaaaar bende geldimmmmmmmm
egeye kot şapka aldımmm hehehe çoh datlu :lepi: tam turiz olcek oğluşum yauww sositososito
ay bi tanede güzel beyaz t shirt bulsam artık kargonu yolluyazaaamm edoşummm bakcam bi iki yer kaldı onnara da bakam buldum buldum bulamazsam yolliyacuun artıkk
mersii dadlummm opuyorumnanaktan
bende yarın verem bariiii ama karşı ödemeli yollucam hee haberin olsunnn :roflol:
güzel oldu mu gı dadlunnn
biraz kargoya ondanda koyaydınn cokacimcoook
sositososito sositososito sositososito
napıon nan cerenimoo sositososito
harbii nan bide mi kornet yesekk bizim bebeler küççük kaldıııı
hoşgeldinnn a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?