2009 Kasm Anneleri

canım ben popolin kullanacağım ilk etapta. benim ablam eczacı o ondan verdi. kendi bebeğinede ondan kullanmış.
slm kızlar ya sizler bebeğe nasıl bebişk aldınız

günaydın yarem
ben park yatak kullanacağım. hatta dün odasına koydum yatağı. kullanımı kolay ve tekerlekli olduğu içinde kolay yer değiştiriliyor.

kız dün baktığımda buna benziyor ama 2 çekmecesi var 350 markasıda aynı belis sen ne kadara aldın

slm canım fotosu varsa buraya ekleyebilirmisin bakayım bi

ben 4 len yaptım ya sizler bebek karyolası nasıl aldınız ben karar veremedim mobilya mı yoksa park yatak denilen bir bebişk var mış hangisi sizce
benim yerim yok o yüzden şimdilik sepet aldıkk
napıyon nan tuubiikkk
bak nan şu cerenimoyaa uyuyup kaldı heralde daktilo başındaa kaydirigubbakcemile3
napıyım gıı şuursuuzzz
bencedee yaa cerenimoo uyuyup kaldıı daktilo başındaaa kaydirigubbakcemile3
kızlaaaaaaarrr hepinize günaydıınnnnn..siz şimdi beni hatırlamazsınızda allah bilir....o kadar çok zaman geçti ki.............
hoşgeldin boncuuk niye hatırlamayalım gııı

nehiriver uzmantv.comdan öğrendi galibaa örgü örmeyii

yarem ben de 350 ye aldım asansörlü olanın fiyatı az daha yüksekti ben normal aldım asansöre gerek yok

buna benzer çok model vardı satıcı kız bi dünya model gösterdi belisinkini tavsiye etti ama

ablamınki daha başka bir markaydı hatırlamıyorum şimdi

ben bebekvar diye bi siteden buldum bişeler ayrıntılı anlatım var ordan elbise örmeye çalışıyom

banada 350 dendi 100 taksitle kızkardeşşimde park yatak alalım dedi o daha pratik ama bununda görünüşü güzel

merhaba arkadaşlar bende inş.20 kasımda doğum yapacam çok heyecanlı ve korku içersindeyim ilk bebeğim bu kızım olcak bende park yatak olanlardan alcam ama henüz hiç bakmadık araştırmadık

şimdi ekim analarında okuyodum gıı biri diyoki kızı park yatakta 1 yaşına kadar yatmış sonra istememiş yatmak anam bi de yatak seçiyo veletlere bak seen

yarem ben de park yatakları dşünmüştüm ilk, ama annem özellikle bunlardan almamı tavsiye etti hem ablam kullandığı için biliyor hem de ilerde de rahatça kullanılır dedi
ben park yatkları tekerlekli filan diye düşünmüştüm ama sonradan da her hafta çocuğun yatağının yerini mi değiştircez dedim, ne gerek var bir yere konur orda da kalır.
bunlar daha şık görünüyor bence de.
ama zevk meselesi bir de yer meselesi tabii
ben oda yapmadım bebeğe sadece bu yataktan aldım geçtim
yeterli şimdilik diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…