belki de benim ağzımın tadı bozuktur:roflol:farkedemiyom kötü olduğunu
canım ben popolin kullanacağım ilk etapta. benim ablam eczacı o ondan verdi. kendi bebeğinede ondan kullanmış.kızlar bişey sorcam bebek bakım ürünlerini hangi marka kullanmayı düşünüyosunuz şampuanı kremi sabunu vs
dalin ,sebamet,nivea,chicco bi sürü marka var kararsız kaldım tek bir marka kullanmak gerekir diye duydum değişik değişik kullanınca alerjik reaksiyon gösterebilirmiş bebek cildi
siz ne düşünüyosunuz bu konuda
slm kızlar ya sizler bebeğe nasıl bebişk aldınız
kızlaaaaaaarrr hepinize günaydıınnnnn..siz şimdi beni hatırlamazsınızda allah bilir....o kadar çok zaman geçti ki.............
Büyüyen bebek karyolası 70*180 asansörlü ç.masa. TR803AÇM
canım benim beşik aynı bundan
sadece rengi değişik
özellikleri çok makul geldi bana
kurduk hatta gayet de güzel oldu
altında üç çekmece var yanında monte edilen çıkarılabilen bir komidini var komidinin üstünde de alt açma yeri mevcut ayrıca beşik normalde sallanabiliyor ilerde sallanan kısmı çıkıyor arkasından da bir masa çıkıyor al sana genç odası bence çok mantıklı fiyat da uygundu ablam kullanıyor memnun.
canım ben popolin kullanacağım ilk etapta. benim ablam eczacı o ondan verdi. kendi bebeğinede ondan kullanmış.
günaydın yarem
ben park yatak kullanacağım. hatta dün odasına koydum yatağı. kullanımı kolay ve tekerlekli olduğu içinde kolay yer değiştiriliyor.
benim yerim yok o yüzden şimdilik sepet aldıkkben 4 len yaptım ya sizler bebek karyolası nasıl aldınız ben karar veremedim mobilya mı yoksa park yatak denilen bir bebişk var mış hangisi sizce
napıyım gıı şuursuuzzznapıyon nan tuubiikkk
bak nan şu cerenimoyaa uyuyup kaldı heralde daktilo başındaa kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin boncuuk niye hatırlamayalım gıııkızlaaaaaaarrr hepinize günaydıınnnnn..siz şimdi beni hatırlamazsınızda allah bilir....o kadar çok zaman geçti ki.............
kızlar size bişey soracağım....ben örgüden pek anlamıyorum ama bebişe yelek örmek istiyorum.yeni doğunca giysin diye...küçük küçük bir iki tane yapayım diyorum .ama buna uygun bir site bulamadım.hepsi çok teferruatlı.ben böyle haroşadan düz beyaz yada pembe tek renk sade bir iki yelek örmek istiyorum nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabailecek varmı.....yada bir site önerebilirmisinz.kolay anlatımlı.
kızlar size bişey soracağım....ben örgüden pek anlamıyorum ama bebişe yelek örmek istiyorum.yeni doğunca giysin diye...küçük küçük bir iki tane yapayım diyorum .ama buna uygun bir site bulamadım.hepsi çok teferruatlı.ben böyle haroşadan düz beyaz yada pembe tek renk sade bir iki yelek örmek istiyorum nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabailecek varmı.....yada bir site önerebilirmisinz.kolay anlatımlı.
yarem ben de 350 ye aldım asansörlü olanın fiyatı az daha yüksekti ben normal aldım asansöre gerek yok
buna benzer çok model vardı satıcı kız bi dünya model gösterdi belisinkini tavsiye etti ama
ablamınki daha başka bir markaydı hatırlamıyorum şimdi
slm canım fotosu varsa buraya ekleyebilirmisin bakayım bi
nehiriver uzmantv.comdan öğrendi galibaa örgü örmeyii
hadiya anam bende bakayım şu uzman tv ye
bir patik bilem örmesini beceremedim yaaaa :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?