2009 Kasm Anneleri

ben dalin kullanmayı düşünüyorum... nıvea da olabilir

hiçte bikereeemm ben becerüksüz olabülürüm emmeee yemeklerim güzel olur gıı kaydirigubbakcemile3
kaynananın fasulyeleri kötüymüş bence kaydirigubbakcemile3

tamaaam domat işi aklıma yattı robottan çekip çekip koyacuunn buzluğa
anam sanki çok yemek yapan biriymişim gibi kaydirigubbakcemile3
ben de öle yaptım gııı niden olmadı kiiii

hee gıı başlardaydı emmee 20 lerde falan olabülüü yaa ben salak da sık kullanılanlara eklememişim tee en baştan baktımdıı

ben sebamed aldım eczane ürünü diyerekteen
slm kızlar ya sizler bebeğe nasıl bebişk aldınız

biz almadık daa sepet alacüyük şimdilik
sonra belkim park yatak alırız 2 sene sonra da kendi evimizde kendi odası olcaaak innşallahh

napıyon nan tuubiikkk
bak nan şu cerenimoyaa uyuyup kaldı heralde daktilo başındaa kaydirigubbakcemile3

ben dalin aldım canım tesdüftü gerçi ama sebamet de çok öneriliyor bence dalin iyi bir marka

slm kızlar ya sizler bebeğe nasıl bebişk aldınız

ben büyüyebilen mobilya beşiklerden aldım sonra genç yatağı oluyor monteli bişey bana çok kullanışlı geldi hatta masası komidini bile çıkıyor.

fiyatlar da makuldu

kız bende bamya attım buzluğa ama çiğ attım.haşlamakmı gerekiyodu.ilk defa bamya attımda buzluğa.böreği nasıl sarıyonuz.sigara böreğimi
canım bamyayı nasıl yaparlar emin diilim ama istersen kaynayan suya at 4-5 dk beklet çıkar soğuyunca koy dolaba yada bamyayıkurutabilirsinde.
ne yaşlanması nan bir kadının en verimli olduğu yaştayız cicimm hem ben seni gördüm 18 kız gibisin
cnm zaten 32 haftada dr. dan çalışabileceğimize dair rapor alcaz eğerr şimdi dr.dan istirahat istiyosan önümüzde ki haftayı al bence ondan sonra sana dr. normal rapor yazamaz doğum iznine çıkarsın bence d.izni için erken doğduktan sonra bebeğinle daha çok vakit geçirmek istemez misin?

kızlar bende fasulye falan koyam buzluğa diyom ama fasulye çiğ olarakmı koyulcak.bide bamya
cnm büyük bi tencere de fasulyeleri kendi suyu ile biraz bişir yani su ya da yağ koyma kendi buharı ile 10-15 dk pişir soğuyunca koy dolaba bence hiçbi sebzeyi çiğden koyma hiç güsel olmuyo domatesi bile pişiriyorum soğuyunca poşetlere koyup atıyom

bamya ve fasulyeyi aynı şekilde yapıyom sebzelerimi yağda kavuruyom rengi değişşinceye kadar sonra doğradığım domatesleri ve biberi katıyom ve tencarayi kapatıyom domatesler ezilince kapatıyom tabi arada karıştırın. soğuyunca poşetlere bırakıyom

kızlaaaaaaarrr hepinize günaydıınnnnn..siz şimdi beni hatırlamazsınızda allah bilir....o kadar çok zaman geçti ki.............

Büyüyen bebek karyolası 70*180 asansörlü ç.masa. TR803AÇM

canım benim beşik aynı bundan
sadece rengi değişik

özellikleri çok makul geldi bana

kurduk hatta gayet de güzel oldu

altında üç çekmece var yanında monte edilen çıkarılabilen bir komidini var komidinin üstünde de alt açma yeri mevcut ayrıca beşik normalde sallanabiliyor ilerde sallanan kısmı çıkıyor arkasından da bir masa çıkıyor al sana genç odası bence çok mantıklı fiyat da uygundu ablam kullanıyor memnun.

ben de öle diyom zaten gıı şimdi aldım aldım rapor zaten ama rapor da dert yaa bizim burda sonra sskya git parasını al şirkete öde falan ooohooo çalışsam daha mı iyi nee zaten rapor alabilmek için sadece 2 haftam kaldııı ay ben bi düşünem şu işi yatasım var yaaa

belki de benim ağzımın tadı bozuktur:roflol:farkedemiyom kötü olduğunu

kızlar size bişey soracağım....ben örgüden pek anlamıyorum ama bebişe yelek örmek istiyorum.yeni doğunca giysin diye...küçük küçük bir iki tane yapayım diyorum .ama buna uygun bir site bulamadım.hepsi çok teferruatlı.ben böyle haroşadan düz beyaz yada pembe tek renk sade bir iki yelek örmek istiyorum nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabailecek varmı.....yada bir site önerebilirmisinz.kolay anlatımlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…