2009 Kasm Anneleri

nan nerde yattın yalancıı karııııı klava:
nan saat kaça kadarr msndeydin yaaa laelaelaelaelae

naan ben laptoplan beraber kendimi yatağa atıyom oturuyo olsam ne işim var nan msndeee manyakmıyımm o yorgunnuknann
akşam bi tek kahve içmek için kalktım biliysin hacııı :jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:

anaam göbemi masaya yaslamıştım bi tepik yedim acıdı naan

sıkıştırdın çocuğu tebi oraya yersin öyle tekme işte kaydirigubbakcemile3

ben bebekvar diye bi siteden buldum bişeler ayrıntılı anlatım var ordan elbise örmeye çalışıyom

elbisemi örecen helal sana be kim tutar seni opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende inş.20 kasımda doğum yapacam çok heyecanlı ve korku içersindeyim ilk bebeğim bu kızım olcak bende park yatak olanlardan alcam ama henüz hiç bakmadık araştırmadık

canım hayırlı olsun bende park yatak alacağım araştırıyorum henüz bende bakmadım

günaydin kizlarrrr
oo ne kalabalikmis burasi

günaydın canım hoşgeldin opuyorumnanaktan

şimdi ekim analarında okuyodum gıı biri diyoki kızı park yatakta 1 yaşına kadar yatmış sonra istememiş yatmak anam bi de yatak seçiyo veletlere bak seen
valla ha bire yatak değiştirememe

bende oda yapmayacam hayırlısıyla 4 yaşına gelsinde tabi o zmana kadar huzurum yerine gelir inşallh

bilmem mi hacııııı :roflol:
biz bu sabah çarşaf görecektin nan :roflol:

ilmek atmayı bilmiyonn bebene jile mi örcen nann kaydirigubbakcemile3
hee nan kaydirigubbakcemile3
gıı ben kızıma bolero bilem ördüüm ne diyon seen emme annem başladıydı kaydirigubbakcemile3
akşam hevesle başladım benim ilmek atıyom zannettiğim şey başka bişeymiş meğerseem kaydirigubbakcemile3 ama sonunda öğrendiimm :lepi:

pislükleeerr :mymeka:

merhaba arkadaşlar bende inş.20 kasımda doğum yapacam çok heyecanlı ve korku içersindeyim ilk bebeğim bu kızım olcak bende park yatak olanlardan alcam ama henüz hiç bakmadık araştırmadık

hoşgeldin canım.

boncuk hoşgeldin canım.

yarem ben büyüyen beşik aldım ay biri eklemişti ya az önce onun aynı.asansörlü falan.ama kurmadık kurunca atarım resmini.

sıkıştırdın çocuğu tebi oraya yersin öyle tekme işte kaydirigubbakcemile3

elbisemi örecen helal sana be kim tutar seni opuyorumnanaktan
evet işe ilmek atmayı öğrenmekle başladım :roflol: bu elbise bebek 2 yaşına gelince anca biter herhalde eccük büyük başlasamışım keşkee :roflol:

ahanda şuursuzluğun bi daha kanıtlanmışş olduu
nasıı ilmek bildiğin şeyy başka şeymiş gıııı :roflol:
slm kıızlarrrr hepinize tünaydınnnn

hoşgeldinn konyalımmm
bu aralar bişey örmüyon muu kızzsositososito

ahanda şuursuzluğun bi daha kanıtlanmışş olduu
nasıı ilmek bildiğin şeyy başka şeymiş gıııı :roflol:

hoşgeldinn konyalımmm
bu aralar bişey örmüyon muu kızzsositososito

nan attım 120 dene ilmek
birinci sıra örmeye başladım ortaya kelalaka bişe çıktı :roflol: ben ilmek atıyom diye dolmışım sadece ipi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…