hee ben de akşam uzman tvden öğrendim ilmek atmayı kaydirigubbakcemile3
nan nerde yattın yalancıı karıııııklava:
nan saat kaça kadarr msndeydin yaaa laelaelaelaelae
anaam göbemi masaya yaslamıştım bi tepik yedim acıdı naan
ben bebekvar diye bi siteden buldum bişeler ayrıntılı anlatım var ordan elbise örmeye çalışıyom
merhaba arkadaşlar bende inş.20 kasımda doğum yapacam çok heyecanlı ve korku içersindeyim ilk bebeğim bu kızım olcak bende park yatak olanlardan alcam ama henüz hiç bakmadık araştırmadık
günaydin kizlarrrr
oo ne kalabalikmis burasi
valla ha bire yatak değiştirememeşimdi ekim analarında okuyodum gıı biri diyoki kızı park yatakta 1 yaşına kadar yatmış sonra istememiş yatmak anam bi de yatak seçiyo veletlere bak seen
yarem ben de park yatakları dşünmüştüm ilk, ama annem özellikle bunlardan almamı tavsiye etti hem ablam kullandığı için biliyor hem de ilerde de rahatça kullanılır dedi
ben park yatkları tekerlekli filan diye düşünmüştüm ama sonradan da her hafta çocuğun yatağının yerini mi değiştircez dedim, ne gerek var bir yere konur orda da kalır.
bunlar daha şık görünüyor bence de.
ama zevk meselesi bir de yer meselesi tabii
ben oda yapmadım bebeğe sadece bu yataktan aldım geçtim
yeterli şimdilik diye düşünüyorum
naan ben laptoplan beraber kendimi yatağa atıyom oturuyo olsam ne işim var nan msndeee manyakmıyımm o yorgunnuknann
akşam bi tek kahve içmek için kalktım biliysin hacııı :jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:
hee nan kaydirigubbakcemile3ilmek atmayı bilmiyonn bebene jile mi örcen nann kaydirigubbakcemile3
naan ben laptoplan beraber kendimi yatağa atıyom oturuyo olsam ne işim var nan msndeee manyakmıyımm o yorgunnuknann
akşam bi tek kahve içmek için kalktım biliysin hacııı :jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:
merhaba arkadaşlar bende inş.20 kasımda doğum yapacam çok heyecanlı ve korku içersindeyim ilk bebeğim bu kızım olcak bende park yatak olanlardan alcam ama henüz hiç bakmadık araştırmadık
hoşgeldin canım.
boncuk hoşgeldin canım.
yarem ben büyüyen beşik aldım ay biri eklemişti ya az önce onun aynı.asansörlü falan.ama kurmadık kurunca atarım resmini.
evet işe ilmek atmayı öğrenmekle başladım :roflol: bu elbise bebek 2 yaşına gelince anca biter herhalde eccük büyük başlasamışım keşkee :roflol:sıkıştırdın çocuğu tebi oraya yersin öyle tekme işte kaydirigubbakcemile3
elbisemi örecen helal sana be kim tutar seni opuyorumnanaktan
slm kıızlarrrr hepinize tünaydınnnn
napıyon nan tuubiikkk
bak nan şu cerenimoyaa uyuyup kaldı heralde daktilo başındaa kaydirigubbakcemile3
iyi günlerde kullanın
ahanda şuursuzluğun bi daha kanıtlanmışş olduuhee nan kaydirigubbakcemile3
gıı ben kızıma bolero bilem ördüüm ne diyon seen emme annem başladıydı kaydirigubbakcemile3
akşam hevesle başladım benim ilmek atıyom zannettiğim şey başka bişeymiş meğerseem kaydirigubbakcemile3 ama sonunda öğrendiimm :lepi:
hee uyutiylerdeeeeeeeeeeee sanke :mymeka:
yemee gidiom nan bennnnnnn cokacimcoook
ahanda şuursuzluğun bi daha kanıtlanmışş olduu
nasıı ilmek bildiğin şeyy başka şeymiş gıııı :roflol:
hoşgeldinn konyalımmm
bu aralar bişey örmüyon muu kızzsositososito
muredaa nerde kızlarrrr haberinizz var mıı
hee uyutiylerdeeeeeeeeeeee sanke :mymeka:
yemee gidiom nan bennnnnnn cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?