sağol cicimmm
baktım nerden aldın diye sormuşlar suluhan demiş baktım mesai başlamasına 15 dk. var hemen koştum suluhana hemen kaptım geldim gıı kaydirigubbakcemile3
anam helal olsun sendeki bu enerjiyede hayranım vallaha ya karı iki dakka gitti aldı geldi sepeti hemde cokkk tatlı güle güle kullan şekerim ay keşke bizde öğle paydoslarında dışarı cıkabılsek ama nerdeeeee bızde yasak sabah giriş yapıyon akşam çıkış yapıyon bir nevi yarı acık cezaevi mübarek zaten cıkmak istesende nereye gidecen araba bulmak cok zor merkeze uzak burası çünkü :sinifsinif:
özge naan git geçmişe de şuursuzun maceralarını oku gıı saa bissürü malzeme çıktı kaydirigubbakcemile3
sağol cicimmm
baktım nerden aldın diye sormuşlar suluhan demiş baktım mesai başlamasına 15 dk. var hemen koştum suluhana hemen kaptım geldim gıı kaydirigubbakcemile3
ben de çok beğendüümm
anam helal olsun sendeki bu enerjiyede hayranım vallaha ya karı iki dakka gitti aldı geldi sepeti hemde cokkk tatlı güle güle kullan şekerim ay keşke bizde öğle paydoslarında dışarı cıkabılsek ama nerdeeeee bızde yasak sabah giriş yapıyon akşam çıkış yapıyon bir nevi yarı acık cezaevi mübarek zaten cıkmak istesende nereye gidecen araba bulmak cok zor merkeze uzak burası çünkü :sinifsinif:
hoşgeldin özgecim
nan ne öle avatardaki delü karu
insanı sinir ediy
özge hoşgeldin canuuuum
20 benimki eccük büyük nan tekerlekleri de var gıı sürebiliyon ilerde kızım oyuncak yapar onu kesin kaydirigubbakcemile3ay anama söliyemde gitsin alsın bare kaç kuruş gıııı
büyüklüğü nasıl
popomun ölçüsünü hatırlamadığımdan ve de zeytünnen aynı olduundan zeytüne sordum varan biiir :lepi:ne oldu nan suursuz yinee ne yaptın :roflol::roflol:
karakız iyimisin nan :uhm:
kızlar hani pazartesi göbek koycaktık yaaaaa hade bugun koyuyosmu
selamm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
nann suursuzz çok gözel kızz bayıldım heee kaça aldınn :lepi:
20 benimki eccük büyük nan tekerlekleri de var gıı sürebiliyon ilerde kızım oyuncak yapar onu kesin kaydirigubbakcemile3
ekim analarındaki de daha küçüğü o 10a almış içine şeker koyup ikram edecemüüş
popomun ölçüsünü hatırlamadığımdan ve de zeytünnen aynı olduundan zeytüne sordum varan biiir :lepi:
kızıma elbise örmeye başladım emmee ilmek atamadığımı farkettim varan ikii :lepi:
tüm bunların şuursuzluk olduğunu tubik diyene kaa farketmemiştiim varan üüüç :roflol:
hee ben akşama koyacam nasipsee kaydirigubbakcemile3
slm özgeciimmm opuyorumnanaktan
nann suursuzz çok gözel kızz bayıldım heee kaça aldınn :lepi:
nehir hosgeldin
tugba nan facedeki görüntüye bayıldım esra erolla ilgili olana:roflol:
selam kızlar
nasılsınız dün ölçüsünü vermeyen varmıydı ben canlızın ölçüsünü verdimi vermedimi bilmiyom hep kaçiii bu karı ölçülerden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
20 benimki eccük büyük nan tekerlekleri de var gıı sürebiliyon ilerde kızım oyuncak yapar onu kesin kaydirigubbakcemile3
ekim analarındaki de daha küçüğü o 10a almış içine şeker koyup ikram edecemüüş
popomun ölçüsünü hatırlamadığımdan ve de zeytünnen aynı olduundan zeytüne sordum varan biiir :lepi:
kızıma elbise örmeye başladım emmee ilmek atamadığımı farkettim varan ikii :lepi:
tüm bunların şuursuzluk olduğunu tubik diyene kaa farketmemiştiim varan üüüç :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?