2009 Kasm Anneleri

kenyacım canım ne sinir kızmış o öyle ay bi tanede benim dr yanında var öyle salak bişi insanı sinir ediyo resmen telefon ediyorum dr a bişi sorcam bana söyleyin ben aciliyetinde karar vereyim diyo ayyy en son mr çektirmem gerektiği gün aradım dr a sormam gerek ne yapayım çektirimmi çektirmmimmi diye aaa siz bana söyleyin ben aciliyetine karar vereyim dr meşgul hastası var demeye bir başladı bir sinirlendim kocişte yanım kıza telefonda bir bağırdım sen kimsin ya dr musun da aciliyetine sen karar veriyosun sinirlerimi tepeme çıkarıyosun telefon acık kalsın ben bekliyorum dr u telefonda dedim sustu verdi dr u telefona ne sanıyo bunlar kendilerini anlamıyorumki
sende takma canım o kızı ara dr u iste ona sor

valla ben,m de adam 30 dk uğraşmıştır ama benim köftehor o kadr karnımı oynatmasına rağmen doktora inat etti döndü poposunu yattı ya bi tek kulağını görebildim şanssızlık işte adam doğru dürüst bi görüntü alamadı ki ama organlarda filan sorun yok onlara baktı işte.
cd vermedi bir tane fot verdi onu da bişeye benzetemedik biz kocişle
okudukça imrendim valla ne güzel bakıyosunuzdur
benimki habire tekmeliyo karnımı ama neye benzediği konusunda bi fikrim yok...

anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
edoşun hediyesi geldiiiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden

anamm uyuz karıı dünya para almış bideee :mymeka:

sen zaten kedi misali 4 ayak üstü oooooooh zemuszemus

delikafaduldendelikafadulden

gir tabi cnm yaa çok güzel oliiiii :lepi:

hade beaaa kaydirigubbakcemile3 nan ne kaa ilginç demiii olmamasıı lmaz:
benim oğlumun resmide buzdolabımda asılıııı zemuszemus hep gözümün önünde duriyyy sırnaşık şey

nan ben sabah şeker yüklemesi yaptırdımm heçde ölee iğrenç değeldiii

midesiz karıııı :roflol:

nan ben sabah şeker yüklemesi yaptırdımm heçde ölee iğrenç değeldiii
tok evin aç kedisi kaydirigubbakcemile3
benimki de dolapta gıı gelip gidip bakıyoommm ayy yirim

kız ben sana demiştim doğuda sağlık hizmetleri süper ve de bedava diye. çünkü neredeyse her mahallede özel hastane var. ben 3 yıl urfadaydım. her türlü tahlilimi yaptırdım. her ay giderdim kan vermeye:lepi:
benim urfadaki dr umda öyleydi. bir düğmeye basıyordu renkli oluyordu. şimdi burda ki öyle değil sanırsam. mafoldumben
hay allahım yaaa deliricem hangi ultrasondan bahsediyonuz siz:?

üç ve dört boyutlu diyok

kenya kız yanında çikolata da götür çünkü benimki gibi olur da bebek dönmezse yersin kıpraşır bariii

ayrıntılı ultrasondan ne farkıvar 3 boyutlu 4 boyutlu ne bunlar böylee

ayyy edoşumun hediyesi geldii kızzlaaaaaarrr delikafadulden
ayyy canım düşünceli arkadaşım benimmmm opuyorumnanaktan
bu arada kızın adını edaa koymaya karar verdimm :roflol:
yalakalığın son noktasııı :lepi:

evet ya süper.doğumdan sonrada kocişle check up falan yaptırak barikaydirigubbakcemile3

kenya kız yanında çikolata da götür çünkü benimki gibi olur da bebek dönmezse yersin kıpraşır bariii

ayrıntılı ultrasondan ne farkıvar 3 boyutlu 4 boyutlu ne bunlar böylee

tamam canım
ayrıntılı olanda bebeğin organlarına kan akısına bakıyolar
4 d da ise keyif için giriyosun bebişini gormek için neye benzediğini

slm herkese

karakızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden
furaçam seni heeeeee:mymeka:
neçün bişey yazmadın gı gece bile girdim pis. ama ben kocişi ikna ettim
işlerini yetiştirecek bugün gidecez kısmetse
eee anlat çabuk

bu arada cumartesi gidince dövelim mi gı şeymanın asistanınıklava:

nan zeytin gacısı ben bir iğne bile alamadan döndüm kıs chiccodan
anam saat 6:15 te ordaydık içeri bir girdik koliler bomboş hiçbirşey kalmamış millet doldurmuş poşetleri zar zor taşıyodu valla bizde öyle kalakaldık elimiz boş döndük yani anlayacağın :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…