nan ben sabah şeker yüklemesi yaptırdımm heçde ölee iğrenç değeldiii
şimdi ben bu dr nin saçını başını yolsam haklıyım ozaman zaten çok kaprisli bi kadındı yaw offfffffffffff 110 tl para verdim toplamda tüm muaynem 7 dk felan sürdü 5 dk bile olabülüüüüüü
sen zaten kedi misali 4 ayak üstü oooooooh zemuszemus
aldım 31 agustosa benimkinin işleri cok yogun bu ara ramazan erzak muhabbeti falan var bu hafta gidemeyiz dedi kızda 31 agustosa verdi tatil olursa kafayı yerim su herifimle bi kez daha konusayım belki daha öne alırız tarihi
içimde uhde kalcak girmezsem eger
nan ben burda en pahalı hastaneye gittim dedim bi umut bunun ultrasonu edoşunki gibidir deyüü emme nerdee normal ultrason çıktı nan
ama benim ayrıntılı da yarım saat falan sürdü hemi de birinde sadece cd ve resim için kadın 2 saat uğraştı pek memnun kaldım 2 fotosu var çerçeveye koyup odasına asacüün
nan ben sabah şeker yüklemesi yaptırdımm heçde ölee iğrenç değeldiii
tok evin aç kedisi kaydirigubbakcemile3nan ben sabah şeker yüklemesi yaptırdımm heçde ölee iğrenç değeldiii
benimki de dolapta gıı gelip gidip bakıyoommm ayy yirimanamm uyuz karıı dünya para almış bideee :mymeka:
delikafaduldendelikafadulden
gir tabi cnm yaa çok güzel oliiiii :lepi:
hade beaaa kaydirigubbakcemile3 nan ne kaa ilginç demiii olmamasıılmaz:
benim oğlumun resmide buzdolabımda asılıııı zemuszemus hep gözümün önünde duriyyy sırnaşık şey
midesiz karıııı :roflol:
anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
edoşun hediyesi geldiiiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kız ben sana demiştim doğuda sağlık hizmetleri süper ve de bedava diye. çünkü neredeyse her mahallede özel hastane var. ben 3 yıl urfadaydım. her türlü tahlilimi yaptırdım. her ay giderdim kan vermeye:lepi:evet fiyatları tutarsız ama doktorum çok iyiydi o yüzden gidiyodum.şimdide van medicalparka gidiyom.anam burda hiçbişeye para almıyolar.o kadar tahlil yaptırdım şeker yüklemesi muayene ayrıntılı ultrason bedava.doğumda 200+yatak ücreti
benim urfadaki dr umda öyleydi. bir düğmeye basıyordu renkli oluyordu. şimdi burda ki öyle değil sanırsam. mafoldumbendüşünükkk kaydirigubbakcemile3
kzıım şöylekii benim dr.da tek aletteee hepsi var 3D-4D felan bi ordan bakıyy bi ordaann ama heç 4D açmadı dahaa ona var daha diiyy kaydirigubbakcemile2
hemideeee para felan vermiiyom cnmmm :lepi: :lepi:
hay allahım yaaa deliricem hangi ultrasondan bahsediyonuz siz:?
midesiz karıııı :roflol:
tok evin aç kedisi kaydirigubbakcemile3
kız ben sana demiştim doğuda sağlık hizmetleri süper ve de bedava diye. çünkü neredeyse her mahallede özel hastane var. ben 3 yıl urfadaydım. her türlü tahlilimi yaptırdım. her ay giderdim kan vermeye:lepi:
benim urfadaki dr umda öyleydi. bir düğmeye basıyordu renkli oluyordu. şimdi burda ki öyle değil sanırsam. mafoldumben
üç ve dört boyutlu diyok
kenya kız yanında çikolata da götür çünkü benimki gibi olur da bebek dönmezse yersin kıpraşır bariii
ayrıntılı ultrasondan ne farkıvar 3 boyutlu 4 boyutlu ne bunlar böylee
ayyy edoşumun hediyesi geldii kızzlaaaaaarrr delikafadulden
ayyy canım düşünceli arkadaşım benimmmm opuyorumnanaktan
bu arada kızın adını edaa koymaya karar verdimm :roflol:
yalakalığın son noktasııı :lepi:
slm herkese
karakızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden
furaçam seni heeeeee:mymeka:
neçün bişey yazmadın gı gece bile girdim pis. ama ben kocişi ikna ettim
işlerini yetiştirecek bugün gidecez kısmetse
eee anlat çabuk
bu arada cumartesi gidince dövelim mi gı şeymanın asistanınıklava:
ayyy edoşumun hediyesi geldii kızzlaaaaaarrr delikafadulden
ayyy canım düşünceli arkadaşım benimmmm opuyorumnanaktan
bu arada kızın adını edaa koymaya karar verdimm :roflol:
yalakalığın son noktasııı :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?