2009 Kasm Anneleri

sağol canım gel beraber olsun yaa kendim oruç tutmayınca ramazan değilmiş gibi hissediyorum

ya valla bende ramazan değilmiş gibi hissediyom.ay özledim valla oruç tutmayı sabırsızlıkla ezanı beklemeyi.ohhh iftardan sonra çay ve sigara içmeyi özledim gıııııı.seneye inşallah

oooo şimdiden kolay gelsin canım ağır misafirin varmış
kızlaaaar yaaaa ayağımın üstüne basamıyom yürüyemiyom
hayırdır canım şişti mi
kızlarrrr göbek topiğine haydeee :))
neyse ben kactım anneme hadi optum ordan girerimmm
yine mi anana gidiyon gııı

ewet pentide güzel şeyler var bende koraydan bakıyım diyorum 2 takım varda yanına yedek alacağım

la senzaya bir ay önce bakmıştım indirime girmiş ve hiç bişey kalmamıştı...zar zor bi tane bulup aldım ama pek kullanışlı diil galiba üstü penye ve dar...düğmelilerden küçük beden kalmamıştı hep xl vardı...sonra c&a den aldım ... pentiden de bi gecelik aldım ama pek içime sinmedi boyu çok kısa ... bi tane daha almam lazım... düğmeli şeyler bulmak çok zor oluyo yaa... sabahlık alıcak mısınız ...hastane çok sıcak oluyo en kötü evden ayarlarım bişeyler...

bi de emzirme sutyeni almak lazım ... gerçi mothercare deki kız son ay alın demişti ama bir ayda ne kadar daha büyür ki bunlar ???

Son düzenleme:
ayy ben de amaa suyumu içemiyom doğru dürüst yaa ara ara önceden masamda şişem doldurup doldurup içiyoduummm sabahtan beri 1 litre tamamlayamadım yaa
yaaa dün kayınvalidemlerde öğlen otur ye diyorlar utanıyorum valla yemeye kendimi bi tuhaf hissettim
ya valla bende ramazan değilmiş gibi hissediyom.ay özledim valla oruç tutmayı sabırsızlıkla ezanı beklemeyi.ohhh iftardan sonra çay ve sigara içmeyi özledim gıııııı.seneye inşallah

walla bende geçen yılda tutmadım oruç tutmayı unuttum yaaa:kedi:

ayy benim sabahlıklarım var emmee heeç uygun olmaaz :jeyyar:
penye pijama üzerine sabahlıkklı olan takımlar varya bi tane onnardan alırım herhal
gecelik lazımmış ya açılma var mı diye açıp duruyolarmış ya pijama inince çok kötüüü :kedi:
ama nasıl gecelik bulcam bilmiyom vallaa uzun olmalı alcaam şey
evdekiler pek mümkün olmaz kanımcaa hem dar hemi de olmaaz :jeyyar:
yaaa dün kayınvalidemlerde öğlen otur ye diyorlar utanıyorum valla yemeye kendimi bi tuhaf hissettim

anaam bu oruçları nasıl tutcaz yaaw CADIARZU

valla yavaş yavaş tutarız seneye artık.hepsini birden tutamayızda artık tutcaz bişekilde.

evet ya birileri varken yiyemez insan.ben yalnızım ya gün boyu o yüzden sorun olmıyiiiiiiii

anaam bu oruçları nasıl tutcaz yaaw CADIARZU
ahh ahh sen birde bana sor geçen yıl ve bu yıl düz hesap 60 tane diyorum acaba bebişleri emzirirken tutulur mu kiiii

ben sabahlık almıştım ama hast.kullanmadım evde kullanışlı oluyor bebeği emzirmeye falan kalkınca
emzirme sütyenini hatta 1 bedeb büyük al sütle dolunca memişler sığmıyor içinekaydirigubbakcemile3

ayy ben de amaa suyumu içemiyom doğru dürüst yaa ara ara önceden masamda şişem doldurup doldurup içiyoduummm sabahtan beri 1 litre tamamlayamadım yaa

bugn ben de hiç su içemedim

:)))) ok öyle yapim bari...almazsam çatlıycam çünkü bir ay daha bekleyemicem...

ben çıkıyorum kızlar... saat 6 olmuş ....öptüm hepinizi.......

valla artık seneye tutcaz yapacak bişe yok tatlı talı yemenin acı acı osurması oliii maleseffffffffffffffffffffff:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: allan mannaaaa

ben şu anki halinden bi beden büyük aldım gıı olur deemi

kız emzirirken daha zor oluomuş.bebiş süt emdikçe insanın içi kazınıyomuş.e ona süt olması için emzirirkende oruç tutamayız.

kızlar boyunuzu kilonuzu buraya yazın hamilelikte ne kadar almanız gerektiğini öğrenin benim toplamda 11 kilo almam gerekimiş şimdiye kadar 4,5 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…