sağol canım gel beraber olsun yaa kendim oruç tutmayınca ramazan değilmiş gibi hissediyorum
oooo şimdiden kolay gelsin canım ağır misafirin varmışselam kızlar napıyosunuz....
bütün topicler almış başını gitmiş yaa... hangi birine bakayım şaşırdım nereye girdiysem çıkamadım valla :)))
akşama yemeğe misafirim var...üstüne de kayınvalidemle ablası gelicek yatıya... puffff.....
hayırdır canım şişti mikızlaaaar yaaaa ayağımın üstüne basamıyom yürüyemiyom
yine mi anana gidiyon gıııkızlarrrr göbek topiğine haydeee :))
neyse ben kactım anneme hadi optum ordan girerimmm
haftasonu optimuma gidiyoh biz
gecelikle pijama işini ordan çözem diyom
ben ordaki penti nüden az gecelik almadımdıı çok hoş şeyler oliii
bi de dagiye uğrıcaaamm vereliniortak
lasenzada da indirim varmış emme ordakiler pek uymaz doğuma herhall :jeyyar:
noldu gıı ayakların mı şiştiii
haftasonu optimuma gidiyoh biz
gecelikle pijama işini ordan çözem diyom
ben ordaki penti nüden az gecelik almadımdıı çok hoş şeyler oliii
bi de dagiye uğrıcaaamm vereliniortak
lasenzada da indirim varmış emme ordakiler pek uymaz doğuma herhall :jeyyar:
noldu gıı ayakların mı şiştiii
yaaa dün kayınvalidemlerde öğlen otur ye diyorlar utanıyorum valla yemeye kendimi bi tuhaf hissettimayy ben de amaa suyumu içemiyom doğru dürüst yaa ara ara önceden masamda şişem doldurup doldurup içiyoduummm sabahtan beri 1 litre tamamlayamadım yaa
ya valla bende ramazan değilmiş gibi hissediyom.ay özledim valla oruç tutmayı sabırsızlıkla ezanı beklemeyi.ohhh iftardan sonra çay ve sigara içmeyi özledim gıııııı.seneye inşallah
la senzaya bir ay önce bakmıştım indirime girmiş ve hiç bişey kalmamıştı...zar zor bi tane bulup aldım ama pek kullanışlı diil galiba üstü penye ve dar...düğmelilerden küçük beden kalmamıştı hep xl vardı...sonra c&a den aldım ... pentiden de bi gecelik aldım ama pek içime sinmedi boyu çok kısa ... bi tane daha almam lazım... düğmeli şeyler bulmak çok zor oluyo yaa... sabahlık alıcak mısın sen...hastane çok sıcak ü evden bişeyler ayarlıcam...oluyo almıcam ben... en kötü evden ayarlarım bişeyler...
bi de emzirme sutyeni almak lazım ... gerçi mothercare deki kız son ay alın demişti ama bir ayda ne kadar daha büyür ki bunlar ???
yaaa dün kayınvalidemlerde öğlen otur ye diyorlar utanıyorum valla yemeye kendimi bi tuhaf hissettim
walla bende geçen yılda tutmadım oruç tutmayı unuttum yaaa:kedi:
anaam bu oruçları nasıl tutcaz yaaw CADIARZU
yaaa dün kayınvalidemlerde öğlen otur ye diyorlar utanıyorum valla yemeye kendimi bi tuhaf hissettim
walla bende geçen yılda tutmadım oruç tutmayı unuttum yaaa:kedi:
anaam bu oruçları nasıl tutcaz yaaw CADIARZU
selam kızlar nedisiniz keyifler nasıl
ahh ahh sen birde bana sor geçen yıl ve bu yıl düz hesap 60 tane diyorum acaba bebişleri emzirirken tutulur mu kiiiianaam bu oruçları nasıl tutcaz yaaw CADIARZU
la senzaya bir ay önce bakmıştım indirime girmiş ve hiç bişey kalmamıştı...zar zor bi tane bulup aldım ama pek kullanışlı diil galiba üstü penye ve dar...düğmelilerden küçük beden kalmamıştı hep xl vardı...sonra c&a den aldım ... pentiden de bi gecelik aldım ama pek içime sinmedi boyu çok kısa ... bi tane daha almam lazım... düğmeli şeyler bulmak çok zor oluyo yaa... sabahlık alıcak mısın sen...hastane çok sıcak ü evden bişeyler ayarlıcam...oluyo almıcam ben... en kötü evden ayarlarım bişeyler...
bi de emzirme sutyeni almak lazım ... gerçi mothercare deki kız son ay alın demişti ama bir ayda ne kadar daha büyür ki bunlar ???
iyiyiz gıı senin miden ne haldee
ayy ben de amaa suyumu içemiyom doğru dürüst yaa ara ara önceden masamda şişem doldurup doldurup içiyoduummm sabahtan beri 1 litre tamamlayamadım yaa
ahh ahh sen birde bana sor geçen yıl ve bu yıl düz hesap 60 tane diyorum acaba bebişleri emzirirken tutulur mu kiiii
ben sabahlık almıştım ama hast.kullanmadım evde kullanışlı oluyor bebeği emzirmeye falan kalkınca
emzirme sütyenini hatta 1 bedeb büyük al sütle dolunca memişler sığmıyor içinekaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: allan mannaaaavalla artık seneye tutcaz yapacak bişe yok tatlı talı yemenin acı acı osurması oliii maleseffffffffffffffffffffff:roflol::roflol::roflol:
ahh ahh sen birde bana sor geçen yıl ve bu yıl düz hesap 60 tane diyorum acaba bebişleri emzirirken tutulur mu kiiii
ben sabahlık almıştım ama hast.kullanmadım evde kullanışlı oluyor bebeği emzirmeye falan kalkınca
emzirme sütyenini hatta 1 bedeb büyük al sütle dolunca memişler sığmıyor içinekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?