2009 Kasm Anneleri

bende 11 ilaa11buçuk kilo arası almam gerekiyomuşş şimdiye kadar 6 kilo aldımm
sen onu aşarsın bacım kesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimde 12 ile 18 kilo arası almam gerekiyomuş.
hade gözünaydın iyisin nan
yok nan ne 1,60 1,55 şim ben yaaaaaaaa
nan çaturtu göbek manyaklıgın bitti kilomu basladı 18 kiloya kadar alabilirmişim bendee hhahaha

he nan accukta böle şeylerlen uğraşayım demi yanlız millet benim yüzümden kilo almaya korkar hale geldi nan:roflol::roflol:

amin canım
yat bol bol

yok an almayım ben böle iyiyim nan senin bu zamana kadar aldığın kiloylan tamamlarım ben bu işi :roflol::roflol::roflol:

he ya iyiyim valla.alırım ben daha kilo ohh rahat rahat

haklısın cnaım bende de suç var ama oda rahat durmuyo kiii
o kadar çok hareket ediyo ki anlatamam sana
bu aralar aşağıda doktor oda ağrı yapar demişti dikkat ediyorum
da hareket ettiği yerler de de çok ağrı oluyo
hiç durmuyo ki zillii kendine yer açıyo sanırsam
arada ezilen ben oluyorum ..kaydirigubbakcemile3

kızıım bak fırçamızı da yedik dilmuh teyzeden ohhhh üstüne
bi su iyi gider şimdi mafoldumben
tamam canım söz dinlenicem sen kızma yeter ki ..
opuyorumnanaktan

evet canım normal tabiiii takmıyorum ben onun dediklerini kaydirigubbakcemile3
doktorlar 14-15 kiloya kadar normal diyolar aslında ama
inşallah 12 yi geçmek istemiyorum bennn
sende iyi almışsın 10 çok değilki
benim arkadaşlarım bu zamanların da 20 kilo felan almış oluyolardı
biz süper gidiyoruz bence..

ya sen kızarsan benim kuşuma bende sana kızarım haaaaaklava:
ya bendede oluyo o ağrılar en çok kasıklarımda oluyo.valla bebiş vurdukça ben hopluyom kocişte ohh vur oğlum genişlet yerini diyo.iki ay kaldı hayırlısıyla sıkalım biraz dişimizi ya.az önce yeni doğum yapan arkadaşla konuştum diyoki şimdi keyfine bak doğunca beş dakka vaktin olmuyo.bide onunkinin gaz sancısı varmış.yani şimdi rahatmışız.

ha ha ha ha güleyim bari bak şimcik donuma işeyecem haaaaa
12 yi geçmek istemiyon heee ne yani şimdiye kadar 9 kilo bundan sonramı 3 kilo alacan bacım rüya alemindemisin sen hatuuuunnn
tabi sen in arkadaşların şimdiye kadar 20 kilo almışsa sen az almışsın onların yanında dura dura gendünü kaybettin nan:roflol::roflol::roflol:

valla ben çok abur cubur yiyom hele çikolata offfffff.onlar yüzünden aldım kilo.ama göstermiyomkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tek tesellimkaydirigubbakcemile3

valla ben çok abur cubur yiyom hele çikolata offfffff.onlar yüzünden aldım kilo.ama göstermiyomkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tek tesellimkaydirigubbakcemile3

körle yatan şaşı kalkarmış bak bak bak birbierlerine nasıl destek veriyolar görüyonuzmu hacılarr:roflol::roflol::roflol:

körle yatan şaşı kalkarmış bak bak bak birbierlerine nasıl destek veriyolar görüyonuzmu hacılarr:roflol::roflol::roflol:

heeeeee tabi destek vercem kızıııııııııııım.valla boyum 170 56yla hamile kaldım şimdi 66 olmuşum.doktorum normal dedi herkeslere destek veririm tabi kilo alanlara senin kiminlere deeeelnaniknanik

heeeeee tabi destek vercem kızıııııııııııım.valla boyum 170 56yla hamile kaldım şimdi 66 olmuşum.doktorum normal dedi herkeslere destek veririm tabi kilo alanlara senin kiminlere deeeelnaniknanik

eyyyii o zaman doğururkende 86 ylan doğurusun artuk:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…