2009 Kasm Anneleri

11.5 le 18 kilo arasında almam normalmiş ayy o kaaa almam inş. nann
suana kadar 5.5 kilo aldım
haftada 400 gr almalısın yazıyo

11.5 le 18 kilo arasında almam normalmiş ayy o kaaa almam inş. nann
suana kadar 5.5 kilo aldım
haftada 400 gr almalısın yazıyo

boyun uzun ya ondan öle yazıyo bak benim boyum kısa bana 11 ila 11,5 yazıyo allah razı olsun 500 gr daha eklemiş töbe yarabbim töbeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:

boyun uzun ya ondan öle yazıyo bak benim boyum kısa bana 11 ila 11,5 yazıyo allah razı olsun 500 gr daha eklemiş töbe yarabbim töbeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:

nann benim boyum 163 okadar uzun değilim sen kacsın kız 160 değilmiydin :uhm:
500 gr içinde sağolsun delikafadulden
sen o kaa alamazsın zaten bacım toplamda 2 ayımız kaldı nerdeyse iki ayda 7 kilo alamazsın :lepi:

kızlar napıyosunuz ?
yaa bişey sorucam sizeee,dün ben çok kötü oldum 3 tür geliyo bu başıma
sancılanıyorum sonra belime de bi ağrı giriyoo valla ne yapsam dayanamıyorum
hüngür hüngür ağlatıyo beni acayip bi accı bu yaaa
dün anneme gittim kaldım bugün de onu getirdim 1 hafta bende kalıcak
işlerimi yapıcak, doktorum 10-15 gün istirat ediceksin hiç bi iş yapmıcaksın demişti ama acaba iş yaptığım için mi böyle oluyorum ben anlamadım
bel ağrısı çekilcek gibi birşey değil aynı benim giibi olan var mı 2-3 günde bir oluyo...

nan çaturtu göbek manyaklıgın bitti kilomu basladı 18 kiloya kadar alabilirmişim bendee hhahaha

geçmiş olsun canım.ya niye doktorunu dinlemiyosun sen.niye iş yapıyosun bırak b..k götürsün ne olcak.

selam nan milleeeeeeeeeeeettttttttt
edoştan hediyemis geldii çokkk cicişler ama kargoyu bağa ödetti dermişimm delikafadulden

tuba nan sağa da geldi mi hediyen gıı şakkıdı sağa da mı kargoyu ödetti bu çakma godoman he hacıı :roflol:

ay canım gecmiş olsun arada benim belimde tutuluyo gibi oluyo ama dayanılmayacak kadar değil
doktorun iş yapma dediyse yapma sende
dikkat et bakalım su bir hafta Allah korusun bel agrısı o kadar siddetliyse belki doktorun erken dogumdan korkmustur yorma kendini
Allah acil sifalar versin :Saruboceq:

geçmiş olsun canım.ya niye doktorunu dinlemiyosun sen.niye iş yapıyosun bırak b..k götürsün ne olcak.

ayy bilmiyorum canım yaaa bi daha olmaz heralde diyodum
ama ne mümkün valla bebeğimden soğuyacam diye çok korkuyorum
dün bi yandan ağlıyorum bi yandan ona söyleniyorum
ne hale getirdin beni diye.
inşallah siz yaşamassınız böyle bişeyi gerçekten çok kötüymüş yaa

hosgeldin güle güel kullan cicişlerinizi

saol canım allah razı olsun
evet şüphelenmmişti sancılarımı da ölçtürdü ama allahtan hiç sancım çıkmadı.
valla bundan sonraa ev alsa başını gitse umrumda olmazzz bol bol
yatıcam,anacımda burda zaten o yapıcak herbişeyi..
ssizlerde dikkat edin ama allah korusun aynı şeyi yaşamayın.

kızlarrr gelen hediyelerinizin resimlerini de koyunda bizde görelim
valla çatlarım ben meraktan
krispi cadısı sen bana 9 kilo aldım diye demediğini bırakmadın
bak senin kilonu az bulmuş doktor, sende bol bol yede bana yetiş bariiii
bende senlen dalga geçeyim o zaman :))))

saçmalama bacım ne soğuması.hem suç senin doktor dinlen diyo sen kalkıp iş yapıyon bebişin suçu ne.hem bel ve sırt ağrısı normal bendede çok oluyo.geçen sordum doktora normal önemli değil dedi.sen yat dinlen geçer o zaman.klava:

kız bende 10 kilo almışım ama sadece göbişim çıktı.doktora sordum çokmu almışım diye.yok normal daha 3-4 kilo daha alabilirsin dedi.hem boyun var önemli değil dei.sen bakma çıtırtı garısına o az almış ya ondan hava atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…