naan bu edoşş pek cömertmiş gııı
çok hoş yalnız yaa bayıldııımm
slm eleyna slm özleemm
ay öğle arası gitcek bi yer bulsam gideceem hee ya da vurup kafayı uyusammı masada :jeyyar: göbemden de kafayı masaya koyamıyomki
günaydın nan çıtırtımmm opuyorumnanaktangünaydım kızlar nassınız
nan kenya çek nan şu avatardaki ağlayan bebeyi ordan nan manyek onu görünce ben üzüliiimmmm dudsaklarını bükmüş garibim ağlıyo sen nasıl anne adayısın nan içim gitti bana öle şeyler göstermeyin ben duygusal bir başak anasıyım haaaaaaaa senağlamasenağlama
cerin nerdee tuubiiiik naptırdınız gene kıza gece yarılarındaa
günaydım kızlar nassınız
nan kenya çek nan şu avatardaki ağlayan bebeyi ordan nan manyek onu görünce ben üzüliiimmmm dudsaklarını bükmüş garibim ağlıyo sen nasıl anne adayısın nan içim gitti bana öle şeyler göstermeyin ben duygusal bir başak anasıyım haaaaaaaa senağlamasenağlama
hımm tımaam naan çaktırmaaa :1ninca:o zaman sana bi tüyo werem
eda bundan kendine almıştı bende çok güzel bayıldım demiştim
ben bayıldım dedim yaa dayanamamışş banada almışş canım benimmopuyorumnanaktan
sende bayıldım cok güzel falan derse sanada dayanamayıp yollayabülüülaelaelaelaelae
günaydın nan çıtırtımmm opuyorumnanaktan
ne bilem nan nerdee arşiwe dalmıştır belkimm kaydirigubbakcemile3
kız biz ona bişe ettirmiyoruss onun içinde warr :jeyyar:
kenya nan benim varya yerimden kıpırdıcak halim yok evde olsam heralde 5e kadar yatar, sonra da iftarı hazırlardım iftara misafir almak neyimee
kenya nan benim varya yerimden kıpırdıcak halim yok evde olsam heralde 5e kadar yatar, sonra da iftarı hazırlardım iftara misafir almak neyimee
neyyn patlıyon kıııı otur oturduğun yerde nan akşama alırık sıkıntını dert etmekaydirigubbakcemile3naber krispii ben patlıyazaaam sıkıntıdaaannn
günaydın tubişim akşam neyn erken kaçtun sen haaa yoksam leoparları giymeyemi gittin nan:roflol::roflol::roflol:günaydın nan çıtırtımmm opuyorumnanaktan
ne bilem nan nerdee arşiwe dalmıştır belkimm kaydirigubbakcemile3
kız biz ona bişe ettirmiyoruss onun içinde warr :jeyyar:
bende bayıldım öle dudaklarını bükmüş cok dadlı olmus nannn :sm_cool:
slm kasım şekerleriiiiii opuyorumnanaktan
yedim geldiimmsen yemeğe gitmedin mii gıı
ay acıkmıyem diye tabağı bitirmeye çalışıom bitiremiyom zaten dee bi de nefes alamıyom sonrasında yaaayemeğimizi yedik geldik hatta biraz fazla yedik üstüne bi de maden suyu içtik şimdi yerimizden kalkacak halimiz kalmadı :bbo:
anaam bu milletin lafından da haayaa karnın burnundada olsa almasan laf yaparlar simdi daha beni yemege almadı kayınvaldem ben alıyorum onu ilklmaz:
zaten akıl edemez salla gitsin sonlara dogru amaya kalksam iyice agırlascam o yüzden aradan cıkarayım dedim
neyyn patlıyon kıııı otur oturduğun yerde nan akşama alırık sıkıntını dert etmekaydirigubbakcemile3
günaydın tubişim akşam neyn erken kaçtun sen haaa yoksam leoparları giymeyemi gittin nan:roflol::roflol::roflol:
nan ben dayanamim diyom sen bayıldım diyon aaaaaaaaaaaaaaaaaa
çatlak karu al kız şunu ordan bak yapuşurum yakana haaaaaaa :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
hoşgeldin kasım çiçkosu ŞenizŞeniz
yedim geldiimm
ay acıkmıyem diye tabağı bitirmeye çalışıom bitiremiyom zaten dee bi de nefes alamıyom sonrasında yaaa
son zamanlarda çok kilo alınır diyen nasıl diyo bunu gıı ben heçbişe yiyemiyomki nasıl kilo alcam yaa
yedim geldiimm
ay acıkmıyem diye tabağı bitirmeye çalışıom bitiremiyom zaten dee bi de nefes alamıyom sonrasında yaaa
son zamanlarda çok kilo alınır diyen nasıl diyo bunu gıı ben heçbişe yiyemiyomki nasıl kilo alcam yaa
anaam bu milletin lafından da haa
çok şükür herkes uzakta ondan rahat rahat atıp tutuyom ben laf ediolarsa da duymuyom kafam rahat
örgümü getirseydim de örgü örseydim iş yerinde :roflol:
aaşam eve gidince kızımın elbisesini öreccüümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?