2009 Kasm Anneleri

naan bu edoşş pek cömertmiş gııı
çok hoş yalnız yaa bayıldııımm

o zaman sana bi tüyo werem
eda bundan kendine almıştı bende çok güzel bayıldım demiştim
ben bayıldım dedim yaa dayanamamışş banada almışş canım benimmopuyorumnanaktan
sende bayıldım cok güzel falan derse sanada dayanamayıp yollayabülüülaelaelaelaelae

günaydın nan çıtırtımmm opuyorumnanaktan
cerin nerdee tuubiiiik naptırdınız gene kıza gece yarılarındaa

ne bilem nan nerdee arşiwe dalmıştır belkimm kaydirigubbakcemile3
kız biz ona bişe ettirmiyoruss onun içinde warr :jeyyar:

bende bayıldım öle dudaklarını bükmüş cok dadlı olmus nannn :sm_cool:

hımm tımaam naan çaktırmaaa :1ninca:

kızıım aşşada da yok bu garuuu arıyemmi bi gııı

kenya nan benim varya yerimden kıpırdıcak halim yok evde olsam heralde 5e kadar yatar, sonra da iftarı hazırlardım iftara misafir almak neyimee

kenya nan benim varya yerimden kıpırdıcak halim yok evde olsam heralde 5e kadar yatar, sonra da iftarı hazırlardım iftara misafir almak neyimee

yaa karnın burnundada olsa almasan laf yaparlar simdi daha beni yemege almadı kayınvaldem ben alıyorum onu ilk lmaz:
zaten akıl edemez salla gitsin sonlara dogru amaya kalksam iyice agırlascam o yüzden aradan cıkarayım dedim

yemeğimizi yedik geldik hatta biraz fazla yedik üstüne bi de maden suyu içtik şimdi yerimizden kalkacak halimiz kalmadı :bbo:

naber krispii ben patlıyazaaam sıkıntıdaaannn
neyyn patlıyon kıııı otur oturduğun yerde nan akşama alırık sıkıntını dert etmekaydirigubbakcemile3

günaydın tubişim akşam neyn erken kaçtun sen haaa yoksam leoparları giymeyemi gittin nan:roflol::roflol::roflol:
bende bayıldım öle dudaklarını bükmüş cok dadlı olmus nannn :sm_cool:

nan ben dayanamim diyom sen bayıldım diyon aaaaaaaaaaaaaaaaaa
çatlak karu al kız şunu ordan bak yapuşurum yakana haaaaaaa :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

sen yemeğe gitmedin mii gıı
yedim geldiimm
yemeğimizi yedik geldik hatta biraz fazla yedik üstüne bi de maden suyu içtik şimdi yerimizden kalkacak halimiz kalmadı :bbo:
ay acıkmıyem diye tabağı bitirmeye çalışıom bitiremiyom zaten dee bi de nefes alamıyom sonrasında yaaa
son zamanlarda çok kilo alınır diyen nasıl diyo bunu gıı ben heçbişe yiyemiyomki nasıl kilo alcam yaa
anaam bu milletin lafından da haa
çok şükür herkes uzakta ondan rahat rahat atıp tutuyom ben laf ediolarsa da duymuyom kafam rahat

örgümü getirseydim de örgü örseydim iş yerinde :roflol:
aaşam eve gidince kızımın elbisesini öreccüümmm

ay herkese tekrardan selam yemeğimizi yedik geldik bizde
3 hamile bayan arkadaşız işyerinde yemekhaneye giderken bizi yanyana gören gülme krizine giriyo
körler sağırlar birbirini ağırlar misali gidiyoz tin tin tin kaydirigubbakcemile3

ben öğlen acıkıyorum yemek güzel değilse pek yemiyorum ama bugün güzeldi akşamda yemekten sonra canım hiç bişey yemek istemiyor sen almasanda bebek alıcak kartanem sende doğal olarak alıcaksın merak etme

nan habu sıcaklardada nasıl örüyon yün işini beeee bitirde bizde bakak nasıl elbise yapıyon hacııııııı
bende oğluşuma bişeler örecemde havalar accuk serinlesin ellerim terliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…