2009 Kasm Anneleri

günaydın canım...şişmen için daha erken diilmi yaaa:uhm: doktoruna sordun mu?

ay canım ne bilim erken sanırım bu kadar şişmem normal değil gibime geliyo hafta sonu kontrolum var ozaman soracağım dr a bide gitmeden idrar tahlili yaptırırım dedim

kızlar sizin süt üretimleri ne durumda benim iki haftadır ara ara bişeyler geliyor

benim hiç öyle birşeyim olmadı canım ama şu bir gerçek memişler çok fena halde büyüdüler nerdeyse 100 olcaklar yakında kaydirigubbakcemile3

kızlar sizin süt üretimleri ne durumda benim iki haftadır ara ara bişeyler geliyor

bende daha tık yokk :kedi::kedi:

ooof sorma edacım yaaa... çok halsizim ..bide dudağımda kocaman bi uçuk çıkmış yine sızlayıp duruyomafoldumben

zeren kızz bağa bak uçuk mikrobu çok tehlikelimiş hee dr.a sor istersen cnmm

mirmirmirmir ayyy kartaensi ben dayanamiycam galiba yaa.. ayrılsammı acaba iznee.. durumum karışık biraz o yüzden bi türü karar vermiyom haaa... burda bi iş yaptığım yok ama sürekli oturmak bile mahvediyo beni

ahhh ahhh canım ya bende oturmaktan mahvoldum bir iş yaptığımda yok yaptırmıyolarda zaten iş miş öle oturuyorum boş boş ama bizimde maddi durumlardan dolayı sorunlar var o yüzden izne ayrılmak istemiyorum şuanda

zeren kızz bağa bak uçuk mikrobu çok tehlikelimiş hee dr.a sor istersen cnmm

evet canım biliyorum ama tehlikeli olanı genital uçuk... benimki genital uçuk değil..
geçen yıl bir kadının bebeği ölmüştü bu virüsten dolayı ama onun ki genital virüsmüş..yine de bebişim olduğunda uçuğum çıkarsa çok dikkat etmem gerekecek ona bulaşmaması için... bizim genetik bi durum halamda var uçuk.. 4 kardeşiz ama sadece ikimizde çıkıyor açık tenli olduğumuz için.. genelde açık tenlilerde çıkarmış

hepimizde farklı durumlar var canım... hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq:

yok itekcim sıkmıyorum zaten de erken mi diye düşündüm şimdi kimsede bi şey yokmuş

olabilir normal canım bazı annelerde daha erken gelebiliyormuş
sen şimdiden böyleysen ilerde ne olur bilinmez walla en iyisi sütü olmayan annelere sat:roflol:

yaaa bende 16 liraya çok kaliteli kadife tulumlar bulmuştum ondan alırım diyordumÇok üzgünüm çoook

canım fazla tuzlu yememeye dikkat et ödem yapıyor
al gıı al bişe olmaaazz
kaliteliyse taamdıır
de hele nerden buldun kardelenden mi gıı
ayy çıkcan yani iznee 5 haftanı eklemicen hee ay pek güzel gıı ben de cts gidiom dr.a bi konuşcam bari 1 haftalık rapor alem diyom 32. haftadan önce ayy çok zor olcak ama son 3 haftaya kaa çalışmak yaa hemi de bebk erken gelirse nolcak yaa izin mi yanıyo o zaman CADIARZU
ben de tık yok zaten memişler de çok büyümedi yaa sütüm olmıcak mı beniiimm
mirmirmirmir ayyy kartaensi ben dayanamiycam galiba yaa.. ayrılsammı acaba iznee.. durumum karışık biraz o yüzden bi türü karar vermiyom haaa... burda bi iş yaptığım yok ama sürekli oturmak bile mahvediyo beni
ayy zzereeen al benden de o kadar yaa doktor yok çalışma dese hemen ayrılcam hee kendimi zor tutuyoom
neyse ben kaçıyım oğluşumla kestirip geliyim

yaa gıcıkmısın kızım yaa :teselli:

selam kızlar sabahın köründe kalktım ütümü yaptım geldim çamaşır ve bulaşık yıkanıyor şimdi:)

azcık sol kasığımda ağrım var mola verdim öğleden sonra da evi süpürmeyi planlıyorum

dün gece benim burnum bayağı kanadı kızlar ya hamilelikte normalmiş başak yaşayanlar var mı?

bende süt çıkmıyor göğüslerden, ama uçları çatlak gibi, krem sürüyorum her gece yatarken; acımıyor da. ama bazılarında gelebiliyormuş benm memişler de baya büyüdü..

ben de 32. haftada normal iznime ayrılcam kızlar sonra da 2 aylık izin var sonra da ücretsiz kullanıcam yaza kadar. planım böyle.

bildiğim kadarıyla doğum öncesi kullanmadıkların sonrasına ekleniyor bencede drunla konuş 32 den önce rapor al biraz dinlenmiş olursun

canım zaten 30. haftadayım cts gitcem sonraki hafta için rapor verse 32ye kaa 1 hafta dinlenmiş olcaam ii olcak aslında

ebisce izinler 2+2 toplamda 4 ay oluyor anne isterse doğumdan önceki son 3 haftaya kadar çalışabiliyor ama son 3 hafta hiçbir işveren anneyi çalıştıramaz. bazı anneler son 3 haftaya akdar çalışıp önceden kalan 5 haftayı sonraya aktarıp bebeklerine bakmak için kullanıyor bazıları ücretsiz izne de çıkıyor tercih meselesi.

canım biz papyon da 12-14 tl bulduk ya kadife tulum ? lazımsa gene bi bak istersen
ayrıca iznin nie yansın ki doğumdan sonra kullanırsın cnmbak bizdeki uygulama şöle
DOĞUM İZNİ VE SÜT İZNİ

DOĞUM İZNİ

Doğum izni, 56 gün doğum öncesi 56 gün doğum sonrası olmak üzere toplam 112 gündür. İkiz bebek beklenmesi durumunda 70 gün doğum öncesi, 56 gün doğum sonrası olmak üzere 126 gündür. Doğum iznine çıkacak personelin muhtemel doğum tarihinden en az 3 hafta önce doğum iznine çıkması yasal bir zorunluluktur. 56 gün olan doğum öncesi izninin kullanılmayan kısmı doğum sonrasına eklenmektedir.

DOĞUM İZNİNDEKİ ÇALIŞANLARIN MAAŞ VE YAN ÖDENEKLERİ

Doğum izninde olan çalışanlarımız maaş ve ikramiyelerini almaya devam ederken kasa tazminatı, ticket/sodexho vb. yan ödenekleri ödenmemektedir.

Doğum iznindeki müdürlerimizin izinde olduğu süre boyunca bankamızın kendilerine tahsis etmiş olduğu araçlarda bulunan, taşıt tanıma sistemi aracılığıyla yapmış oldukları benzin harcamalarının tamamı maaşlarından mahsup edilecektir.

SÜT İZNİ

Süt izni, bebek 1 yaşına gelene kadar günde 1,5 saattir. Bankamız uygulamasında süt izni günlük (mesai saatleri içerisinde) kullanılabileceği gibi toplu olarak da kullanılabilmektedir. Toplu kullanılması durumunda izin süresi yaklaşık 1 aydır. Süt izni doğum iznine çıkıldığı tarih ve bebeğin doğduğu tarihe göre değiştiğinden net bir süre verilmesi mümkün değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…