günaydın canım...şişmen için daha erken diilmi yaaa:uhm: doktoruna sordun mu?
kızlar sizin süt üretimleri ne durumda benim iki haftadır ara ara bişeyler geliyor
kızlar sizin süt üretimleri ne durumda benim iki haftadır ara ara bişeyler geliyor
ooof sorma edacım yaaa... çok halsizim ..bide dudağımda kocaman bi uçuk çıkmış yine sızlayıp duruyomafoldumben
mirmirmirmir ayyy kartaensi ben dayanamiycam galiba yaa.. ayrılsammı acaba iznee.. durumum karışık biraz o yüzden bi türü karar vermiyom haaa... burda bi iş yaptığım yok ama sürekli oturmak bile mahvediyo beni
zeren kızz bağa bak uçuk mikrobu çok tehlikelimiş hee dr.a sor istersen cnmm
ahhh ahhh canım ya bende oturmaktan mahvoldum bir iş yaptığımda yok yaptırmıyolarda zaten iş miş öle oturuyorum boş boş ama bizimde maddi durumlardan dolayı sorunlar var o yüzden izne ayrılmak istemiyorum şuanda
yok itekcim sıkmıyorum zaten de erken mi diye düşündüm şimdi kimsede bi şey yokmuş
al gıı al bişe olmaaazzyaaa bende 16 liraya çok kaliteli kadife tulumlar bulmuştum ondan alırım diyordumÇok üzgünüm çoook
canım fazla tuzlu yememeye dikkat et ödem yapıyor
ayy çıkcan yani iznee 5 haftanı eklemicen hee ay pek güzel gıı ben de cts gidiom dr.a bi konuşcam bari 1 haftalık rapor alem diyom 32. haftadan önce ayy çok zor olcak ama son 3 haftaya kaa çalışmak yaa hemi de bebk erken gelirse nolcak yaa izin mi yanıyo o zaman CADIARZUbende drumla konuştum doğumdan raporundan iki hafta önce normal rapor vericek sonrada doğum raporunu başlatıcak yani 2,5 haftam kaldı ayrılmama doğumdan sonrada ücretsiz izin kullanıcam bende öyle hiç canım çalışmak istemiyor zaten toplasan 3-4 saatlik iş anca yapıyorumdur
ben de tık yok zaten memişler de çok büyümedi yaa sütüm olmıcak mı beniiimmkızlar sizin süt üretimleri ne durumda benim iki haftadır ara ara bişeyler geliyor
ayy zzereeen al benden de o kadar yaa doktor yok çalışma dese hemen ayrılcam hee kendimi zor tutuyoommirmirmirmir ayyy kartaensi ben dayanamiycam galiba yaa.. ayrılsammı acaba iznee.. durumum karışık biraz o yüzden bi türü karar vermiyom haaa... burda bi iş yaptığım yok ama sürekli oturmak bile mahvediyo beni
neyse ben kaçıyım oğluşumla kestirip geliyim
neyse ben kaçıyım oğluşumla kestirip geliyim
al gıı al bişe olmaaazz
kaliteliyse taamdıır
de hele nerden buldun kardelenden mi gıı
ayy çıkcan yani iznee 5 haftanı eklemicen hee ay pek güzel gıı ben de cts gidiom dr.a bi konuşcam bari 1 haftalık rapor alem diyom 32. haftadan önce ayy çok zor olcak ama son 3 haftaya kaa çalışmak yaa hemi de bebk erken gelirse nolcak yaa izin mi yanıyo o zaman CADIARZU
ben de tık yok zaten memişler de çok büyümedi yaa sütüm olmıcak mı beniiimm
bildiğim kadarıyla doğum öncesi kullanmadıkların sonrasına ekleniyor bencede drunla konuş 32 den önce rapor al biraz dinlenmiş olursun
cnm doğıum izni doğumdan önce 2 sonra 2 ay olmak üzre 4 ay diil mi?ooff sormaa daha çok vaar
ekimin başında çıkcam galibaa yani doğuma 3 hafta kala 5 haftayı soora kullanmak istiyoomm ama üç gündür çok kötüyüm heeç motive olamıyom yaa
bildiğim kadarıyla doğum öncesi kullanmadıkların sonrasına ekleniyor bencede drunla konuş 32 den önce rapor al biraz dinlenmiş olursun
cnm doğıum izni doğumdan önce 2 sonra 2 ay olmak üzre 4 ay diil mi?
canım biz papyon da 12-14 tl bulduk ya kadife tulum ? lazımsa gene bi bak istersenal gıı al bişe olmaaazz
kaliteliyse taamdıır
de hele nerden buldun kardelenden mi gıı
ayy çıkcan yani iznee 5 haftanı eklemicen hee ay pek güzel gıı ben de cts gidiom dr.a bi konuşcam bari 1 haftalık rapor alem diyom 32. haftadan önce ayy çok zor olcak ama son 3 haftaya kaa çalışmak yaa hemi de bebk erken gelirse nolcak yaa izin mi yanıyo o zaman CADIARZU
ben de tık yok zaten memişler de çok büyümedi yaa sütüm olmıcak mı beniiimm
ayy zzereeen al benden de o kadar yaa doktor yok çalışma dese hemen ayrılcam hee kendimi zor tutuyoom
yaa gıcıkmısın kızım yaa :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?