2009 Kasm Anneleri

ayy zzereeen al benden de o kadar yaa doktor yok çalışma dese hemen ayrılcam hee kendimi zor tutuyoom

canım zaten 30. haftadayım cts gitcem sonraki hafta için rapor verse 32ye kaa 1 hafta dinlenmiş olcaam ii olcak aslında

diyomki bebiş olunca kendime vakit ayıramıycam zaten hiç değilse doğuma kadar evde enerji toplamış olurum..bide evde de bir sürü iş var hem çalışıp hem onları halletmek zor oluyo...

sonra da diyom ki...ücretsiz izin de almayı düşünüyorum ya bi aksilik olur da çalışmam gerekirse 2 aylık bebeyi kime emanet ederim...

işte bu yüzden kararsızım yani... siz ne dersiniz kızlar bi akıl verin gıııı

ayy ben de ücretsiz izin kullanmak isterdim amaa işten sepetleyiverirleer yaaa :çok üzgünüm:

ayy zeren valla kelin ilacı olsa kendi başına sürecek yaa
ben mecbur çalışcam heralde ama bakalım dr. ne diceek

hepinize tünaydın benim gibilere günaydınn a.s.
bu sabah erken kalkmıştım şöle bi kkya baktım sonra furdum kafayı uyudum yinee
az önce uyandımm bi uyandım kii ölüyorum açlıktannn kafamçokkarıştı
hemen kahvaltımı yaptımmmm vee geldimmmmmmm hihoyyyt
siz napıonuss bakemmm hihoyyyt

Slm kızlarrr hepınıze gÜzel bır gÜn dılıyorum ben bugun bayaa yogun olcam herhal aksama mısafır alıyorum temızlıĞı dÜn hallettım yemek ıŞı var gercı bıtek ama bakalım nasııı olacak
sız napıyounuzzzz

sen de benim gibi yapacaksın demek. ben de yaz tatiline çıkmadan önce müdürümle konuştum izin durumumu biliyor sen de eğer konuşmadıysan durumu bildir yerine eleman bulur en azından. benim müdür kendisi sordu hatta bana 2 ay önceki izni de kullanın dedi:) çalışmak ve koşturmak zorlaşacak çünkü ilk 3 ayda nasıl vücudumuz alışmaya uğraştıysa son 3 ayda da benzer zorluklar yaşayacak. aksilik olmaması için müdürnle konuş izin durumunu kesinleştir benim müdürüm ücretsiz izne ayrılacağımı da biliyor.

ayy ben de ücretsiz izin kullanmak isterdim amaa işten sepetleyiverirleer yaaa :çok üzgünüm:

keşke kullanabilseydin ben hem kendim de dinlenmek istiyorum hem de bebeğime bakmak. bir de ben öğretmenim o nedenle sanırım benim için en uygun zamanda bebek doğmuş olacak (inşaallah)

Akrep bebekleri:)

Savaşmayı sever. ıstediği olmadığı zaman çabuk öfkelenir. Ona patronun kim olduğunu şefkatle şımartmadan göstermek gerek. Sevdiklerine ve arkadaşlarına bağlıdır. Hoşlanmadığı insanlara ise soğuk davranır. Çok kolay kavrayan zekası vardır. Mesleği ne olursa olsun başarılı olur. Enerjisini sarf etmesi için ona ortam hazırlayın. Azarlamalar ve bazı şakalar onda olumsuz etki yapabilir.

tuğba günaydın cnm
ne güzel seçmiş edoş teyzesi kızına:) rengi de çok şeker....

bence de yasal hakkımız ücretsiz izin biz istiyorsak vermek zorundalar. burda da hiçbir bayan ücretsiz izne ayrılmamış daha önce herkes yadırgıyor ama ben alacağım kendimi de bebeğimi de toparlamam lazım.

sağol beee içimizi açtın heeee kafamçokkarıştı
AYY PEK HOS KIZZ ZEVKLİ KIZ BU EDA NANN
GÜLE GÜLE KULLAN TATLIMMMopuyorumnanaktan

öledirr edoşummm opuyorumnanaktan

evet bizde de öle ama diyelim ki erken doğdu iznin yanması diye bişi olmuyo bizde yani yasal izin süren ne ise gene kullanıyosun toplam 4 ay
canım öncesinde 8 hafta işte 32. haftada dr. rapor yazıyo çalışabilir diye 5 hafta daha çalışıyon 3 hafta kala ayrılıyon o 5 haftayı da sonrasına ekliiler
ok bizde de aynı ama bizde süt iznini toplu alabiliyoz + bu yıl ve gelecek yıl senelik iznimi de ilave ettirebiliyorum bunların dışında 6 ay a kadar ücretsiz izin de alabiliyorum ama almıcam
cnm ya eninde sonun da bırakıp işe dönücez ben ce ek gıdaya geçene kadar bak sonra işe dön derim ben

niye kii canım.. yasal hakkınsa işten nasıl sepetliyolar öyle
evet yasal hakkım sepetlemezler tabi ama çok gözönünden kaybolmak da istemiyom açıkçasıı
bu daa edoş teyzesinin kızıma hediyesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
naan bu edoşş pek cömertmiş gııı
çok hoş yalnız yaa bayıldııımm

ebiiişş nan ben de ekletcem yıllık iznimi bi de o var 20 gün emme bizde süt iznini toplu kullanma yok sanırsam

slm eleyna slm özleemm
ay öğle arası gitcek bi yer bulsam gideceem hee ya da vurup kafayı uyusammı masada :jeyyar: göbemden de kafayı masaya koyamıyomki

günaydım kızlar nassınız
nan kenya çek nan şu avatardaki ağlayan bebeyi ordan nan manyek onu görünce ben üzüliiimmmm dudsaklarını bükmüş garibim ağlıyo sen nasıl anne adayısın nan içim gitti bana öle şeyler göstermeyin ben duygusal bir başak anasıyım haaaaaaaa senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…