ayy zzereeen al benden de o kadar yaa doktor yok çalışma dese hemen ayrılcam hee kendimi zor tutuyoom
canım zaten 30. haftadayım cts gitcem sonraki hafta için rapor verse 32ye kaa 1 hafta dinlenmiş olcaam ii olcak aslında
ebisce izinler 2+2 toplamda 4 ay oluyor anne isterse doğumdan önceki son 3 haftaya kadar çalışabiliyor ama son 3 hafta hiçbir işveren anneyi çalıştıramaz. bazı anneler son 3 haftaya akdar çalışıp önceden kalan 5 haftayı sonraya aktarıp bebeklerine bakmak için kullanıyor bazıları ücretsiz izne de çıkıyor tercih meselesi.
diyomki bebiş olunca kendime vakit ayıramıycam zaten hiç değilse doğuma kadar evde enerji toplamış olurum..bide evde de bir sürü iş var hem çalışıp hem onları halletmek zor oluyo...
sonra da diyom ki...ücretsiz izin de almayı düşünüyorum ya bi aksilik olur da çalışmam gerekirse 2 aylık bebeyi kime emanet ederim...
işte bu yüzden kararsızım yani... siz ne dersiniz kızlar bi akıl verin gıııı
ayy ben de ücretsiz izin kullanmak isterdim amaa işten sepetleyiverirleer yaaa :çok üzgünüm:
diyomki bebiş olunca kendime vakit ayıramıycam zaten hiç değilse doğuma kadar evde enerji toplamış olurum..bide evde de bir sürü iş var hem çalışıp hem onları halletmek zor oluyo...
sonra da diyom ki...ücretsiz izin de almayı düşünüyorum ya bi aksilik olur da çalışmam gerekirse 2 aylık bebeyi kime emanet ederim...
ayy ben de ücretsiz izin kullanmak isterdim amaa işten sepetleyiverirleer yaaa :çok üzgünüm:
bu daa edoş teyzesinin kızıma hediyesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sağol beee içimizi açtın heeee kafamçokkarıştıAkrep bebekleri:)
Savaşmayı sever. İstediği olmadığı zaman çabuk öfkelenir. Ona patronun kim olduğunu şefkatle şımartmadan göstermek gerek. Sevdiklerine ve arkadaşlarına bağlıdır. Hoşlanmadığı insanlara ise soğuk davranır. Çok kolay kavrayan zekası vardır. Mesleği ne olursa olsun başarılı olur. Enerjisini sarf etmesi için ona ortam hazırlayın. Azarlamalar ve bazı şakalar onda olumsuz etki yapabilir.
AYY PEK HOS KIZZ ZEVKLİ KIZ BU EDA NANN
GÜLE GÜLE KULLAN TATLIMMMopuyorumnanaktan
evet bizde de öle ama diyelim ki erken doğdu iznin yanması diye bişi olmuyo bizde yani yasal izin süren ne ise gene kullanıyosun toplam 4 ayebisce izinler 2+2 toplamda 4 ay oluyor anne isterse doğumdan önceki son 3 haftaya kadar çalışabiliyor ama son 3 hafta hiçbir işveren anneyi çalıştıramaz. bazı anneler son 3 haftaya akdar çalışıp önceden kalan 5 haftayı sonraya aktarıp bebeklerine bakmak için kullanıyor bazıları ücretsiz izne de çıkıyor tercih meselesi.
ok bizde de aynı ama bizde süt iznini toplu alabiliyoz + bu yıl ve gelecek yıl senelik iznimi de ilave ettirebiliyorum bunların dışında 6 ay a kadar ücretsiz izin de alabiliyorum ama almıcamcanım öncesinde 8 hafta işte 32. haftada dr. rapor yazıyo çalışabilir diye 5 hafta daha çalışıyon 3 hafta kala ayrılıyon o 5 haftayı da sonrasına ekliiler
cnm ya eninde sonun da bırakıp işe dönücez ben ce ek gıdaya geçene kadar bak sonra işe dön derim bendiyomki bebiş olunca kendime vakit ayıramıycam zaten hiç değilse doğuma kadar evde enerji toplamış olurum..bide evde de bir sürü iş var hem çalışıp hem onları halletmek zor oluyo...
evet yasal hakkım sepetlemezler tabi ama çok gözönünden kaybolmak da istemiyom açıkçasııniye kii canım.. yasal hakkınsa işten nasıl sepetliyolar öyle
naan bu edoşş pek cömertmiş gıııbu daa edoş teyzesinin kızıma hediyesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?