2009 Kasm Anneleri

özge nerde bugün asıl gece kuşu oydu

kocişi evde yaa onlan ilgileni herhaalll :jeyyar:

he edoşum yarın hepimiz ip alakta başlayak örgülerimize.e bebişler gelene kadar anca biter dimi

hee kızz ama burdada yün bulumuyum kıııı acabaaaa :sinifsinif: mahremiyet bölgesii ulaann :1ninca:

ya canım çok uyduruk bişe oldu
bu örneklerdeki patikler gibi değil, bi kare yaptım onu üçgen katlayıp diktim bilek yerine kadar
sonra vazgeçtim zaten yapmaktan

:roflol: okadarmı umutsuzdu bee özlemciimmmm kaydirigubbakcemile3

hımm özge son günleri değerlendiriyi diyon yani:kedi:
kız sizin orada biraz zor bulun ip.sonuçta tatil bölgesinde oturuyon.

hımm özge son günleri değerlendiriyi diyon yani:kedi:
kız sizin orada biraz zor bulun ip.sonuçta tatil bölgesinde oturuyon.

yaa burda kışın oluyo öle şeyler zaen bi sokakta 3 dükkan var tuhafiyee herşey orda varr kaydirigubbakcemile3 geçen annem varken bulamadık beyaz ip yoktu meselaaa :sinifsinif:
yarın bakınıcaam yavvv :lepi:

selam hatunlar ben geldüüüm naptınız bakem bensüz
yatacaktım emme kocişi kaldırmam lazım yemek yemesi için onun için oyalanmam lazım gelemde 1,5 ğa kadar size bakemn dedim

offf bi de o var daha nasıl doğurucam onu bile bilmiyorum... o yüzden ben hem gecelik hem pijama alayım duruma göre hangisi uygunsa onu giyerim....

hımmm jel marka aklımda olsun ... boynerde bakmıştım ben ama markasını hatırlamıyorum... emzirme sütyeni de en iyi mothercare de oluyomuş... bencede almak şart... eve çok gelen giden olucak ilk zamanlar mecbur derli toplu giyinmek gerekicek her dk da elleye elleye emmesin artık napim zemuszemus sabah akşam eller yeter :roflol::roflol:

edoş göbişin çoookkk tatlı olmuşşş.... seneye bu hamiş günlerimizi de özlicez di mi kaydirigubbakcemile3

profiterol canım :kedi:

ayy kıyamam... merak etme benim canım öyle her duyduğumu istemiyo şimdiye kadar hiç bişeye imrenmedim..

bravo valla sana o kadar yemek bi de üstüne profiterol... çok el oyalıyo yaa ben onu yapınca çok tezahürat bekliyorum kaydirigubbakcemile3

ay bugün 2. doz aşımım oldum
sanki örgüden çok anlıyomuşum gibi
ip tığ şiş aldım yine birsürü kaydirigubbakcemile3

ben de bayılıyorum renkli renkli yünleri görünce hepsini almak istiyorummm :lepi:

aa bu patik çok güzelmişşşşş... ben de yapıcammmmm :lepi:

:roflol: demi kızz sende onu bilmidinn :roflol::roflol:
ben kışın ahşap boyamaya gittidim kızz biledim örgüye giderdim koca karılarlaa :roflol::roflol:
:roflol: çözüme bak heleeee :roflol:

nan ahşap boyamada ne işin var keşek bende örgü öğrenseydim anamdan
nan anam kokoşun tekidir makyajsız sokağa çıkmaz kadın her halttan annıyo be
örgü resim dikiş dantel yemek elektrik tamiri :roflol::roflol: :roflol: bide kızı olacam

yaa zati bende onu diyyyiim hayatımda hiç göbeğim böle büyüdüğü için mutlu olcama inanmazdıımmm :roflol: nerdese zil takıp oynucamm :roflol::roflol:
sen maşallah unimm yaa 6 aya kalmaz aynı olusun mankeen hatunnn opuyorumnanaktan

:roflol: ona heveslendim nan ne bilem örgünün lazım olacanııı :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…