kız bende nefret ederim kılçıktan nasıl ayıklıyon bacım anlamadım
ya sorma bizde koşu bandı aldık ben bikaçgün sonra hamile olduğumu öğrendim.koşamadım bi.
yavrum ben acemiyim hele bikaç şey sayda bende atam buzluğa.ama öyle çok şey sığdıramam ama doğumdan sonra kocişimin yemek yapması için buzlukta bişeyler olması lazım yoksa ya aç kalırız yada hergün kahvaltı yeriz valla
he kıı fiyatlar iyiydi aslında 1 tl yede vardı fasülye ama ondan yemek olmaz turşuluktu o küçük küçük bende asla kılçıklı yemem fasülyem çok güzel çıt diye kırıliii süt gibi
barbunyada 2 den aşağı yok anacum pahalı ama napim yok bulamadım hem gittikçe ağalaşiiim artık yapimde kurtuliim dedim
öle canım görünen şeyi söliiim ben ne az sölerim ne fazla neyse onu diiim işte
benim kocam şimdiden 3. çocuğun planını yapıo
kız bende nefret ederim kılçıktan nasıl ayıklıyon bacım anlamadım
ya sorma bizde koşu bandı aldık ben bikaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim.koşamadım bi.
yavrum ben acemiyim hele bikaç şey sayda bende atam buzluğa.ama öyle çok şey sığdıramam ama doğumdan sonra kocişimin yemek yapması için buzlukta bişeyler olması lazım yoksa ya aç kalırız yada hergün kahvaltı yeriz valla
iki yanınıda bıçakla kesip atıyorum cnm işteee o yüzden çalı fasulye alıyom geniş olanıı yaniii kaydirigubbakcemile2
aynı kader paylaşmısız kızz bende o bisiklete heç çıkamadım hee kaydirigubbakcemile3
valla fiyatlar normal kızz bundan iyisi zor yaa laelaelaelaelae
Şeniz ağzına sağlık gıı
:1shok::1shok: anaaam 3.müüü :1shok::1shok:
kızz perte çıkarcak seni bu kocişinn :roflol::roflol:
kızlar şunlara bakın ne güzel şeyler var ama yapılışları yok...
hırkalar falan halledilir belki ama şapkalarla pançoları bakarak örnek çıkarabilicek var mı aranızda ???
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuk...guleri-hirkalar-battaniyeler-neler-neler.html
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuk...6-cocuklar-icin-renkli-cok-hos-bereler-2.html
kızlar şunlara bakın ne güzel şeyler var ama yapılışları yok...
hırkalar falan halledilir belki ama şapkalarla pançoları bakarak örnek çıkarabilicek var mı aranızda ???
çıtırtım maşallah bacım herşeyi düşünmüşün.
bende domates alcam atcam buzluğa.ya menemeni yapmasam o domateslerle kışın yapsam olmazmıki.
vişnede iyiymiş valla.
yok valla biz daha ikinci bebişi planlamıyoz.ben oğluşuma nasıl bakcam onu düşünüyom.
ya kızlar bazen çok endişeleniyorum bakamazsam diye.ne bilem işte hayat zor olcak gibi geliyo.kız tecrübeli hatunlar bi deyiverin hayat çokmu zor oluyiii bebiş gelince.
bende öyle yapıyom bazen ama çok oyalıyo diye uğraşmıyom çoğu zaman.buzluğa atmak için öyle yapam madem.
kız edoş doğumdan sonra sen bisiklete at kendini bende koşu bandına hem zayıflarız hemde hevesimizi alrız gıııııııı
ne var bende yapabülürüm üçüncüyü neyn bu kaaa şaıriin kııııııııııııı ama belki yaparum kesin belli değel du bakalım şu bebek bi gelsin hele akllımı yaramazmı o zaman belli olur:roflol::roflol::roflol:
rahat ol bee diloşşumm bakarız merak etmee :lepi: herkes anasının karnındamı öğreniy analığı beeeee lülülülülülü
yap vallaa kılçığın gramına bile tahammülüm yookk yaaaa laelaelaelaelae
hee kızz hevesimizi alalım ölee tozunu alıyım ben ancaaa aletin :roflol::roflol:
:1shok: kızz küçük anne iteklen çokmu takilin sennn noldii sağaa :roflol::roflol::roflol:
rahat ol bee diloşşumm bakarız merak etmee :lepi: herkes anasının karnındamı öğreniy analığı beeeee lülülülülülü
yap vallaa kılçığın gramına bile tahammülüm yookk yaaaa laelaelaelaelae
hee kızz hevesimizi alalım ölee tozunu alıyım ben ancaaa aletin :roflol::roflol:
:1shok: kızz küçük anne iteklen çokmu takilin sennn noldii sağaa :roflol::roflol::roflol:
yok çıtırtım ya ben okadar uğraşamam herhal
benmiyim küçük anne kııı anam ben ablanızım nan ablanız aplanız kurbaaaaaaaaan olsun size ama ben itek kadar olamam canım hem sadece belki dedim o kaaaaaaaaaaa yani:1no2:
ay inşallah yaaaa.
he ya bende tozunu alıyom anca.kocişte tembellik yapıyo kullanmıyo.ama doğumdan sonra çok işimize yarayacak eminim
uğraşma nan sen dötünü şişirmeye devam et bacım anca onu yapabiliiin demi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok itek o küçük anne olannn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende o kadar cesurr deelimm sadece düşüniiimm 2.yiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah ona çıkcak vakit oludaa işe yarar nan :sinifsinif::sinifsinif:
yok itek o küçük anne olannn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende o kadar cesurr deelimm sadece düşüniiimm 2.yiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah ona çıkcak vakit oludaa işe yarar nan :sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?