ikinci çocuğu doğurana kadar bu örgü işini ören nan ozaman belkim kızın olur:roflol: ona heveslendim nan ne bilem örgünün lazım olacanııı :roflol::roflol:
teşekkürler canım nasılsınhoşgeldin canım opuyorumnanaktan
aldum canım aldum fasülyeyi 1,5 dan 15 kilo aldım barbunuda 2 den 10 kilo aldım ama yapamadım saat geç oldu artık yarın yapar dolaba koyarum hem dondurucunun önce 24 saat çalışması gerekimiş öle yaziii kılavuzdaslm çaturtuum ne yaptın aldınmıı fasulye barbunnn :uhm:
he aferin böle hizaya gel nan bi dahada öle beni etkileyecek avatarlar koma orayakrispi hosgeldin kııııı
bak korkuma degistirdim avatarımı
hoşgeldin çıtırtııııııı
ayy kıyamam... merak etme benim canım öyle her duyduğumu istemiyo şimdiye kadar hiç bişeye imrenmedim..
bravo valla sana o kadar yemek bi de üstüne profiterol... çok el oyalıyo yaa ben onu yapınca çok tezahürat bekliyorum kaydirigubbakcemile3
heeeeeee sana kolay
ya bana o ilk yaptığın şapkayı bi annat yaaa kzıma şapka örmek istiom
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kas305m-annelerinin-g246b252351leri-115.html
çatırtııımm göbeemee bak gııı kaydirigubbakcemile3
ikinci çocuğu doğurana kadar bu örgü işini ören nan ozaman belkim kızın olur
aldum canım aldum fasülyeyi 1,5 dan 15 kilo aldım barbunuda 2 den 10 kilo aldım ama yapamadım saat geç oldu artık yarın yapar dolaba koyarum hem dondurucunun önce 24 saat çalışması gerekimiş öle yaziii kılavuzda
kıs benim şapkalar çok uyduruk...
normal bere örer gibi ördüm... yünün, şişin kalınlığına göre işte 80-100 ilmek neyse başladım... bitirmeye yakın aralardan ilmek kesip küçülttüm...sonra büzerek diktim tepesini...üstüne de ponpon diktim... ondan sonra yanlardan 18-20 ilmek toplayıp kulaklıkları yaptım...onları da yavaş yavaş yanlardan keserek üçgenleştiriyosun...sonra da yün takıp uçlarına saç örgüsü yaptım...o kadar... kendi uydurmam yani...daha iyi bilen birine sor istersen belki daha güzel bi yolu vardır...
he aferin böle hizaya gel nan bi dahada öle beni etkileyecek avatarlar koma orayalmaz:
anaaaa kız sende şişmemişsin fazla kııı ne gözel yaaa sadece göbekler şiişiiii
beğendim edoşum göbeni çok muntazam gidiyoısun datlum aynen devam dediğim kiloylan doğuruccüüün anacım taaammı bu arada oradak kondisyon aletinide görmedim sanma haaaaaaaaaaaaaa sakın çıkmayasın üstüne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız çıtırtı maşallah o kadar çok olmamı bacım.bende fasulye alcamda 2 kilo falan.anaaaaaam sen ne ettin nan kış boyu fasulye barbunya yersiniz artıkın
sen maşallah unimm yaa 6 aya kalmaz aynı olusun mankeen hatunnn opuyorumnanaktan
:roflol: ona heveslendim nan ne bilem örgünün lazım olacanııı :roflol::roflol:
ikinci çocuğu doğurana kadar bu örgü işini ören nan ozaman belkim kızın olur
teşekkürler canım nasılsın
aldum canım aldum fasülyeyi 1,5 dan 15 kilo aldım barbunuda 2 den 10 kilo aldım ama yapamadım saat geç oldu artık yarın yapar dolaba koyarum hem dondurucunun önce 24 saat çalışması gerekimiş öle yaziii kılavuzda
eda kızz sizde oyladınızmı bu makyajları
ben 6 numarayı cok begendimmmm
kızlarrr ben pc yi kocise devrediyom hade ii geceler gorusuruzzzz
canım yaa valla burda herkes manken gibi maşallahh... benim etrafımda herkes 25-30 kilo aldı hamileyken ama bakıyorumda burda herkes süper gidiyo... krispi yüzünden mi acaba :sm_cool: yav bugün aklıma geldi bu krispi cadısı çağla şikel olmasınnnn :roflol::roflol::roflol:
şimdiden 2. yi düşünen var mı yavvv :lepi:
heee kızzz o zamana öğrensem eyi olur heee :kedi::kedi:
fiyatları iyi yaa bende c.tesi alıcam kısmetsee..
amaa sen o kaaa seyi nasıl ayıklıcan anacıım yaaa gelemmii yardımınaa heee
ben 5 kilo barbun 5 kilo fasulye alırım heraldee CADIARZU fasulyeyi çalı alıyom ben 2 yanınıda komple kesiyom kılçık asla olmasın diye bi damla kılçık gelse ağzımaa midem kalkıyo yaaa :1ninca:
aayyyy canım beniiimmmmmm Şeniz çok mutlu oldum kızz herkesin ağzından bal akııyyy
:roflol: o kondisyon aletini aldık ben 5-6 gün sonraa hamile olduğumu öğrendim daha açılışı bile yapılmadı yaniiii :roflol::roflol:
kız napimmmbiz yiyok valla geçen sene 13 poşet fasülye 8 poşet barbunya yedik nan yetmedi bile nan ben 2 kilo fasülyeylen 2 yemek yaparum anca hem kışın bebek olacağı için öle herzaman dışarı çıkamam ben dondurucuda hazır olsun dedim herşeyi stok yapmam lazım daha bu ne kız neler var neler yazamam parmaklarım ağrır:roflol::roflol:
görüşmek üzere hoşçakal canım a.s.kızlarrr ben pc yi kocise devrediyom hade ii geceler gorusuruzzzz
he kıı fiyatlar iyiydi aslında 1 tl yede vardı fasülye ama ondan yemek olmaz turşuluktu o küçük küçük bende asla kılçıklı yemem fasülyem çok güzel çıt diye kırıliii süt gibiheee kızzz o zamana öğrensem eyi olur heee :kedi::kedi:
fiyatları iyi yaa bende c.tesi alıcam kısmetsee..
amaa sen o kaaa seyi nasıl ayıklıcan anacıım yaaa gelemmii yardımınaa heee
ben 5 kilo barbun 5 kilo fasulye alırım heraldee CADIARZU fasulyeyi çalı alıyom ben 2 yanınıda komple kesiyom kılçık asla olmasın diye bi damla kılçık gelse ağzımaa midem kalkıyo yaaa :1ninca:
öle canım görünen şeyi söliiim ben ne az sölerim ne fazla neyse onu diiim işteaayyyy canım beniiimmmmmm Şeniz çok mutlu oldum kızz herkesin ağzından bal akııyyy
:roflol: o kondisyon aletini aldık ben 5-6 gün sonraa hamile olduğumu öğrendim daha açılışı bile yapılmadı yaniiii :roflol::roflol:
canım yaa valla burda herkes manken gibi maşallahh... benim etrafımda herkes 25-30 kilo aldı hamileyken ama bakıyorumda burda herkes süper gidiyo... krispi yüzünden mi acaba :sm_cool: yav bugün aklıma geldi bu krispi cadısı çağla şikel olmasınnnn :roflol::roflol::roflol:
ben de alıcam 10 kg barbunya... ama benim dolabın buzluğu çok küçük ya...( hiçbişey sığdıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?