2009 Kasm Anneleri

banada dokunuodu ama bursı okaa sıcakki etkilemio bile sabahtan aksama klima acık klimayo kapadıgım zaman mutsuz oluom aramızda böle bi ilişki var mesela şimdi kapalı ve ben cok mutsuzum açıcam geri

çıtırtım ben hani şöyle dolgun dolgun oluyo ya bacakları buğum boğum tam ağzıma layık:ecrin_bebek:

özgecim hasta eder bacım klima.ben duramıyom valla klimada.gerçi burda ihtiyaç yok.bazen üşüyom gıı.hele ecvde çorapsız hayatta gezemiyom

banada dokunuodu ama bursı okaa sıcakki etkilemio bile sabahtan aksama klima acık klimayo kapadıgım zaman mutsuz oluom aramızda böle bi ilişki var mesela şimdi kapalı ve ben cok mutsuzum açıcam geri

vaaaayyy klimalan aşk yaşiii sin heee daha neler duyacam aç o zaman klimayıda neşen yerine gelsin nan özge yoksam klimayı kociş diyemi görüyon nan:roflol::roflol::roflol:

he valla krispi yaz aylarında klima benim için herkesden daha değerli anlatamam ona karsı olan hislerimi hergün icat edenin ruhuna fatiha okıyım valla allah razı olsun ne akıllı adammış :)))

onlar benimde ağzıma layık bacım emme öle hemen nerde bulacuc boğum boğum bacakları bi süre çatal bacaklarlan idare edecüüük yavrum yaaaaaaaaaa

kız çorapmı giyiyon pardon orası neresi kimlen görüşüyom sen dünyalımısın yoksam kutuptanmı geliiinn penguen:roflol::roflol::roflol:

he valla krispi yaz aylarında klima benim için herkesden daha değerli anlatamam ona karsı olan hislerimi hergün icat edenin ruhuna fatiha okıyım valla allah razı olsun ne akıllı adammış :)))

kocişin kıskanır klimayı nan bebek doğunca nasıl açacan o zaman klimayı bebelere çok zarar:1no2::1no2:

bişeyi cok merak ediom bu star tv hz yusuf filmini acaba daha kac kere verecek hadi o cok verecek diyelim ama bu bünye buna nasıl dayanacak nan 100 oldu nezaman acsan hz yusuf oynıy sanki szaman hic gecmio hep dejavu yasıom ne bu yaaa

çıtırtım bura böyle yavrum.kız çorapsız gezemiyom evde.bazen hırka giyiyom,hele duşa girince donuyom gııı.gelin diyom buraya gelmiyonuz.tam hamileler için tavsiye ederim

bişeyi cok merak ediom bu star tv hz yusuf filmini acaba daha kac kere verecek hadi o cok verecek diyelim ama bu bünye buna nasıl dayanacak nan 100 oldu nezaman acsan hz yusuf oynıy sanki szaman hic gecmio hep dejavu yasıom ne bu yaaa

ramazan ayı yaaa hz yusufa kıyak yapiler şekerim
kız zapping yap sende:roflol::roflol::roflol:

kız deli karı sen gel üstüme gel ahanda depresyona girdim gidem kuaföre atam kendimi.

özge sen gel buraya bacım ben kaçam olurmu

çıtırtım bura böyle yavrum.kız çorapsız gezemiyom evde.bazen hırka giyiyom,hele duşa girince donuyom gııı.gelin diyom buraya gelmiyonuz.tam hamileler için tavsiye ederim

yok almim şekerim bitiyo zaten sıcaklar ne kaldıki şunun şurasında eylül dedinmi serinler başlar burda hem benim evde okaaa güneş almiii a.sa.s

ramazan ayı yaaa hz yusufa kıyak yapiler şekerim
kız zapping yap sende:roflol::roflol::roflol:

nan başka peygambemi yok az baskalarınıda koysalarda zlesek ama hep aynı aynı bayılcam değişiom herhal ama gözüm takılıy işteelmaz:

kız deli karı sen gel üstüme gel ahanda depresyona girdim gidem kuaföre atam kendimi.

özge sen gel buraya bacım ben kaçam olurmu

nan ben seneye yaza oraya geem diyom benim hemşire arkadas gelio oraya bilion tayin oldularyaza ordayım :roflol::roflol:

edooooş doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu bir ömür dilerim
seneye artık oğluşunla beraber kutlarsınız inşallah :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…