2009 Kasm Anneleri

canım ben ikisinideyapıyom kızartıp attığım karnıyarık olarak kullanıyom daha dün hem közledim hemde kızarttım karnıyarıklık bu aralar karılar kış hazırlıklarına başalmış bende başladım bu günde pazarım alayım biraz daha yapayım rabbim hepimize huzurlu sağlıklı bir şekilde yemeyi nasip etsin ben yapıyorum ama içim hiç huzurlu dedğil acaba kışın yiyecekmiyiz yoksa başka yere mi savrulacam diye

inşalaaah cnm karamsar olmaa ama lmaz:lmaz:

ben yemeğe gidiyom kızlarmirmirmirmir

yaraın cnmmm opuyorumnanaktan

slm kıslar ben geldim

slmm küçük anneee opuyorumnanaktan

hoş gördük canım
15 kilo fasülye 10 kilo barbunya ayıklanacak haşlanacak dolaba konacak sen ozaman kap sebzeleri bana gel beraber ayuklayakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam ben sebzeleri alıp geliyom ama sen ayıkla ben sana bakim olurmu kaydirigubbakcemile3

edoşuuuum egenle kocişinle nice mutlu yıllara canımcıııım bütün dileklerin gerçek olsun Şeniz
ebisim maş.kıs kocaman olmuş oğluşun demek babasına benziyor haaakaydirigubbakcemile3
yaaa dün yaprak dökümünün reklamına bakıyordum fikretin bebişi oluyor tahsine çok benziyor yaaa nereden bulmuşlar bu ksadar çok benzeyen bir bebişikaydirigubbakcemile3

günaydın kasım tontişleri
kahvatımı yaptım geldim
hoşgeldin cnm
ayy ne demk öle başka yere savrulmak kuzumm lmaz: afiyetle ve huzur içinde yersiniz inşallahh opuyorumnanaktan

nannn çıtırtı o kaaa şeyi ne yapacan kıs 15 kilo fasülye bana 3 sene yeter beeeeee
ne yaptın aldın mı dondurucuyu

nan krispi kış uykusuna yatacak herhal evdekiler aç kalmasın deyuu yapıyo bunnarı kaydirigubbakcemile3

sağol cnm efet yaaa aynıı babasıı duruşundan bellia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…