2009 Kasm Anneleri

merhaba foruma yeni üye oldum ama ben eylül annesi olucam :)sizlerden bilgiler almak ve paylaşmak için geldim umarım aranıza katılabilirim....
anacım eylül nireeeee kasım nireeeeeeee
sen yanlış yerdesinn yasakkelime
alkisalkisalkis
hoşgeldin tatlım ne yaptı kayınvaliden ameliyat oldu mu

sabah oldu beni bırakmadılar yanındaa kardeşinin eşi geldi o kalıcakmış yanındaa :lepi:

anacım eylül nireeeee kasım nireeeeeeee
sen yanlış yerdesinn yasakkelime

alkisalkisalkis

sabah oldu beni bırakmadılar yanındaa kardeşinin eşi geldi o kalıcakmış yanındaa :lepi:

iyi sevindim canım yaaa senide hamiş hamiş süründüreceklerdi walla orada

yaaa kıslar bana bir akıl verin yaaaa 2 eylül kocişimin doğum günü
acaba ona ne hediye alsam yaaa kara kara düşünüyorum mübarek erkeklerede hediye almak seçmek çok zorÇok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
kızlar bir sorum olacak size. bebişin odasına hava temizleyicisi alacakmısınız???
yok bacım ben almıcamm hatta ne olduğu hakkında en ufak bi fikrim yokk :roflol:
yaaa kıslar bana bir akıl verin yaaaa 2 eylül kocişimin doğum günü
acaba ona ne hediye alsam yaaa kara kara düşünüyorum mübarek erkeklerede hediye almak seçmek çok zorÇok üzgünüm çoook

anam erkeğe ne alınır yaa bi gömlek ya bi saat
ne bilem başkada bişey gelmiyoo aklımaa

ben geldim kizlar napiyosunuzz

bu sabah bi heves kalktik 3D ultrason randevumuz vardi gittik ama edepli kizim hicbirsey göstermedi..doktorun kapisinda iceri girene kadar kipir kipir dolaniyodu karnimin icinde ne zamanki o yataga uzandim bi durdu döndü arkasini bdaha dönmedi yüzünü geri..doktor yarim saat ugrasti,defalarrca karnimi salladi belki döner diye, beni dönddürdü saga sola ama benim zilli ve bi okadarda inatci kizim hic kipirdamadi yerinden :1no2:
doktor amcasi ne yüzünün bi resmini cekebildi ne boyunu ölcebildi,
cinsiyetini bile göstermedi edepli kiz kaydirigubbakcemile3
cok heves etmistik bu ultrason icin senmisin heves eden popomuza baka baka elimiz bos geri döndük:çok üzgünüm:
ordan ciktik kendi doktorumuza gittik oda beni sanci makinasina bagladi sancim cikmadi..
yine kan ve idrar kültürü aldilar....kendi doktorumda bu sfer ultrason bakmadi bidahaki randevuda bakicam dedi...vajinal kontrol yapti rahim normalmis acilma falan yok....ödem kontorlü yapti ayaklarima ellerime falan bakti bastirdi..biraz sislik vardi normal olarak cünkü sabahtan beri ayaktaydim...magnezyumu günde 3 kereye cikartti iyot ve demiri de arttrdi...ben zaten hepsini aliyodum ama simdi daha fazla almam gerekicek...
iste benden bukadar cok heves eettik diye yarida kaldi hevesimizmafoldumben

tek tesellimiz anormal hicbir durumun olmamasi..sagligi iyi ama boyunu kilosunu falan ögrenemedikfisfisfis

yok bacım ben almıcamm hatta ne olduğu hakkında en ufak bi fikrim yokk :roflol:

anam erkeğe ne alınır yaa bi gömlek ya bi saat
ne bilem başkada bişey gelmiyoo aklımaa

hee yaa benimde aklıma birşey gelmiyorda ondan sordum:roflol:
abim olsa birsürü hediye bulmuştum ama gs store gidip ona herhangi birşey almak yetiyor
ama benim adam takımda tutmuyor:roflol:
arabalara merakı var yeni bi araba alıyım desem benim bütçeyiii aşar haaaşutarafagitti
banane o bana alsın:1closedeyes:

hoşgeldin elifim boşver canını sıkma tek dediğin gibi anormal birşey olmasına
inş.bir dahaki gittiğinizde gönlünü alır annesi:teselli:

hoşgeldin elifim boşver canını sıkma tek dediğin gibi anormal birşey olmasına
inş.bir dahaki gittiğinizde gönlünü alır annesi:teselli:

hosbuldum itekim
valla sabah cok üzüldüm belki cok heves ettigimiz icin oldu ama simdi iyiyim...insan bi heves gidiyo ama zilli arkasina dönmedi bile.... bi arkadasiminda hamile haberini aldim simdi daha iyiyim..3 düsügü vardi insallah bunu saglikla dogurucak...kendi durumumu biraktim simdi ona seviniyorum

elifciim bişe olmas ya sağlıklı olsunda bende bi renkli dopler die gittim herüf kaza yapmıstı uzman baska yere yolladılar ordaki 4 boyutluda renksizdi aynı hayal kırıklıgını bende yasadım ama sağlıklı oldugunu duyunca gerisine gerek duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…