ay uyku uyku dediniz gidem beş on saat uyuyammmı neee
uyu nan benim içinde uyu oooooooooh ben yatıom valla
by by kıslaaaar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kış uykusuna mı yatıyon nannn:roflol:ay uyku uyku dediniz gidem beş on saat uyuyammmı neee
sağol canım ewet belimdede var bu ağrı yaaaaabazen bel ağrılarıda kasığa vurup bacağa geçio canım
bana oluo genelde geçmiş olsun uzan yat bari
itek son 2 gndür bende de vardı yordun mu kendini doktor bana normaldir olabilir rahmin açılıyor demişti ve
belinden başlayıp kasığına doğru ilerleyen ağrı olursa karnın taş gibi sertleşirse mutlaka bana ulaş demişti o nedenle içim rahat:)
kıslar ya benim de 3 gündür başladı
yediklerim ağzıma geliy adeta
artık yastığımı yükselterek yatıyom
az da yesem aynı yaww
ne kdr sürer bu sıkıntı bilmirem
yemek yemeğekorkar oldum
bel ağrılarım o biçim gece dönerkken de çöok fenayım
hele kalkarken düşecem sanıyom tutmuyo hiç biyerim
evet canım yeni verdi doktor önümüzde ki bir ay çok çok önemlimiş bebek içinhoşbulduk şekerim
sorma canım ya bi uyku bi uyku bende aman şimiden depo mu yapıyorum nedir bebiş de sabah çok hareketli oluyordu bu sabah ben uyuyorum die herhalde baya sessizdi. birazdan da alışverişe çıkmam lazım evde yiyecek kalmadı:)
ebisce ben kaç aydır elevit kullanıyorum, size yeni mi verildi bayağı şaşırdım okuyunca, demir hapıyla aynı zamanda elevit verildi sonra bacaklarımda kollarımda ağrı olunca kalsiyum ile magnezyum verdi kalsiyum bitnce gün aşırı magnezyum verdi tekrar hala da hepsini içiyorum kalsiyum hariç.
kızz havalanmışmı buuuuu heeee lülülülülülülülülülülülü neeen böle yapiiiiiii :1no2:
merhaba foruma yeni üye oldum ama ben eylül annesi olucam :)sizlerden bilgiler almak ve paylaşmak için geldim umarım aranıza katılabilirim....
hoşgeldin tatlım ne yaptı kayınvaliden ameliyat oldu munapıonuss nan
ben geldimmmm
Eylül Anneleri - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
al bajım buraya gidecen sen burası yeterince çakma kasım anasıylan dolu hem sen bizden öndesindir eylül anaları saa daha cok yardımcı olur bunlar daha küück analarr:roflol::roflol::roflol:
oğluma isim arıyorum lüten bana yardım edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?