2009 Kasm Anneleri

kızlaar bişe diceemm
şimdi ramazanda fitre veriliyo ya verecek olanlar bebişiniz için de vermeyi unutmayın aile bireyleri kadar veriliyomuş bu seneki 7 lira benim aklıma gelmediydi de bebiş haberiniz olsun diye yazdım

kızlaar bişe diceemm
şimdi ramazanda fitre veriliyo ya verecek olanlar bebişiniz için de vermeyi unutmayın aile bireyleri kadar veriliyomuş bu seneki 7 lira benim aklıma gelmediydi de bebiş haberiniz olsun diye yazdım

ewet kartanem benimde aklımda geçen yıl enes doğmadan vermiştik bu yılda öyle yapacağız inş.

naber kızlar

ne var ne yok
ben sabah erke kalkıp kocişi geçirdiydim işe sonra da yatıp bu saate kadar uyumuşum kalktım bişeyler yedim geldimmm

ya ebisim senin dr.hem kilo aldın diyor hemde elevit veriyor bu nasıl bir çelişki yaaa
benim dr.kilo aldırmasın diye vermemiş eleviti
canım bebişin en gelişeceği 1 ay önümüsde ki 1 ay mış dedi dr o yüzden daha çok kan gitsin oğluşa die coraspirin verdi kanı sulanırıcakmış bi de elevir verdi 4-5 hafta kullancam sonra bırakcakmışımm
ebiş nan nediyooonnn elevit mi verdi dr? bana hala bişe veren yok bi kan hapı
efet cnm elevit verdi sana da bu sefer verir cnm artık gerekiomuş
sağol cnm
selam kuzumm
çok halsizim iki gündür elim ayağım kalkmıo yaaa nebilem ne oldu bende anlamadım
ay ben de ben de elevit verdi dr. bakiim belki o bi işe yarar
geçmiş olsun cnm ama hiç canını sıkma benim bi arkadaşımda vardı preeklempsi 3,500 kg doğurdu sadece normal değil sezaryan oldu moralini sakın bozma tuzu tamamen kes bol su iç

kıslar ben geldimhihoyyyt
hemide beşiğimi tamamlayıp
kodum resmini bakın bi hele

ay karakız gittimi
karakızım çok gçmiş olsun cnm.korkma bişey olmaz sen doktora bi görün cnm.öptüm seni
kartanem doğru diyon cnm vermek lazım fitremizi iyi dedin haaaa

sekercik hosgeldin
hoşbulduk şekerim
hoşgeldin şekercik maş.kıs iyi uyumuşsun tadını çıkar bu günlerin vallazemuszemus
sorma canım ya bi uyku bi uyku bende aman şimiden depo mu yapıyorum nedir bebiş de sabah çok hareketli oluyordu bu sabah ben uyuyorum die herhalde baya sessizdi. birazdan da alışverişe çıkmam lazım evde yiyecek kalmadı:)
ebisce ben kaç aydır elevit kullanıyorum, size yeni mi verildi bayağı şaşırdım okuyunca, demir hapıyla aynı zamanda elevit verildi sonra bacaklarımda kollarımda ağrı olunca kalsiyum ile magnezyum verdi kalsiyum bitnce gün aşırı magnezyum verdi tekrar hala da hepsini içiyorum kalsiyum hariç.

ay benimde çok uykum var 4 saatlik uykuyla duruyorum
sabah bi uyandım bidahada uyuyamadım ama şimdi bastırdı çok feci
yemek yapmam lazım eşimde gelcek birazdan oooooooooooof

bu saate kadar uyusaydın biraz keşkee... kahvaltı tarzı bişeler yapın bu günlük yaaa şimdi o halde bide yemek mi yapıcanmirmirmirmir

walla bu günlerin tadını çıkarın bol bol uyku depolayın yatıp dinleniyim diyorum ona bile fırsatım olmuyor hemen uyandırıyor bıdığım

itek benm fındık beni uayndırmıyor sabah uyuynca ama akşamları da bazen uyutmuyor ama içimde hareketlerini hissetmek öyle güzel kii

ya kıslar sol kasığımda bir ağrı var sabahten beri şimdi bacağıma vuruyor neden acep yaaaa:uhm:

bu saate kadar uyusaydın biraz keşkee... kahvaltı tarzı bişeler yapın bu günlük yaaa şimdi o halde bide yemek mi yapıcanmirmirmirmir
ay uyuyacam şimid birazcık vallaha yoksa dayanamıycam
walla bu günlerin tadını çıkarın bol bol uyku depolayın yatıp dinleniyim diyorum ona bile fırsatım olmuyor hemen uyandırıyor bıdığım

bende hiç uyuyamıyorum sabah uyanınca çok zor uyuyorumen fazla 6 saat zorla uyuyorum

itek benm fındık beni uayndırmıyor sabah uyuynca ama akşamları da bazen uyutmuyor ama içimde hareketlerini hissetmek öyle güzel kii

benim diğer bıdık uyutmuyor tatlııım:roflol::roflol:
walla uyuyunca hareket etse bile hiç ruhum duymuyor öyle derin uyuyorum kiiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…