2009 Kasm Anneleri

günaydın ebişimmmmmmmmmmmmm eyiyim gııııııııı
bugun cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iyi olunma mı heeeçç opuyorumnanaktan

günaydın kartanem nöörüyonn ayyy
ayy nedeeem sonunda cumayı ettimm
sabah gene zar zor kalkıp geldim iştee yarın doktora gitceeem
uniii ben de gördüm o zaradakileriii
allaam bittim resmeen
sen benim aldıım yazlıkları gördün mü zaradan indirimden 15e 20ye aldıımmm
kışlıklar da indirime girse almak istiyom yaa
insan kendine bişey almak istemiyo vallaaa

senin o gördüğün beşik muhtemelen benim de bittiğim hani ebiş özelcanda görmüştük ya işte o 650 liraydııı 3-5 ay için verilmez o kaa para
ya benim alcam 65 lira gıı hemi de çok güzel hasırdan süslemesini kendimiz yapcaz sade bi şekilde zaten onu da arkadaş hediye alcak :sm_cool:
napem sepet hayalim vardı yaa
artık ben de hastane çantasını hazırlıcam bu haftasonu gecelik işini çözem diyom

şimcik şöle oliiii
benim kociş ben orda sızmış durumdaykene laptopu kucaana alii açar açmaz benim otomatik msn kendini açıyooo sonra ben hemen kapatıım yazılanları görmesün deyüü :roflol: :roflol:
ondan gıı
hee korktum nan bebişim donsuz kalcak deyüü :roflol:

yaa kızlaar ben I love daddy I love mummy yazan tulum t-shirt veya body almak istiyom nette bulamadım göreniniz var mı yaa

evt canım senin aldıklarını gördüm de gidip baktım zaten eksik kalmıyım dedim :roflol::roflol::roflol: güle güle giysin kuzucuk hepsi çok güzeldi...
evt ben de kış indiriminde ne varsa toplıcam kaydirigubbakcemile5 ayakkabılar ve montlar bitirdi beni...

anaaa zeytün gibi olmuşum herşeyin 10da biri fiyatına mal ediyom :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlar dün akşam dr gittik kontrole denizimiz 1050gr olmuş herşey yolunda dedi drumuz bu haftadan itibaren çok hızla büyüyormuş haftada 200-250 gr alması lazım dedi ve beslenmem çok önemliymiş süt içme miktarımı günde 2 büyük bardağa çıkardı kırmızı et tavuk yada balık günde bir öğün mutlaka yemem gerekliymiş ama en önemlisi kırmızı etmiş elevit verdi günde 1 tane 36. hafataya kadar erken doğum için riskli dönmemmiş yavaş hareket edilicekmiş çok merdiven çıkmak yokuş çıkmak cam silmek süpürge yapmak karnı gerici hareketler yasak karın hızla büyüyeceği için çatlak olmasın diye en az 2,5 lt su ve cilt bol bol nemlendirilicekmiş

maşallahhh bebişe de anneciğine de alkisalkisalkis

ben kahvaltı yapmaya gidiyorum kızlar gelirim gene....öpüldünüss...

(cerin hala pas vermedi :dilcikar::dilcikar::dilcikar:)

benim kızımın var çatlaaa zemuszemus
nerden buldun nan :mymeka:

ayy hadi maşallahhh denizimizeee
yaa ben hiç et yemiyooomm mafoldumben of hergün et yenir mi yaaa :çok üzgünüm:merdiven çıkmak yassakmııı
heç üzülmedim :jeyyar: 2 kat için bile asansöre biniyom diye kızıyodum kendimee yokuş çok çıkıyodum ben artık onu da bıraktım serevise kaa arabaynan gidiyom :roflol: bi gören olsa dalga geçcek emme nedeem çok yokuş bizim oraa

Gunaydın kızlar nasılsınız?

Ben de son bir tatil yapıp dondum.
Sanırım bu arada evi de tasıyacağız bebek odası gelmeden tasınalım dedik kayınvalideye yakın bir yer bulduk hos bebege bakamayacak ama yardımı olacaktır diye dusunuyorum son aylarımda da yemekleri onda yiyeceğiz. kayınpederim de rahatsız ne olur ne olmaz yakın olalım dedik.

Cumartesi tekrar kontrolüm var. Doktor 2 haftada bir goreyim seni dedi. tansiyondan dolayı preeklempsi ve gelişme geriliği olup olmadığını takip için simdiden kontrolleri 2 haftada bire cekelim dedi. tansiyonum sekerim yuzunden diyetteyim

ayakkalım iyice sisiyor ellerim uyusuyor bir de mide yanması basladı rahim buyudukce mide ustte cıkp mide asidi yemek borusuna kacarmış o da yanma yapıyor yemek bile zor yiyorum

Bu arada normali beklemeyiz 36. haftada sezeryanla alabiliriz dedi doktorum.

sanırım 32. haftada da isten ayrılacağım bekleyemeyeceğim şimdiden zor geliyor işe gidip gelme yururken de yoruluyorum.

Anlayacağınız sıkıntılarım simdiden arttı sizde nasıl durumlar sizler nasılsınız cok sık ugrayamıyorum ama izne ayrılınca daha sık ugrarım sanırım daha ogluma hiç bir sey amadım bu arada su tasınma işleminden sonra hızlanacağım sanırm:))

hepinize sevgiler selamlar.

slm arzuuu kolay gelsin diim önceliklee
valla ben de çok istiyom 32 de ayrılmayı yaa oof zor geliyo gelip gitmek ama bi yandan da dayanıım diyorum sonra lazım olcak
eşim de dün aman 1 aydan nolcak zor oluyosa ayrıl 1 ay çalışcan diye sonrasında 1 yıl izin mi verecekler sanki dedii

benimde oyule kartanesi ben de servise kadar zor yuruyorum bi de en az 5-10 dk bekliyorum iyice yoruluyorum neyse akşamları eve yakın iniyorum
o kadar da yuruyeyim artık dediyorum.

Doktor hergun tansiyondan dolayı yarım saat yuru dedi ama nerde ((

işin ucunda evde bebeğinle 1 ay daha fazla beraber olma var ama
erken doğumdan gelişme geriliğinden korkuyorum ben sağlıklı dogması daha onemli dedim sanırım ayrılacağım
102 kılo oldum tansiyon ve gebelik sekerim de var kendimi fazla yormamam da gerekiyor sen daha rahatsındır muhtemelen dayanabildiğin kadar dayan derim yinede

evet et yemek gerekmiş avuç içi kadar yeterliymiş köftede yiyebilirsin dedi beş tane tabi ızgara zaten dr söyledikçe eşim gözümün içine bakıyor ben sana demiştim diye dün akşamdan başladık kurtuluş yok yiyicez artık yumurta yiyemiyordum bu sabah onu bile yedim valla üzerinide bide süt içtim

abuuuuuu o zaman sen bizi titretmeden seni konuşmaya almayak nannnnnn rezil olacüük yohsam :kedi:

uniiiiiiiii bebemm neen pas vermim gııııııı güzel hatunnnnn özledim nannnnnn
göbeen ne güzel olmuş nan zilloşş

masalah gumus valla ben de yarın akşam gideceğim doktora 2 hafta once 750 gr dı ne kadar oldu acaba insallah 1 kıloya yaklaşmıştır
rahime soltaraftan giden kan da problem vardı o yuzden endişe ediyordum bebeğim gelişmesinde problem olmasın diye ama plesantadan bebege gidende sorun yokmuş allahtan kan sulandırıcı verdi doktor yarın da rahime sağdan soldan giden kanları tekrar olçecek bakalım umarım şyi cıkar

yeme içme klonusunda bu donemde gercekten dikkat etmek gerekiyor
hareketler de dikkat edip fazla yorulmayın dedi bana da doktorum.

geçmiş olsun arzucum bencede çok zorlama kendini 32. haftada ayrıl doğumdan sonra ücretsiz izin alma hakkımız var 6 ay iş veren vermek zorunda en azından 1 ay ücretsiz izin kullanırsın ben dün dr konuştum 32 haftadan önce 10 günde normal rapor yazıcak yani 2 hafta sonra ayrılıyorum doğum izni bittikten sonrada 3 ay ücretsiz izin alıcam

evet canım haklısın tansiyon şeker falan yok tek sorunum uyku sabah çok zor kalkıyoruum yoksa şükür yaa bi sıkıntı yook
devam ediceem ben de yarın dr.la konuşalım da
ooofff yumurta da yemiyom bi haftadır haa :1ninca: haftasonu yicez artık
abuuuuuu o zaman sen bizi titretmeden seni konuşmaya almayak nannnnnn rezil olacüük yohsam :kedi:
:roflol: :roflol:
hee nan öle yapak baariii -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…