günaydın az sora damlar herkeskimse yok muuuuuuuuuu ???????????
cnm ben de henüz karar veremedim parkyatak düşünüyodum ama gıcırdıyo dediler annemi bekliom bende gelsin onunla beraber alırız artıkgünaydın kasim annişleri a.s. a.s. a.s.
bebişlerinizde sizde iyisinizdir insallah
sizlere birsey soracam
ben bebişi odama alıcam yani ayrı bi odası olmıcak henüz park yatak mı alsam karar veremedim. kullanışlımıdır. aranızda alan yada alacak olan var mı
günaydın kasim annişleri a.s. a.s. a.s.
bebişlerinizde sizde iyisinizdir insallah
sizlere birsey soracam
ben bebişi odama alıcam yani ayrı bi odası olmıcak henüz park yatak mı alsam karar veremedim. kullanışlımıdır. aranızda alan yada alacak olan var mı
günaydın kızlarr
günaydın az sora damlar herkes
ayy sen onu kartanesiyle bana sor sabah 11 de buluştuk öğlen 3 e kadar sonra da ankara ekibi olarak kızlarla buluştujk bi tur da onlarla gezdik ayyy 2 gün heryerim ağrıdı ama değdi herbişimizi aldık kartanesiynen demi gııııııoohhh be bi ses veren çıktı :))
uyku tutmuyo beni artık yaa 6 da dikiliyorum !
anam kartanem sorma fazla vaktim de yoktu pahalı ucuz demeden doldurayım sepeti bi daha kimseyle gelemem buraya diye ne bulursam aldım ... banyo küveti-kova-maşrapa-şampuan-sabun-yağ-pişik kremi-göğüs pedi-uni ıslak mendil-biberon 2 tane-biberon fırçası- emzik-mama tabağı-kaşığı-burun aspiratörü-ateş ölçer-termometre-saç fırçası-tırnak makası-2 tane battaniye- alt açma minderi- banyo havlusu- bi kaç takım pijama, kıyafet, çıtçıtlı badi -çorap- patik-yelek -eldiven .. ayyy bu kadar heralde :uhm: içim bayıldıı yazana kadar kaydirigubbakcemile3 bi de dayanamadım pumadan ayakkabı aldım :asigim:
daha yatak- yorgan- nevresim takımı vs alınıcak.... bitmiyo yaaa :)
cnm ben de henüz karar veremedim parkyatak düşünüyodum ama gıcırdıyo dediler annemi bekliom bende gelsin onunla beraber alırız artık
günaydın canımm... oda yapmıycaksan bence de park yatak al... hem ilerde oda yaparsan elinde onlara uymayan bi karyola kalmamış olur ...ya da yapmasan bile park yatağı daha sonra oyun parkı olarak da kullanabiliyosun... başka odalara taşıma şansın da var...kullanan herkes çok memnun...ben de alıcam...
saraçhaneden chicckonunkini 159 tl ya aldı arkadaşım... ama hangi modeli bilmiyorum......
ooooohhh bitirmiş sayılırsın bak hiç panik yaptına değmedii dimiiioohhh be bi ses veren çıktı :))
uyku tutmuyo beni artık yaa 6 da dikiliyorum !
anam kartanem sorma fazla vaktim de yoktu pahalı ucuz demeden doldurayım sepeti bi daha kimseyle gelemem buraya diye ne bulursam aldım ... banyo küveti-kova-maşrapa-şampuan-sabun-yağ-pişik kremi-göğüs pedi-uni ıslak mendil-biberon 2 tane-biberon fırçası- emzik-mama tabağı-kaşığı-burun aspiratörü-ateş ölçer-termometre-saç fırçası-tırnak makası-2 tane battaniye- alt açma minderi- banyo havlusu- bi kaç takım pijama, kıyafet, çıtçıtlı badi -çorap- patik-yelek -eldiven .. ayyy bu kadar heralde :uhm: içim bayıldıı yazana kadar kaydirigubbakcemile3 bi de dayanamadım pumadan ayakkabı aldım :asigim:
daha yatak- yorgan- nevresim takımı vs alınıcak.... bitmiyo yaaa :)
günaydııınnGünaydın kızlar...
ayy sen onu kartanesiyle bana sor sabah 11 de buluştuk öğlen 3 e kadar sonra da ankara ekibi olarak kızlarla buluştujk bi tur da onlarla gezdik ayyy 2 gün heryerim ağrıdı ama değdi herbişimizi aldık kartanesiynen demi gıııııı
ayy sen onu kartanesiyle bana sor sabah 11 de buluştuk öğlen 3 e kadar sonra da ankara ekibi olarak kızlarla buluştujk bi tur da onlarla gezdik ayyy 2 gün heryerim ağrıdı ama değdi herbişimizi aldık kartanesiynen demi gıııııı
valla julietim neye bakılıyo ben de bilmiyorum o yüzden bilindik bi marka almayı tercih edicem... kimi çine yatak koyun diyo kimi koymayın diyo ben de onu düşünüyorum... şimdi oda yaparsak hem o yatağa hem buna ayrıca yatak mı alıcaz ?? ya da bunun yatağı diğerine de uyar mı...?? ama uymaz heralde buna daha hafif bişey mi almak lazım ...zor işmiş :))
ooooohhh bitirmiş sayılırsın bak hiç panik yaptına değmedii dimiii
ayy o pumadan aldığın ayakkabıyı ne zaman giyebilcek ben de almk istiyooomm
günaydııınn
ay juliii rengi çok hoşmuş bunun yaa şeker gibi vallaaa
ben sepet alcam kızıma 5 ay anca yatıyo sonra bakcaz artık belki park yatak belki mobilya beşik
2 sene sonra kendi evimize geçince genç odası tarzı bişey alcaz çünkü
nan ceriiin napıyoooonn özledim seni kaç gündür görüşemiyoz gıı
nan ceriiin napıyoooonn özledim seni kaç gündür görüşemiyoz gıı
boşver nan o da kusur kalsın elimizle yıkarukkk kaydirigubbakcemile3ayyy efeet heç bi eksiğimiz kalmadııı :lepi:
ebiiş biz biberon fırçası almadık gıı ama benim aldığım geniş zaten sanki fırçaya gerek yok gibi
vaayy günaydın cerenimooo naber gııııııııgünaydınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?