merhaba kızlar.
30 u devirdik biz:lepi:
enee bizim aramızda 1 gün varmıış evet canım 31. haftadayız artıkk :icecream:
heee haklısın bacım hekettim ben bunu mafoldumbenmafoldumbennan bigünde dünya iş yaprsan olcağı buduu :mymeka::mymeka:
merhaba kızlar.
heee haklısın bacım hekettim ben bunu mafoldumbenmafoldumben
ne var bizde yaklaşıyok 30 a:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yaklaşmak ayrıı şey bitirmek ayrı şey bacımlülülülülülü
bi başka mutlu oluyo insan be:teytey:
merhaba kızlar.
itekcim ne haber kıss...benim işlerimi yaptılar hep birlikte hallettik bende yardım ettim zaten yaptırmıyorlar fazla....ay bende kalkam ütü yapam azıcık dag gibi her geçen gün birikiyorlar...
ya varya ben ne salaklık ettim şimdi annem bizde kalcak yaa gerçi ilk zamanlar bi gelir sonra gider ben işe başlayınca bi daa gelcek onun için dolap falan ayarlamam gerek rahat etsin kadıncaaz anam nasıl çözcem o işi onu düşünüyom kara kara
hem ben ikinci kez yaşıyom bu mutluluğu canım nabeeeeeeeeeerrrrrr:dilcikar::dilcikar:
allah sizede nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ammaaann bi de bu varrralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
mavicim çok yorma kendini biraz ütüle biraz dinlen ütü fenaa bel ağrısı yapıy yaa :kedi:
sen o bebişin dolabını annen için ayıracaaannn cnmm lülülülülülü
bebişee küçük bişi alcaaannn lülülülülülü
tamam canım yarışamam senlevereliniortak
amin. gün geçtikçe sabırsızlanıyom
:roflol::roflol: en iyisi pes etmek gııı :roflol::roflol:
tamam canım yarışamam senlevereliniortak
amin. gün geçtikçe sabırsızlanıyom
:roflol::roflol: en iyisi pes etmek gııı :roflol::roflol:
hee yaaa neyn yoruyonuz kendünüzü nan enerjinize yazık:roflol::roflol::roflol::roflol: en iyisi pes etmek gııı :roflol::roflol:
yoh nan bu krispi danasıyla uğraşılmaz valla hee deyip geçecen :roflol:
yok anam ben onunla baş edemem:roflol::roflol:
ütüüüüüüüüüü demeyin banaaaaaaa dünya ütü var walla zaten enesinkiler ayrı bir dünyaa:roflol:ben de bi tane datlu bişe aldım ama üstüne kullan atlardan serip yaparım o kirlenmesinn
kullan at aldım bi paket
anaa ütüüüüüüü :1shok: oof gene var bi dünya ayyy bayılazaaammm
ya varya ben ne salaklık ettim şimdi annem bizde kalcak yaa gerçi ilk zamanlar bi gelir sonra gider ben işe başlayınca bi daa gelcek onun için dolap falan ayarlamam gerek rahat etsin kadıncaaz anam nasıl çözcem o işi onu düşünüyom kara kara
heee ben yarış yapmıyomki bacım gerçekleri söyliyom
evet bende ikinci olmasına rağmen baya sabırsızlanıyorum ama inanki herşey zamanında güzel hamilelikte çok heyecanlı ve güzel bi dönem bence
valla allh inandırsın hamile kalmadan mide bulantılarını bilem özlemiştim diyodum hamile kalsamda midem bulansa diye ve hamile kalıp midem bulanmaya başlayınca hiç şikayet etmedima.sa.sa.s
sen değil ama çenen bir o kadar war:roflol:nan duyanda beni iri yarılı cüsseli bi karu zanneder haaa okadamııı pes edecek noktaya getüdüm sizi nan :roflol::roflol::roflol:
ben kaçıyom ana sağlığa ordan kuaföree
hade byby gelürün genee opuyorumnanaktan
sen değil ama çenen bir o kadar war:roflol:
hadi byyyyyyy canım temizlende gelopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?