2009 Kasm Anneleri

amanın kızlar benim kolum çok ağrıyo yaaa fasülye kırmaktan kolumdaki kolumun damarları zedelendi yaaa ööööfffffffffffffffffffff

eve süpürge tutma nan murat enişte tutsun :mymeka: sgümüşün doktoru yapma demiş ben zaten heç yapmıyom

pazar izmirden dönecez gıı ne zaman tutsun adam heee :sinifsinif::sinifsinif:

ben yemeğe gidiyom kıslarr

yarasın ardamızaa ebişimm opuyorumnanaktan

nan yapabbilsem kendü ayaklarumun ağdasını yaparum nan habu sıcakta ağda olmi yapış yapış-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

oldu bacım sen kuaföre git ben evi temizleyem başka emrin varmıydı nan :mymeka:

:roflol: şuan aklıma gelmiyy sen ben gelene kadar bunları yapp :roflol::roflol:

yakında koyarım teyzesi bu aralar büyüdü kerata ee sizinki kadarda olmasa:roflol::roflol:

görecez nan bakalımm kaydirigubbakcemile5

kızlar sagolun..diikkat etmeye çalışıyorum merak etmeye çalıyorum...kuzum iyi sanırım 2 gündür hareketleri pek bi azaldı..doktora gitmeyede bayagı bir zaman var ...dogumuda konuşacaz..

zoomlar koyarım canım daha büyük görünsün diye:roflol::roflol:

tamam hanımım sen git şeyinin şeyleri koparttır ben hepsini hallederim yemekte yapammı nan şeyinin şeylerinide ben koparam nan zahmet olmasın saa kuaföre kadar:roflol::roflol::roflol::roflol:

evet canım ben de hiç düşünmemiştim... bi de önden düğmeli kışlık body almamız lazım galibaaa.. normal bluzları çıkarıp giymek pek pratik olmaz çünkü...

alt açma 3 tane olsun diyo orda ama ben iki paket kullan at alt açmasından alıcam...misafirlikte flan da daha kullanışlı olacağını düşünüyorum...

ben de gidiyom yemeğe.

tabi canım hazır daha kullanışlı 10 lu paketlerden alıyorum uzun süre gidiyor
hadi afiyet olsun bebişine yarasın canım

tamam hanımım sen git şeyinin şeyleri koparttır ben hepsini hallederim yemekte yapammı nan şeyinin şeylerinide ben koparam nan zahmet olmasın saa kuaföre kadar:roflol::roflol::roflol::roflol:

tamam nan tamam ahhaa tutuyom kendim iştee süpürgemiii :kedi::kedi:

neyse kıslar ben biraz dinleneyim gelirim yine pc açık

hadee anam büyüt göbeeğii opuyorumnanaktan cnm dinlen dinlenn opuyorumnanaktan

itekcim ne haber kıss...benim işlerimi yaptılar hep birlikte hallettik bende yardım ettim zaten yaptırmıyorlar fazla....ay bende kalkam ütü yapam azıcık dag gibi her geçen gün birikiyorlar...

ben de bi tane datlu bişe aldım ama üstüne kullan atlardan serip yaparım o kirlenmesinn
kullan at aldım bi paket
itekcim ne haber kıss...benim işlerimi yaptılar hep birlikte hallettik bende yardım ettim zaten yaptırmıyorlar fazla....ay bende kalkam ütü yapam azıcık dag gibi her geçen gün birikiyorlar...

anaa ütüüüüüüü :1shok: oof gene var bi dünya ayyy bayılazaaammm

ya varya ben ne salaklık ettim şimdi annem bizde kalcak yaa gerçi ilk zamanlar bi gelir sonra gider ben işe başlayınca bi daa gelcek onun için dolap falan ayarlamam gerek rahat etsin kadıncaaz anam nasıl çözcem o işi onu düşünüyom kara kara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…