2009 Kasm Anneleri

zaten alcam amaa annem gitmicekkiii bebişe bakcaak ben çalışırkeeen :çok üzgünüm:

selam özguuş

nan krispiii içindeki şeytanı sanal alemde mi kusuyon beee :mymeka:

zaten alcam amaa annem gitmicekkiii bebişe bakcaak ben çalışırkeeen :çok üzgünüm:

selam özguuş

galiba öle oliiii şekerim kusiiim sizin üstünüze rahatlimm haaaaa bööööööğğğğğğğğğğğğ
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

selam özguuş

nerdesin nan kaçak karu doğurdunmu yoksam nan bize sormadan:mymeka::mymeka:

selam kızlar yok dogurmadımda rüymda doguruodum ödüm patladı :1shok:

hoşbulduk cicimkaydirigubbakcemile3

selam kızlar yok dogurmadımda rüymda doguruodum ödüm patladı :1shok:
niye nan okaaa korkutucumuydu kaydirigubbakcemile3

nan bende ne ara çene beeeee
ama karadenizin suyu gürül gürül dağdan ggeliii suyu çenemize vurmuş olabülü:roflol::roflol:

ama bana çok sessiz bi kadın olduğumu ve ağar başlı bi kadın olduğumu ve hanım hanımcık olduğumu söliler:roflol::roflol::roflol:
kim söylediyse yalan söylemiş canım gelsinler bide bize sorsunlar:roflol:
slm özge hoşgeldiin
yemeğimi yedim geldim bi rehavet çöktü üstümeemirmirmirmir küçük bi şekerleme iyi giderdi şimdi

ayyy en sevdiğim şeyyyy:kedi:

niye nan okaaa korkutucumuydu kaydirigubbakcemile3

nan bende ne ara çene beeeee
ama karadenizin suyu gürül gürül dağdan ggeliii suyu çenemize vurmuş olabülü:roflol::roflol:

kız böle güya uyuyom bebeğim içimde kımıldıo sonra güya karnımı ağağıyla ittirio aaa bakıom minicik ayağı karnımdan cıkıverio ama ben algılayamıom sonra kalkmaya calısıom bebek alttan geliverio nefes almıo dom elimi sokuom ağzına flan zorla nefes aldırıom öle abuk subuk bişelmaz:

daha öncesi daha komik eminönünde havuzlu han arıom daha ne alacaksam :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kim söylediyse yalan söylemiş canım gelsinler bide bize sorsunlar:roflol:

slm özge hoşgeldiin

ayyy en sevdiğim şeyyyy:kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşbuldum bu arada 32 haftaya girdim nan ben 8 hafta kaldıııı:1shok::1shok:

ne alacan nan illaki hastane çıkışı alıyodun akşamada bebeği çıkarıyodun işte olay budur
nan inşallah anlattığın kadar kolay doğurursun haaa sen daha olayı algılayamadan bebek çıkıveriyomuş baksana:roflol::roflol::roflol:

artık son aylarda bunlar çok normal hayırlısıyla bi doğursaydık:Saruboceq:
nannn çıtırtı aldın mı derin dondurucunu

selam kizlar
ayyy ben rüyamda dogum yapmistim hemde yanimda bir ebeden baska kimsecikler yoktu...hastanede bile degildik ev gibi biyerdi...herseyini net bir sekilde gördüm icim bi tuhaf oldu ama uyandigimda cok mutluydumzemuszemus...cok kolay dogum olmus sözde pirt diye cikmis kizim ebe bile sasir,isti..haftasindan 4 hafta önce gelmis kafasi biraz keldi sarisindi gözleri annemin gözleri gibi yemyesildi....ayy insallah rüyamdaki gibi bi kizim olur..hayatimda gördügüm en güzel bebeklerden biriydizemuszemus

:roflol::roflol:
sende mi dogurdugunu gördün lannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…