ben kaçıyom ana sağlığa ordan kuaföree
hade byby gelürün genee opuyorumnanaktan
zaten alcam amaa annem gitmicekkiii bebişe bakcaak ben çalışırkeeen :çok üzgünüm:ütüüüüüüüüüü demeyin banaaaaaaa dünya ütü var walla zaten enesinkiler ayrı bir dünyaa:roflol:
canım bence şifonyer tarzı birşey al annen gidince bebişine kalır ikiside
yuuuuh nannn o kaaaaa da değil:1shok:
sadece koca bir göbişle gezmek zevkli:sm_cool:
selam kıslar
selam kıslar
zaten alcam amaa annem gitmicekkiii bebişe bakcaak ben çalışırkeeen :çok üzgünüm:
selam özguuş
nan krispiii içindeki şeytanı sanal alemde mi kusuyon beee :mymeka:
zaten alcam amaa annem gitmicekkiii bebişe bakcaak ben çalışırkeeen :çok üzgünüm:
selam özguuş
nan krispiii içindeki şeytanı sanal alemde mi kusuyon beee :mymeka:
nerdesin nan kaçak karu doğurdunmu yoksam nan bize sormadan:mymeka::mymeka:
selam kıslar
selam hoşgeldin.
nan krispi senin çenenle başedemem ben. benim arkadaş var laz o da onlara gittim mi annesi ablası arkadaş bi başlıyorlar konuşmaya ben ağzımı açamıyom valla.
sizin oraların suyundan herhal:roflol::roflol:
nan krispi senin çenenle başedemem ben. benim arkadaş var laz o da onlara gittim mi annesi ablası arkadaş bi başlıyorlar konuşmaya ben ağzımı açamıyom valla.
niye nan okaaa korkutucumuydu kaydirigubbakcemile3selam kızlar yok dogurmadımda rüymda doguruodum ödüm patladı :1shok:
selam hoşgeldin.
kim söylediyse yalan söylemiş canım gelsinler bide bize sorsunlar:roflol:ama bana çok sessiz bi kadın olduğumu ve ağar başlı bi kadın olduğumu ve hanım hanımcık olduğumu söliler:roflol::roflol::roflol:
slm özge hoşgeldiinselam kıslar
yemeğimi yedim geldim bi rehavet çöktü üstümeemirmirmirmir küçük bi şekerleme iyi giderdi şimdi
yemeğimi yedim geldim bi rehavet çöktü üstümeemirmirmirmir küçük bi şekerleme iyi giderdi şimdi
niye nan okaaa korkutucumuydu kaydirigubbakcemile3
nan bende ne ara çene beeeee
ama karadenizin suyu gürül gürül dağdan ggeliii suyu çenemize vurmuş olabülü:roflol::roflol:
kim söylediyse yalan söylemiş canım gelsinler bide bize sorsunlar:roflol:
slm özge hoşgeldiin
ayyy en sevdiğim şeyyyy:kedi:
kız böle güya uyuyom bebeğim içimde kımıldıo sonra güya karnımı ağağıyla ittirio aaa bakıom minicik ayağı karnımdan cıkıverio ama ben algılayamıom sonra kalkmaya calısıom bebek alttan geliverio nefes almıo dom elimi sokuom ağzına flan zorla nefes aldırıom öle abuk subuk bişelmaz:
daha öncesi daha komik eminönünde havuzlu han arıom daha ne alacaksam :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız böle güya uyuyom bebeğim içimde kımıldıo sonra güya karnımı ağağıyla ittirio aaa bakıom minicik ayağı karnımdan cıkıverio ama ben algılayamıom sonra kalkmaya calısıom bebek alttan geliverio nefes almıo dom elimi sokuom ağzına flan zorla nefes aldırıom öle abuk subuk bişelmaz:
daha öncesi daha komik eminönünde havuzlu han arıom daha ne alacaksam :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşbuldum bu arada 32 haftaya girdim nan ben 8 hafta kaldıııı:1shok::1shok:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşbuldum bu arada 32 haftaya girdim nan ben 8 hafta kaldıııı:1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?